Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

anammm sana elektrik hattı bağlayalım o zaman...Bende dün gezmeye çıktım biraz spor yaptık polislerle birbirimize kur yaptık ama yetmedi...Galiba daha fazlası gerekiyordu :jeyyar:

cimcimecim ee devir artık daha fazla bişeyler yapabilenlerin devrii bizde yanlış devirde olmamış olsaydık şimcik çoçuk büyütüyoduk:ecrin_bebek::emir_bebek::roflol:

corelcim sabret daha snr bugünlerin acısını çıkartırsın..iyi işyerinden izin vermişler

böcük resimlerini gördüm bence gayet iyisin kilo almaya çalışma evlenince nasılsa bol bol alırsın..

aman Allah'ım tam güzel bir haber geldi diyin sevinirken duyduğum şu habere bak yaa... Sevinemmi üzülemmi üzülmemin nedeni hoşlandığın adam kaybetmiş olman. Sevindiğim ise belkide ondan çok daha iyisi çıkacak karşına...

valla bilmiyorum şekerim
öğrendiğimden beri gülüyorum
:)
Allah mutlu mesut etsin arkadaşları.
ben artık pes ettim.

selam kzlar valla cimcime boşver arkadaşım millet bizden ayrılıyor kesin ya sevgili buluo ya da evlenio ya bende deliricem :kızgın:

corel senin adına üzüldüm cnm..ama her şerde bir hayır vardır onun için takma kafana..gerçi hayırdır diye diye mutlu olamadan gitcez dünyadan....inş.en kısa zmanda çıkar karşına aradığın insan

çıkmaz kızlarrr çıkmaz sizin hala ümidiniz varmı yaff bende ne umut kaldı ne bişi senağlama

kızlar yaw bugün ben çok boşum yani içim boşhiçbirşey düşmüyor sinirlenmiyorum çok güzel bir his..sadece saf saf duruyorum:roflol::1closedeyes: bu arada içinizde istihareye yatan var mı?:uhm:

Canım benim yaaa sıkma canını sakın bizim kaderimiz bu yalnızlık of offfff senağlama

benimde öle valla kime böyle aa ne hoş çocuk tam benlik felan desem ya evli çıkıo ya da sevgilisi var zaten böyle tiplerle çıksak da ayrıldıktan sonra millet kapıo hemen bizde iş yok heralde yafff

Back