• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

aslıııımmm kıyamam kuzum sana bendede aynı sorun var
ne zaman sıkılsam üzülsem ağlasam mideme vuruyor en iisi
hiçbişeyi takmayacaksın kafaya hiçbişeyi sallamayacaksın
zaten zamanla herşey düzeliyor se farkında olmadan sen sıkma
canını kuzum yaaaa hemen bi mide ilacı al geçer zaten miden eyvahedigeldismile

artık ılaclarda bagısıklık yaptı hıc fayda etmıyo cnm
ztn yanıma almadım bugn ılacı
feci bunalımdayım ölsemde kurtulsam dıyorm
sankı careymıs gıbı
off... neden bu kdr gucsuzum ben
sevgln olsa bı dert olmasa ayrı dert!
babam bıle dedıkı dun aksam... hangı erkek 4-4luk sanıosn..ben ble 4-4lukmuyum sankı dedı...sen 4-4luk bı ınsanmısın sankı dedı.hangı bırımız oleyzkı dedı.cocugun allaha sukr sıgarası yk kotu alıskanlgı yok acık sozlu drust bıze karsı samımı ıcten ve saygılı dedı annesı babası mutevazı ınsanlar flan dedı...ewt cok sanslıym ben ıyı bı aıleye gelın gıttım ıyı bı es cıktı karsıma ama ben sucluyum tamamen cnku ben patavatsızlık yaptm aramızda cozdugumuz bı sorunu annemın yannda tekrar gundeme getırdm trıp yaptm yanyana otururken arkamı döndm ona o bana yaklasmaya calısırken ben tersledm onu..laf soktm...o ankı atmosferleydı hepsı.sımdı cok pısmanım ama neye yarar.kırılınca duzelmek bılmez hasan gunlerce..gonlunu et dur artık..ama ne dese haklı napm :1no2: sen eskıden bole degıldn dedı bana... böle ypmazdn böle durdk yerde kırmazdn benı alttan almasnı bılrdn dedı... öyle koyduki senağlama

Anladım canım ama
evdekiler de üzüyor bu sefer sizi sürekli kavga falan ediyor sanıcaklar. ama.

secl sen nasılsın ?

bız ctesı aksamı kavga etmıstık hasan bızdeyken.... hasanın suratı asıktı hep kotu ayrıldık ıcım cok buruktu o gece 4 e kdr agladım uyuyamadım konustk tlfnda ama ınadı ınattı ıste..kırdım bıkere... olgun olmasnı beceremıyorm bazen..ben ole kotu olnca annemle babamda uyuyamamıs :gitme:

bız ctesı aksamı kavga etmıstık hasan bızdeyken.... hasanın suratı asıktı hep kotu ayrıldık ıcım cok buruktu o gece 4 e kdr agladım uyuyamadım konustk tlfnda ama ınadı ınattı ıste..kırdım bıkere... olgun olmasnı beceremıyorm bazen..ben ole kotu olnca annemle babamda uyuyamamıs :gitme:

Hımmm hatalısın yanii :mymeka:
Özür dilesene canım aaaa ama olmazki kaydirigubbakcemile
Tüm aileyi etkiliyor sizin tartışmanız işte kuzumŞeniz

Hımmm hatalısın yanii :mymeka:
Özür dilesene canım aaaa ama olmazki kaydirigubbakcemile
Tüm aileyi etkiliyor sizin tartışmanız işte kuzumŞeniz

özür dilemezmiyim hemde kaç kere...
ama nuh diyi peygamber demiyi...
madem pişman olmasını bliyosn yaptığnn yanls oldgnu yapıyosn bıle bıle nye yapıyosn dıyo bilmiyorumkismile

özür dilemezmiyim hemde kaç kere...
ama nuh diyi peygamber demiyi...
madem pişman olmasını bliyosn yaptığnn yanls oldgnu yapıyosn bıle bıle nye yapıyosn dıyo bilmiyorumkismile

Aman be canım sende nasıl sinirlendrdin kim bilir
Umarım en kısa sürede düzelir canım :Saruboceq:

canım sıkma canını yaaa herşey zamanla düzelir merak etme sen
yeterki içine atma kırıldıın üzüldüün zaman söyle aramız bozulur felan die korkma
ama bunuda herzaman karşı tarafı kırmadan üzmeden yıpratmadan yaparsan
aranızda sorunda olmaz karşılıklı kırılmazsınızda bence...
speddyciim ii olmaya çalışıyorum kuzum noolsun valla bende
dün akşam annemin bi arkadaşı geldi kızıda bi kaç ay evvel evlendi
bi güzel annemleri doldurdular yok sizin kız evlenemez yok ondan bi
yol olmaz felan die offf bıktım usandım miletin lafından bende çok üzüldüm
çok yalnızım noolacak bu halim herkes mutlu bi ben mutsuzum die oturup ağladım
sonrada uyudum mirmirmirmir

