Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

aa bugün biraz melankoliyiz benneyaptımki sinem sen nasılsın canım

İyiyim canım sen nasılsın
Evet ya topicdeki herkes sıkıntılı
Zaten bugün Malatya da yağmur yağıyor işler yoğun :1no2:
Kafa dağıtmak için topiğe bakayım dedim ama burda durum fena senağlama

Küçükken düştüğümde yaralarım kanardı
Annem silerdi gözyaşlarımı
Susar hemen acım geçerdi
Büyüdüm ben hala düşüyorum
Yaram değil kalbim kanıyor
Söyle bu kalbim hep böyle kanayacak mı...? senağlama

evet haklısın sinemciim bu havalrdanda kaynaklanan bişi olabilir bitürlü yaz gelmdi içimiz sıkılıo daral geldi valla offff

seçilcim evet haklısın hayatım çok şükür halledemeyeceğim derdim yok şuan..ama şu yanlızlık varya tüm dermanımı alıp götürüyor..allahım tek büyük olan sensin ne olur bu topiği yanlız bırakma gönlümüzü şenlendir....AMıN deyin sizde

sinemcim sen nasılsın bakalım moral olarak ben bugün çok tuhafımm bugün morelcimiz sen olcaksın heralde kimsenin keyfi yok bugün

corel sabır sabır hayat belki bizede gülerr..

kızlar amin diorum rabbim hepimizin yüzünüğ en kısa zamanda gülrüsün hakkımızda hayırlısı neyse o olsun hepimiz mutlu oluruz işallah canlarım ben çıkıorum yarın görüşmek üzer kendinize dikkat edin...hepinizi kojamannnnnnnn seviyorum alkisalkisalkis

güle güle seçil görüşürüz yarın inş.yolda giderken yakışıklı işi olan sorumluluk sahibi bir insanla çarpışır ve aşık olursunuz..banada bakın artık film yazıyorumm kaydirigubbakcemile3

sinemcim sen nasılsın bakalım moral olarak ben bugün çok tuhafımm bugün morelcimiz sen olcaksın heralde kimsenin keyfi yok bugün

corel sabır sabır hayat belki bizede gülerr..

İyiyim canım daha doğru iyi olmaya çalışıyorum
Polyanacılık oynuyorum kaydirigubbakcemile2
Yoksa bu hayat hiççççç çekilmezzz

evet sinem haklısın polyanacılık yapmasak ne olurdu halimiz bilmem..
bi ardaşım var yanımızda fırında yeni işe başladı oda bizden çokda güzel kız o bana şaşı yor nasıl bulamıyosun ben ona şaşıyorum nasıl bulamıyo diyee..

evet sinem haklısın polyanacılık yapmasak ne olurdu halimiz bilmem..
bi ardaşım var yanımızda fırında yeni işe başladı oda bizden çokda güzel kız o bana şaşı yor nasıl bulamıyosun ben ona şaşıyorum nasıl bulamıyo diyee..

Kader kısmet canım ya demekki daha zamanı var :1hug:

sevgili istiyorum ki ben kocaya daha var zatii ama herzamanki gibi herkesin gönlüne göre hayırlısı olsun

bendenizde yok bugün nerelerde acabaa

canım iki gündür kk açılmıyordu sinir oldumm :kızgın:
hepinizi çook özledimm Şeniz
bugün misafir vardı çok yoruldum kafamçokkarıştı
yarında var malesef benneyaptımki
neyse inşallah artık kapanmaz kk da bol bol sohbet edebiliriz :dance:

günaydınn fıstıklar...

bendenizcim misafirlere söyle gelmesinlerhihoyyythergün hergün misafir mi olur muş?

Back