Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

valla ablam çalışmıyo eniştemde saolsun her zaman sorar para varmı yokmu diye...Ablam eniştem eve gelince yaptığı yemeklerle mest ediyo sonrada parayı alıyo tabe... E boşuna dememişler erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer diye

Bazen evde oturmayı o kadar özlüyorumki. Çalışmak zorunda olmasam hiç bir işe girmem heralde... