Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

ben yüzüme bakım adına hiç bişe sürmem alışkanlık edinmemişim nedense-tatlicadiarzu-

ne güzel ya benim kuzenlerim falanda sürmüyo ve bebek gibi yüzleri var ben ne bulursam sürüyorum ama olan lekeleri geçirmesi için geçirmedi sadece benim ihtiyacım olan elimi yüzümden alıkoymak bunu nasıl başarıcam bilmiyorum alışkanlık

ay sende benim gibisin yaa.. Bende sürdüm sürdüm şimdi pişmanım sivilceler geçtimi diye sorarsan geçti fakat bu sefer sırtımda çıkmaya başladı. Bazı doktorlarda bunun stresten dolayı olduğunu söylüyorlar...

yüzüme fondoten pudra filan hiç sürmem kullanmadımda. ondan galiba pek sorunum olmadı yüzümle. çok sitresli olduğumda sivilce çok olur. onlarada pek dokunmam. sadece sivilceyi patlattıktan sonra hemen kolonya sürerim mikrop kapmasın diye. o hemen kurutuyor sivilceyi. herkeste aynı etkiyi gösterir mi bilmem ama...

Selam kızlar nasılsınız kaydirigubbakcemile2
Merve canım dikkat et canım herşeyi yüzüne kullanma uzman kontrolünde kullansan daha iyi olmaz mı?

annem de diyo sen küçüklükten beri hep yaralı berelisin diyo bide yaşamaz demişler benim için 7 yaşına kadar hastalıklı büyümüşüm şimdi maşallahım var gayet sağlıklıyım ama güzellik dertine düştüm lekelerim olsun istemiyorum

sinem iyiyim cnm sen nasılsın
dr.gittim bi kere bakalım bu tretinde işe yaramasın kimyasal peeling yaptırmayı düşünüyorum dr.kontürolünde yazın ist gidicem eğer gidene kadar geçmesse corelin önerebileceği dr.var ona giderm artık

kızlar akşam diş çektirmeye gidicem
korkuyorum
of offffffffffffffffffff

ama sımdıden korkuyorum fln dersen ısın zor.. dusunme bence koltuga oturup mudahale edılınceye kadr sakın ol sımdıden boyle korkutursan kendını gercekten ısın zor

Teşekkürler kızlar iyiyim
Yoğun bir şekilde çalışmaya devam -tatlicadiarzu-
Merve canım Malatya'ya gelebilseydin burada da süper bir doktor var sana faydası olurdu kesin
Çünkü çevre cildinde sorun olanlar ona gitti ve şimdi ciltleri süpeeerrrr bebek gibi yüzleri var kaydirigubbakcemile3

ama sımdıden korkuyorum fln dersen ısın zor.. dusunme bence koltuga oturup mudahale edılınceye kadr sakın ol sımdıden boyle korkutursan kendını gercekten ısın zor

korkmamam mümkün değil sağlam iki diş çekilecek yamuk oldukları için.
işim çok zor zaten
oldum olası sevmem dişçileri.

aaa ne güzell ama malesef gelemem..nette sitesi falan yok mu dr. tlf la görüşelim derdim ama dr. yardımcı olamaz sanırım tlflaa.senağlamasenağlamaaslında gerçekten çok büyük sorunum değil ama kafama takıyorum işte lekelerimisenağlama

canım mecburen yaptırıyorum dişler çok kötü durumda
metal desteksizlere param yetmiyor 2 katı çünkü

inş..tam istediğin gibi olur:1hug:hemde korkma insan hayatta neler ile karşılasıyo bi iki saatlik acıyı takma kafana hem uyuştururlar sen rahat ol gerisi gelir senin için çok zor ama tahmin edebiliyorum üzerinden gelirsin bu sorunundakaydirigubbakcemile5

Corel canım sana çok geçmiş olsun seni en iyi anlayan benimdir heralde
Çünkü on dişim dolgu, iki dişimde kanal tedavisi yapıldı, iki dişimde porselen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…