niye sen işli misin ?O zaman ben gelmiyorum..
iş aramıyo olabilirsin ama işsizsinO zaman ben gelmiyorum..
Yo hayır ben kendime ev hanımı sıfatını daha uygun buluyorum , halimden de çok memnunumiş aramıyo olabilirsin ama işsizsin
Akşama kadar evde oturmaktan totonda kocaman olduu
ne yazık ki ben değilim..Yo hayır ben kendime ev hanımı sıfatını daha uygun buluyorum , halimden de çok memnunum
ne yazık ki ben değilim..
Hoşgeldin tatlım . Daha önce iş deneyimin var mı ne mezunusun bahset bakalım birazBaşlığı gördüğüm gibi iniş takımlarımı açtım :) iki aydır iş arıyorm
hangi pozisyonda arıyorsun bakalım2-3 aydır iş arıyorum ben de. bulsam artık :/
yalnız olmadığıma sevinsem mii üzülsem mi bilemedimbende varım bu kadroda :)) hayırlı olsun topik :)
ne bakımdan canıımmSen kafanı rahatlamak için arıyorsun bilmiyorum sanma
Az önce telefonuma atmış olduğun başvuru sorularını bana yolla ama buradaki özel mesajlardan..ne bakımdan canıımm
evet garip bir durum :))yalnız olmadığıma sevinsem mii üzülsem mi bilemedim
Hoşgeldiinnn
İyi bir referans olmadan iş bulmak çok sancılı oluyor canım maalesef.merhabaaa
benimde okul ocakta bitti kpss kursuna başladım
sınavdan istediğim sonucu alamayınca internetten iş ilanlarına baktım
gittim görüştüm çoğu yere kabul edildim
aktif,diksiyonu düzgün,konuşkan ve asla çekingen olmayan bir yapım var.
ama tecrübelerim az
öğrencilikte dönemsel işler yaptığım için işe yaramıyor
bir de üniden önce 6 ay kadar tiyatro oyunculuğu yaptm ama başvurduğum işler daha çok aradıkları işçiler diyeyim satış satış satış
satışta 2 iş tecrübem var satış ağırlıklı işlere kabul ediliyorum fakat ya saatleri ters ya ücreti az ya yolu uzak hep bir engel çıktı
diyeceksnz ki 4 4lük olmaz
eğitim danışmanlıklarına gittim sevdim oraları ingilizce kursuydu ama dönüş yapmadılar onlarda beni beğenmedi
beni beğeneni ben beğenmem
benim beğendim ise beni beğenmez gibi kısır bir döngü oluştu
bir kaç yer daha var tanıdık vasıtasıyla ama bu seferde ona girersem diğer istediğim iş ararsa nasıl çıkıcam tanıdığa ayıp vs diye iyice bir bekliyorum