Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

diş çekimi bittide eziyet bitmedi kaydirigubbakcemile3
sanırım 15 gün felan sürecek, porselenler takılana kadar kaydirigubbakcemile3
ay ninelere benziyo bu halim kaydirigubbakcemile3

nıe cektrıdın dıslerını sonra nıneler gıbım cıkarıp bardağa koycan mı dıslerını kaydirigubbakcemile3
hakketen o kızın makyajlı hali oysa artık bilemem yanii neyse.... bende bigün çekiim bari bi fotomuda bende koyiim millet makyajsız güzellik nedir görsün beeee bunlarınki sadece boyamacılık :1closedeyes:

badana boya yapılır apla kaydirigubbakcemile3

kızlar güzellik göreceli bir kavramdır.
ayrıca ben makyaj yapmaya bayılırım.
her ne kadar fazla beceremesemde :)

bende yaa öyle alışmışımki makyaj yapmaya sanki makyaj yapmayınca moralim bozuluyo hergünde yapıorum neredeyse bayılıyorum makyaj yapmaya uffff -tatlicadiarzu-

bende makyajı seviyorum kendimi daha güveniyorum o zaman ama yine çirkinim çirkinn zaten yakın zmanda koyucam resmimi halinize şükredin diyeekaydirigubbakcemile3bide bana ilk çok havalısın diyorlar şaşıyorum yaa ilk herkes havalı sanıyor beni halbukii hiçte öyle değilim iddiam bile yok
corelcim şimdi ninelere benziyebilirsin ama haftaya fıstık gibim olucaksın a.s.

makyaj yapmak tarz meselesı ben gunluk hayatta yapamıyom bazen cok yoğun oluyom bazen sınırlı işim bazen cok tempolu oluyo cekılmıo
ben ona bısey demıyom makyajsız topıcı dıyım makyajlı hallerını koymaları komık

bende hıc beceremem yanı cok fazla ama ev dolu bazen kullanmadan attığım rıme oluyo

banada beni tanımayanlar ukala ve soğuk der.
dışardan görüntüm öyle gerçekten oldukça sert yüz hatlarım var.
ukalayımdırda
ama hak edene

pamık gibi hatunum yoksa.

bitince güzel olcakta tatlım bitene kadar ortalıkta gözükmesem iyi olcek kaydirigubbakcemile3

canım benim hayatta çirkin kadın yoktur her kadın kendine has bir güzelliğe sahiptir sadece bakımsızdır olay budur valla bak hergün makyaj yapsan zamanla çok güzel ve özenli makyaj yapmaya alışıyorsun yaptıkçada dahada elin alışıyor ve daha hoş yapıyorsun ben makyaj yapmaya başladığımda rimel bile süremiyordum şimdi rimel,fondoten,allık,ruj,kalem,göz altı kapatıcısı oooo kullanmadığım malzeme ve yapmadığım makyaj kalmıyor makyaj yapmak oje sürmek saç boyatmak benim için dünyanın en zevkli ve en güzel şeyleri iiki kız olmuşuz yafff sırnaşık şey

hergun makyaj yapan ınsan hıc farklı gelmez ınsan gözune ama hıc yapmayan bıgun yaparsa cok guzel gorunur aynı ben:roflol:

resımlerı tekrar koydum bende ıcm dışım bı sert deıl oldukca yumaşağim hatta cocuklardan kacıyom onlara sert bakıyorum kar etmıyo gene gelıyolar

kesinlikle -tatlicadiarzu-
aynada kendime tebessüm etmeyi seviyorum ve güzel olmuşsam ediyorumda:)

slm kızlar nasılsınız bakalım..cumartesi siteye birtürlü giremedim pazar zaten tatil diye giremedim bugünde çok yavaş..

Tünaydın şekerleeerr... Bugün kk'ya noldu yaa bizi kendine hasret bıraktı. Saten 3 gündür sörf yapamıyorum...Herkesle mutlu huzurlu ve bol kısmetli haftalar dilerim...

ayy ağzından bal damlıyor cimcimecim inş..inş..bu haftayıda boş kapatmayız..akşam düğün vardı birini gösterdiler ama elektrik alamadım açıkcası beğenmedim başkada bulamadım..=(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…