Buraya Bir Bakarmısınız ?

pkasss

Guru
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2013
1.691
1.035
448
En yakın zamanda iğneli epilasyon yaptırmak istiyorum.. Yaptıranınız varmı ? Varsa sonuçlar ve yaptırma evreleri nasıl ?
Ayrıca Kocaelide yaşıyorum.. Kocaelide önerebileceğiniz bi yer varmı ?

En yakın zamanda iğneli epilasyon yaptırmak istiyorum.. Yaptıranınız varmı ? Varsa sonuçlar ve yaptırma evreleri nasıl ?
Ayrıca Kocaelide yaşıyorum.. Kocaelide önerebileceğiniz bi yer varmı ?

bende yaptırmak istiyorum ama lazer iyi diyolar kararsızım:44:

Merhaba ben 2 hafta nce yuzume lazet e başladım tokat medikal hastanesînde şmdlik bı srun yok brazcı canım acıdı ama iğneliyi tavsiye etmiyorlar

heeeeyyyoooooo bana cevap vermediniz bende yaptırmıyorum vazgeçtim bir süre daha sir agdaya devam artık

Yalnız 7 ekimde protez tırnak yaptırıcam sonucu çok merak ediyorum inş güzel olur. Nişantaşında bir yere gidicem . Suda bozulmuyor,kırılmıyor kesinlikle diyorlar bakalım ne kadar doğru bir test ediyim. Sizide bilgilendiririm sonrasında

kızlaaarr yaptırdım protez tırnak.. yalnız bi tanıdığa .. türkiyede bunu yapan hiç bir yer yok. gidiceğim yerle konustum yapıstırma tırnak yapıyor onlarda.. Hayır ! Aslında protez tırnak yani jel tırnak tırnaga jel sürülüp bekletiliyor kuruyunca normal tırnak gibi oluyor.. Ki ayrıca öyle bi iki satte biten bi işlemm değil tam 4 saatımizi aldı yapmak.. su da deterjanda normal oje gibi çıkan bişey değil ayrıcaaa.. ben şuan için cok memnunum

canım konularına bakarken gördüm :) ben 2 yıldır lazer yaptıran biri olarak söylüyorum harika birşey bu tabi kıl kökü ten rengi fln gerçekten önemli unsur.. alex lazer bu konuda çok iyi ten rengin kıl kökün kalınsa çok memnun kalırsın.. özel bölgelrnde fln.. nd yag mak de iyidir. çünkü koyu ten ince tüylere yarıyor.. ben kollarıma alex ile başladım sonra nd yag mak gitmeye başladım başka hastenede.. o konuda memnun kaldım ama kız iyi tarayamıyor birde ufak çapı var alexin ise büyük çapı var..
iğneli tüylerin bitiminde gerçekten çok iyi ama çok uzun sürer önce lazere gidip iğneli yaptırmanı tavsiye ederim..
umarım yardımcı olmuşumdur.. ve son uyarım hiç bi lazer tamamen bitirmez %80 kesin biter ama ve hastanede yaptırman yararına olacaktır..

cevabını yeni görüyorum öncelikle ilgilendiğin için teşekkür ederim. gittim birkaç yerle görüştüm tabi haliyle olumlu konuşuyorlar.. Ama burda okuduklarımdan yola cıkarak vazgectim. Cünkü ben beyaz tenliyim kahverengi kıllarım var ve oldukçada ince.. bunları lazerle görmek zormuş.. E ne anladım ben o işşteen sonra iğneliye karar verdim o da cok uzun sürüyormuş ve ayrıca riskler daha fazlaymış kaldım yine agdaya anlıcagın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…