• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

günaydınnnn cimcimem ve seçil

seçilcim hayatımm haklısınopuyorumnanaktan

ben hedef koyuyorum önce kilo vermeliyim kısaca göbekle bağlantımı kesmeliyim yaza fit olmak için çünkü yazın yapacak birsürü şey varrr

günaydın kızlar. ben iyi diyelim iyi olalım kıvamındayım :) siz nasılsınız?
dicha canım seni mutlu huzurlu görmek ne güzel allah bozmasın :1hug:

lavantacım tospaa ya bende katılıyorum. azıcık sakin ol hayatın akışına bırak kendini. bende 26 yaşına kadar evlilği hiç düşünmedim. son bir senedir istiyorum. ama kısmet işte. herşeyin bi zamanı var bizi bekleyen. hayırlısı olsun

günaydınnnn cimcimem ve seçil

seçilcim hayatımm haklısınopuyorumnanaktan

ben hedef koyuyorum önce kilo vermeliyim kısaca göbekle bağlantımı kesmeliyim yaza fit olmak için çünkü yazın yapacak birsürü şey varrr

yazınki fiziğin çok güzeldi be canım, çok fazla verme kilo bence, yada fizikleri değişelim :))
Lavantacım seçil ile aynı tarihe getirinde bir buluşma yapalım olmazmı...

günaydın kızlar. ben iyi diyelim iyi olalım kıvamındayım :) siz nasılsınız?
dicha canım seni mutlu huzurlu görmek ne güzel allah bozmasın :1hug:

slm bendenizcim
Dichacımda güçlü kızdır, mantıklı düşünmesini biliyor, insan akıllıca düşündüğü sürece atlatıyor be canım, bazen duygularımızın esiri olup batağa giriyoruz ama çıkmasınıda biliyoruz değilim?
:lepi:

valla cimcimeciim çok haklısın kuzum
yaaa bende sizinle buluşmaya can atıyorum yaz gelsinde ist.da
buluşalım hep beraber zemuszemus

Elifcim kendinden bahsetsene biraz, gelip gidiyosun tanıyalım seni birazcık olmazmı?

Canım,
Ben istanbul eyüpte oturuyorum ,suan işteyim ,arada girip cıkıyorum siteye vakit buldukça onun için fazla yazışamıyorum sizinle ,özel bir turizm şirketinin muhasebe departmanında calısıyorum 26 yasındayım :)

ama ben martta gelicemmm seçil hadi hayatımm martta gell sende

bendenizcimm hep iyi ol hayatımmm

elifs evett tanıyalım seni bakalım

ahh canım yaaa martta gelebilirmiyim bilmiorum söz vermeyim ama
benm en yakın arkadaşımın bu yaz ist.da düğünü var ona gelicem
büyük bi ihtimal yazın gelirim ama tabii benm sağım solum belli olmaz :jeyyar: kötükedihüso delikafadulden

işallah kuzum sen araba al gezeriz bol bol cnım bende allah
kısmet ederse eylül gibi almayı düşünüyorum opuyorumnanaktan

kızlar günaydın nbr nasılsınız ? off sabaha kadar uyuyamadım amma çok rüya gördüm ya sanki hayal aleminde yaşıyorum bilmiyorumkismile

ahh keşke lavantacıımmmm ama bu haftasonu direksiyon dersim gelecek haftasonuda direksiyon sınavım var gelmem imkansız yaniii zaten gelsemde kalacak yerim yok şu anlık en yakın arkadşım daha yeni eve taşındı ev eşyalırını bile yerleştirmedi çalıştıı için bi yerleşsin en kısa zamanda ona hayırlı olsuna ist.a gidicem zaten o zaman hep beraber görüşürz artık ben size haber virim ne zaman gelceğimi olumunekankayizsmile

Back
X