Secl saçmalama lütfen akannehirakannehir
Böyle bieşy için döktüğün gözyaşlarına yazık kızının boyu uzamışmı
Evlendi diyekaydirigubbakcemile5
ÖYle kadını asmak lazım yawkaydirigubbakcemile4

aynen yaaaa kadındanda kızındanda nefret ediorummm yaaa
valla bidaha gelsinler kovmayan ne olsun gerizekalılar yaaa akşam akşam sinirimi
bozdular yaaa annemi dolduruşa getiriyolar annemde sonra bana baskı yapıyor baskı
altında hissedince kendimi iice tepem atıyor yaaaa alsanaalsanasmile

canım sıkma canını yaaa herşey zamanla düzelir merak etme sen
yeterki içine atma kırıldıın üzüldüün zaman söyle aramız bozulur felan die korkma
ama bunuda herzaman karşı tarafı kırmadan üzmeden yıpratmadan yaparsan
aranızda sorunda olmaz karşılıklı kırılmazsınızda bence...
speddyciim ii olmaya çalışıyorum kuzum noolsun valla bende
dün akşam annemin bi arkadaşı geldi kızıda bi kaç ay evvel evlendi
bi güzel annemleri doldurdular yok sizin kız evlenemez yok ondan bi
yol olmaz felan die offf bıktım usandım miletin lafından bende çok üzüldüm
çok yalnızım noolacak bu halim herkes mutlu bi ben mutsuzum die oturup ağladım
sonrada uyudum mirmirmirmir

allah allah yaaaa o ne demekmiş öyle.... annen nasıl müsade etti öyle demelerine?
ne varmış yani sende.. dedemin bi lafı vardır millet üstündeki pisliği görmez senin yakandaki arpa tanesini görür derdi... aynen öyle olmuş o dengesiz kadınınkide :umursamaz: derdi neymiş niye öyle bişey söyledi :kızgın:

ne biliim yaa bi bilsem kadın zaten çok
cahil kızını okulu bitti bu sene hemen kızını evlendirdi bide dün dioki
bi tane gerizaklı oğlu var bunun onunda oklulu bitsin hemen evlendiricem
sende kızını neden evlendirmiyosunki zaten işini gücünü eline almış felan
demiş ben yoktum yanlarında olsam ağzını yırtardım valla annemde gıkını
çıkartmaz ayıp olmasın felan die hiçbişey dememiş hatta haklısın bende
istiyorum kızım evlenmio felan demiş offff yaaaaa milettin işi gücü yok
bana takmışlar kafayı yaaaaa zaten moralim bozuk bu aralar herşe
üstüme üstüme gelio bide bu çıktı şimdi :kızgın: :kızgın: :kızgın:

ne biliim yaa bi bilsem kadın zaten çok
cahil kızını okulu bitti bu sene hemen kızını evlendirdi bide dün dioki
bi tane gerizaklı oğlu var bunun onunda oklulu bitsin hemen evlendiricem
sende kızını neden evlendirmiyosunki zaten işini gücünü eline almış felan
demiş ben yoktum yanlarında olsam ağzını yırtardım valla annemde gıkını
çıkartmaz ayıp olmasın felan die hiçbişey dememiş hatta haklısın bende
istiyorum kızım evlenmio felan demiş offff yaaaaa milettin işi gücü yok
bana takmışlar kafayı yaaaaa zaten moralim bozuk bu aralar herşe
üstüme üstüme gelio bide bu çıktı şimdi :kızgın: :kızgın: :kızgın:

sımdı ben bısey derdımm ama banlanmyıım canım sımdı neyse...
o kdr kolaysa eger eş seçmek bı hayatı paylascagın ınsanı bı anda bulup evlenmek
o kdr basıte alıosa bu onun sorunu
baska hc bısey demıyorm
annen saygıszlk etmemek ıcn dememıstr bısey ama bnce en buyk sygıszlıgı o kadn yapms ztn

