Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

iş güç tatlım nolsun bişiyim yok şükür.

o teröristleri besleyen ve kollayanlara kızıyorum ben en çok
sözde aydınlar var ya
ahmet altan gibileri
neyse bu mevzulara girersem delirim

slm kızlarrr ben geldim cenazemiz vardı merak edenler için ondan giremedim nasılsınız fıstıklar özledim sizleri a.s.

yıllık verginin son günü.
farkettiyseniz kaç gündür yoktum doğru dürüst.
az önce bitti üstümden yük kalktı

evet fark ettim ben de antalyaya gittin sandım

slm kızlarrr ben geldim cenazemiz vardı merak edenler için ondan giremedim nasılsınız fıstıklar özledim sizleri a.s.

hoşgeldin canım gözümüz yollarda kaldı a.s.
başınız sağolsun benneyaptımki

hoşgeldin melike başınız saolsun cnm.allah sabır varsın

Başınız sağolsun canım Allah sabır versin size :1hug:

Başınız saolsun canım. Bugün zaten hiç iç açıcı bir gün değil bide bu ölüm haberleri çok daha kötü yaptı beni...Biran önce akşma olsunda evime gideyim yaa

evet fark ettim ben de antalyaya gittin sandım

hoşgeldin canım gözümüz yollarda kaldı a.s.
başınız sağolsun benneyaptımki

başın sağolsun tatlım

kızlar hepinize tek tek tskr ederim Şeniz

ee kızlar anlatın azcık da muhabbet ederken zaman geçsin yoksa bugün bitmicek

sahiden anemoncum topiğe gelip gidiyorum kimsecikler bişey yazmıyo. Bugün hiç zaman geçmiyor çıldıriciğim birazdan... Ne yapsam diye düşünüyorum ama yapacak hiçbişey yok... Kızlar güzel anılarınız varsa anlatın zaman geçsin bari.

aklıma gelmişken bir rüya gördüm onu anlatayım. Dün gece yatarken içimden "Allahım bu gece bana nasibim olcak kişiyi göster" dedim...Gördüğüm kişi önceden görüştüğüm ama şuan evli olan biriydi. Fakat sima farklıydı. Bana tabak içinde patates yemeği verdi bende biraz yedim ve başka yere gittim zaten kesik kesik gördüm. Ama net olarak aklımda kalan bu...Acep ne olaki???

aaa hayır olsun arkadaşım enterasan ya acaba neye delalet rüya yorumları topiğine yaz ortadaki arkadaş yorumluyo saolsun..bende rüya görmüştüm ona yazdım saolsun cvpladı..bende rüyamda kuzenim var evli o bana diyoki fal baktırdım merve ben 6 mayıs sen 26 ağustosta evlenicez diyo sabırsızlıkla bekliyorum o tarihleri:sm_cool:

uyudum uyucam
akşam olsun paydos edelim
neşenin kepek sorunu gibi bende de uyku sorunu var:)

benimde aynen uykum geli geliveriyor 8 saat uyuyorum yetrmiyor yetmiyor bide soğu ev yaa sıcacık olsaydı insan mis gibi mışıl mışıl uyurduumirmirmirmir

O arkadaşta uzun süredir ortalarda yok malesef... Bir çok kişi sırada bekliyor, bende yazmak istemedim...:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…