Burberry Brit Sheer Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

haygays

United we stand, divided we fall
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2013
91
7
98
Bir ay kadar önce Boyner'de bir sürü Burberry kokusu denedim, en son ben bir dolaşıp geleyim kokular otursun dedim. Bir saat sonra bir tanesi öyle mükemmel kokmaya başladı ki hemen koştum, ben bunu almak istiyorum diye. Bayan bana ilk denediğimde sadece BB Brit demişti ancak tekrar kokladığımda o olmadığını anladım. Tekrar parfümler denendi ancak zamanım kalmadığından kokuların oturmasını bekleyemeden çıktım, gittim. Tam bir aydır o koku aklımda ve dün tekrar BB Brit Sheer'i denedim eğer duyularım beni yanıltmıyorsa o gün denediğim parfüm oydu ancak bu defa o kadar kalıcı olmadı. Aranızda bilen birileri yorum yapabilir mi? Kullanan kişiye pek rastlanmıyor araştırmalarıma göre. Bir de Bellamola sizce güvenilir mi gayet uyguna geliyor eğer oradan alırsam. Yardım edin bayanlar.

İstediğim Parfüm: Çok ağır olmayan, kalıcı, farklı ve etrafımdakilerin algılayıp ismini sormak isteyebilecekleri bir koku. Çok şekerli kokuları istemiyorum, yani yürüyen pasta gibi dolaşmak istemem ortada. Daha taze, temiz kokular istiyorum. Şu an Chloe kullanıyorum, çok da seviyorum ancak biraz ağır ve pahalı bir koku. Henüz bitmedi ancak başka bir parfüm daha alıp Chloe'yi arada sırada kullanmak istiyorum. Herkese şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…