maaelsef tebiyesiz edepsiz hayasız bi kadın olduunu biliodumda bu kadar beklemzdim
ama öyle ahımı aldıki dün kimse için kötü bişey düşünmem ama ilk defa
dilerim allahtan kızıda boşansın bi gün yüzü gülmesin dedim.... :kızgın: :kızgın:
o akıttığım göz yaşlarının bedelini rabbim çıkaracaktır onlardan analı kızlı :Saruboceq:

maaelsef tebiyesiz edepsiz hayasız bi kadın olduunu biliodumda bu kadar beklemzdim
dilerim allahtan kızıda boşansın bi gün yüzü gülmesin dedim.... :kızgın: :kızgın:
o akıttığım göz yaşlarının bedelini rabbim çıkaracaktır onlardan analı kızlı :Saruboceq:

şşştttt sen yınede beddua etme agzını bozma allah ıslah etsın de ... o beddua doner dolasır yıne senı bulur sakınn.... :olmaz:

merhaba kızlar. havaların etkisinden midir böyle herkesin morali bozuk benneyaptımki
benimde moralim pek iyi sayılmaz. yanlızlıktan gönlüm acı çekiyo resmen,içim sıkılıyooo :çok üzgünüm: her geçen zamanda biraz daha ağır hissediyorum bu duyguyu kafayı yedim galiba kafamçokkarıştı

amannnn allah nasıl biliosa öyle yapsın dün bi sinirle söyledim ama
allaha havale ettim benohaoldumsmile

Slm kızlaar, nasılsınız diyemiyorum malesef bu ne yaa herkes dökülmüş...
Unutmayın bir haftaya nasıl başlarsanız öyle gider...
Belki inanmayacaksınız ama burada üzüldüğünüzü görmek benide çok üzüyor, keşke hepimiz aynı anda mutlu olsak mutluluklarımızı paylaşsak diyorum...
Aslıcım senden başlayayım, sanırım kötü bir haftasonu geçirmişsin. Ama bu dönemlerde olur böyle şeyler canım, aslında tartışma olmaması garip olur çünkü bunlar tuzu biberidir, ayrı kaldığınız ve birbiriniz için canınızın acıdığı dönemlerde, birbirinizin değerini daha iyi anlarsınız.Tabi her zaman tartışma ilişkiyi yıpratır o ayrı konu ama siz zaten her zaman bu olayları yaşamıyorsunuzki...
Şuan seni anlayabiliyorum aslında bizim küçük bir tartışmamızda canım o kadar sıkılmıştıki, ama haksız oydu özür diledi barıştık. Hasan eniştemizde sana naz yapıyor sanırım, e her zaman kızlar az yapacak değilya, erkeklerde fırsatını buldumu değerlendirmeden yapamıyo işte...
Üzme tatlı canını arkadaşım, yarın öbürgün barışırsınız, yine haftasonlarını iple çekersin...

Seçilcim hakikaten patavatsız bir komşunuz varmış ama böyle insanlar çok be canım. Biz bunları adam yerine koyup söylediklerine üzülüyoruz ya aslında hatanın büyüğü bizde. Bırak konuşsun dursun, sanki mutsuz bir evlilik yapıp üzülünce acısını omu çekecek. Açıkçası kadının kızına beddua etmeni pek hoş bulmadım, çünkü kzın bir suçu yokki, annesinin boşboğazlığı yüzünden neden kızı zarar görsünki...
Sende üzme tatlı canını arkadaşım unutma sen muhteşem bir elmasın...
Şeniz

merhaba kızlar. havaların etkisinden midir böyle herkesin morali bozuk benneyaptımki
benimde moralim pek iyi sayılmaz. yanlızlıktan gönlüm acı çekiyo resmen,içim sıkılıyooo :çok üzgünüm: her geçen zamanda biraz daha ağır hissediyorum bu duyguyu kafayı yedim galiba kafamçokkarıştı

Eveet gelelim bendenizime oy oy benim canım arkadaşımın moralimi bozukmuş...
Yalnızlık acıdır evet, ama birde şu yönünü düşünelim. Allah belki bu yalnızlığı sana tattırıyorki beraber olacağının kişinin değerini daha iyi bil diye, olabilirmi? Çünkü ben aynını yaşadım biliyorsun, şimdi ise değer bilmeye çalışıyorumki kaybetmeyeyim sevdiğimi...

Lavanta gülüm valla senlen bir İstanbul turu daha yapsak hiç fena olmaz aslında, özledim seni be canım olumunekankayizsmile

Back
X