• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

lavantacım moralinin düzelmesine sevindim seninde keyfin hep tavanlarda gezsin inşallah :)
speedy elibesen harikaymış. güle güle kullan canım

bendeniz yorumunu yeni gördüm
Teşekkür ederim cnm beğenmene sevindim
Darısı başına inşallah en kısa sürede en iyi şekilde

Vay ben gelmeyelı baya bıŞıyler deĞıŞmıŞler kızlar hayırlı olsun nıŞanlanıyomuŞsunuz
lavanta sende ÜzÜlme canım hem kamera takmayla bırŞey olmazkı

umdum hoşgeldin hayatım nasılsı bak bukadar arayı uzatma birdahaki sefer topite kimse kalmaz herlkes söz bölümü nişan bölümü düğün bölümü dağılıverir vallaboshayallersmile..

kamera hayatım 4 senedir takmamış takmamış benim 2.senemde gel tak anlamsız yere takıyor hani mühim sebep olsa eyvallah..boşver hayırlısı herşeyin

spediiiiii cnm elbisen harikaa bende şuan sözlensemdim ve öyle bir elbise görseydim onu alırdım çok beğendim cnm zarifliğine zariflik katacak

Canım Teşekkür ederim görür görmez bayıldım renkten kuşkum vardı ama oda hoşuma gitti
ınşallah canım benim bulamasan bile ozaman yollarım nolcakk

umdum hoşgeldin hayatım nasılsı bak bukadar arayı uzatma birdahaki sefer topite kimse kalmaz herlkes söz bölümü nişan bölümü düğün bölümü dağılıverir vallaboshayallersmile..

kamera hayatım 4 senedir takmamış takmamış benim 2.senemde gel tak anlamsız yere takıyor hani mühim sebep olsa eyvallah..boşver hayırlısı herşeyin

spediiiiii cnm elbisen harikaa bende şuan sözlensemdim ve öyle bir elbise görseydim onu alırdım çok beğendim cnm zarifliğine zariflik katacak
canım işlerim çok yoğun bun ara birde derhaneye yazıldım yütütemiyorum hepsini bir arada yoruldum yorgunluktan çoğu zaman siteye vakit kalmıyor bugünde yoğunum ama girim bakim dedim :) keşke benim patronda kamera taksa

niye cnm çok çalıştığını görmesi için mi?? açıkcası be bütüngün oturuyorum ama işim gereği yani çizim varsa yapıyorum temizliğimi yapıyorum hesaplarımı yapıyorum ne bilim öle işte..boşver herkes hakkında hayırlısı bu konu için konuşmadık birdaha eğer bulalım birini edelim demesse kalabilirm bile

slm kızlaar, nasılsınız bakalım gecenin bu saatinde rahatsız ettim...
Sözüm oldu yüzükler takıldı nihayet herşey çok güzeldi...
Resimleri işe gidince gösteririm size...

günaydınnnn canlarm nasılsınız bakayım..

cimcimem dün evd temzilik yaptım hem ehliyet sınav sonuçlarını hemde senin söznü düşündüm ..hep aklımdasınız yani herşeyin güzel geçmesine çok sevindim..darısı tüm istiyenlerin başına

günaydınnnn canlarm nasılsınız bakayım..

cimcimem dün evd temzilik yaptım hem ehliyet sınav sonuçlarını hemde senin söznü düşündüm ..hep aklımdasınız yani herşeyin güzel geçmesine çok sevindim..darısı tüm istiyenlerin başına

gnaydn lavantacm naslsn cnm ....
devam edıyomusun ıse
son durumlr nasl

iyiyim aslım nasıl olsun şuna işteyim program var onu başka birine öğretmeden gidemem 1 ay müsade istemişti zate benden öncekid ben geldim öğrendim öyle çıkmıştı..cumartesi akşamı mbi abim var ben derdimi anlattım oda sizin frekanslar tutmamış dedi..bakalım şimdilik bişey yok sadece bugün hiç konuşmadık ..sen nasılsı bakayım

günaydın kzılar cimcime aslı speddy lavanta umudm kızlar nasılzınız bakiimmmm ???
bugün ank.da baya kapalı bi hava var yağmur yağdı dün tüm gece her yer yağmur çamur
ama ben buna rağmen zürafanın düşkünü beyaz giyer kış günü gibisinden beyaz giyindimmm bayanssulusmile

günaydın kzılar cimcime aslı speddy lavanta umudm kızlar nasılzınız bakiimmmm ???
bugün ank.da baya kapalı bi hava var yağmur yağdı dün tüm gece her yer yağmur çamur
ama ben buna rağmen zürafanın düşkünü beyaz giyer kış günü gibisinden beyaz giyindimmm bayanssulusmile

iyiyim aslım nasıl olsun şuna işteyim program var onu başka birine öğretmeden gidemem 1 ay müsade istemişti zate benden öncekid ben geldim öğrendim öyle çıkmıştı..cumartesi akşamı mbi abim var ben derdimi anlattım oda sizin frekanslar tutmamış dedi..bakalım şimdilik bişey yok sadece bugün hiç konuşmadık ..sen nasılsı bakayım

secılcımm nede guzel olmussundurrr beyazzlarrr ıcındee seenn....
avantacım hayırlısı olsun senın ıcın ıns allah gonlune gore hayrlısı neyse onu nasp etsın
ben nasılım hıc bılmıyorum walla sozlumle bıraz lımonıyız haftasonum kotu gectı
sımdı bı hfta onsuz nasl geçcek blmıyorm
goz pınarlarm kurudu aglamaktan
ne warsa sankı bu kdr duygusal olp ıcıme atıp herseyı kafaya takcak
ben sorunlarımı anlatamam dertlerımı ıcıme atarm sadece aglayarak dısa yansıtırım
oda mıdeme zarar verıyo mıdem tuttu yıne senağlama

aslıııımmm kıyamam kuzum sana bendede aynı sorun var
ne zaman sıkılsam üzülsem ağlasam mideme vuruyor en iisi
hiçbişeyi takmayacaksın kafaya hiçbişeyi sallamayacaksın
zaten zamanla herşey düzeliyor se farkında olmadan sen sıkma
canını kuzum yaaaa hemen bi mide ilacı al geçer zaten miden eyvahedigeldismile

Anladım canım ama
evdekiler de üzüyor bu sefer sizi sürekli kavga falan ediyor sanıcaklar. ama.

secl sen nasılsın ?

Back
X