Huy Meselesi 🌜🌚🌛 Kayıtlı Üye 29 Şubat 2012 61.512 62.458 13 Mayıs 2015 Konu Sahibi Huy Meselesi #1 Öyle bir yer düşünün ki, kış aylarında yürüyüş, yaz aylarında dalış yapabilin... Avusturya'nın Tragoess bölgesindeki Yeşil Göl, tam da böyle bir adres. Göl hayallerin ötesindeki muhteşem manzarasıyla ziyaretçilere adeta görsel bir şölen yaşatıyor. Kış aylarında tamamen kuruyarak yürüyüş parkuruna dönüşen alan, yaz aylarında zirvelerdeki kar ve buzların erimesiyle göl halini alıyor. Suyun altındaki oturma bankları ve köprüler de eşsiz güzelliği tamamlayan detaylar arasında... İşte Yeşil Göl'den muhteşem fotoğraflar...
Öyle bir yer düşünün ki, kış aylarında yürüyüş, yaz aylarında dalış yapabilin... Avusturya'nın Tragoess bölgesindeki Yeşil Göl, tam da böyle bir adres. Göl hayallerin ötesindeki muhteşem manzarasıyla ziyaretçilere adeta görsel bir şölen yaşatıyor. Kış aylarında tamamen kuruyarak yürüyüş parkuruna dönüşen alan, yaz aylarında zirvelerdeki kar ve buzların erimesiyle göl halini alıyor. Suyun altındaki oturma bankları ve köprüler de eşsiz güzelliği tamamlayan detaylar arasında... İşte Yeşil Göl'den muhteşem fotoğraflar...
mahperi hatun Nirvana Kayıtlı Üye 2 Haziran 2015 18.789 216.230 5 Haziran 2015 Konu Sahibi Huy Meselesi #2 muhteşem ötesi bir yer gitmeyi çok isterdim buraya
ANGEL36 "zül-cenaheyn" Kayıtlı Üye 2 Aralık 2014 256 1.362 5 Haziran 2015 Konu Sahibi Huy Meselesi #3 margam ne yaptın hayallere daldım bi nevze de olsa huzur buldum
jullyet Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2014 1.806 224 18 Haziran 2015 Konu Sahibi Huy Meselesi #4 harikaymış. doğası muhteşem üstelik çokta ilginç bir öyküsü var. teşekkürler.