• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Burayı duymuşmuydunuz?

Sorcha

Bir arkadaşa bakıp çıkıcam.
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
8.684
3.220
448
Kızlar selam,İzmir Susuz dede'de Mirina Clinic'i duydunuz mu?

İğneli var burada da lazer filan da var .Ama ben iğneli için soruyorum.nasıl bir yer bilemedim?

iyi temiz bir yere benziyor ama iğneli hassas bir konu,yani yer değil de yapan kişi önemli bence...bir çok kişininde dediği gibi.
bende görüntüye aldanıp ilk seansımı sosyetik salon; murat birinciye gitmiştim,ama nekadar temiz kaliteli bir yer olsada yapan kişinin önemini sonradan anladım.
bahsettiğin yerin sayfasına baktım, mesela lazer diyor ama ne uygulanıyor hangi cihaz belli değil,bunlara çok önem veriyorum.resim dahi yok cihazlarla odalarla ilgili.aynı şekilde iğneli içinde geçerli tabii ama bu konuda referans olsa keşke,oraya giden memnun kalan olsa...
ben 2 farklı yerden sonra aysel epilasyona gidiyorum,farkı da hemen anladım.belki sana da yol uzun gelebilir karşı taraf ama üçkuyular feribotla gidilebilir,öyle yapıyorum ben çok rahat oluyor,denizde stres atıyorum:)

sen ilk kez mi başlayacaksın leonela,iğneliye daha önce gittin mi acaba?

Hayır gitmedim ben daha önce:/ yanağımda ince ancak yakından farkedilen 5 tane filan tüy var.Orası için pek korkmuyorum ama çene altımdan korkuyorummm gerçi orasıda çok aşırı sık değil ama işte yinede... Aysel hanım hep aklımda zaten.Bu mirina clinic annemin bir tanıdığı o yüzden merak ettim açıkçası... Bana en sonunda aysel hanımın yollara gözükecek gibi ya o ayrı=)) gideceğim bostanlıya haftada 1 kere hehe=) of korkuyorm:S yani iz konusunda.nokta nokta olmak ve en önemlisi insanların bunu dışarıdan anlaması?

Back