Canım hıc üzülme sayıyı yükselte bilirsin portakal suyu havuç suyu çok önemli her gün taze sık incir yesin kuru yemiş keçi boynuzu zaten arkadaşlar yardimci olurlar benim bildim bu benim eşim azosperm bi tane çıksa ona da ragziydik anne baba olabilmek için sadece yüzde beş şansımız var ama allah büyük mucizesi olur inşallahSİZ BAŞKA NELER KULLANIYOSUNUZ ARKADAŞLAR??
Canım hıc üzülme sayıyı yükselte bilirsin portakal suyu havuç suyu çok önemli her gün taze sık incir yesin kuru yemiş keçi boynuzu zaten arkadaşlar yardimci olurlar benim bildim bu benim eşim azosperm bi tane çıksa ona da ragziydik anne baba olabilmek için sadece yüzde beş şansımız var ama allah büyük mucizesi olur inşallah
Evet canım bende okudum inşallah hersey vesile iste rabbim yardımcımız olsunAllah hepimizin yardımcısı olsunçakşır mucizesi diye bi konu okudum biraz önce,azospermli bi arkadaş 15 yıl sonra çakşır suyuyla doğal yolla hamile kalmış..bi okuyun kimbilir Rabbim vesile kılar..
Evet canım bende okudum inşallah hersey vesile iste rabbim yardımcımız olsun
arkadasim link asagida..kimin nerden sifa bulacagi belli olmaz..Rabbim tez zamanda hepimize hayrli evlatlar nasip etsinArkadaşlar o yazının tam başlığı nedir bende okumak isterim umut olsun
Yok canim biz suan proxeed larginine zeytinyaginda incir e vitamini ve donusumlu olarak keciboynuzu-havuc kuru uyguluyoruz.bide çaksir eklersek iyice karisir diye dusundukCanım çakşır suyunu denedinmi sen ben onla ilgilide güzel şeyler okudum burda
İnşallah gerek Kalmaz canım.biz kullandıklarımız etkili olmazsa kullanırız demiştik hatta direk otu getirtelim diyodum ben.bide biz zeytinyağını marketten almadık direk üreten kişiden bulduk faydası varmı bilmem amaYok canim biz suan proxeed larginine zeytinyaginda incir e vitamini ve donusumlu olarak keciboynuzu-havuc kuru uyguluyoruz.bide çaksir eklersek iyice karisir diye dusunduk
3ay dolduktan sonra sonuc alamazsak asilama yada tupbebege pdkolojik ve zaman olarak henuz hazir degilim bekleme surecinde belki sadece caksir icer esim..insallah gerek kalmaz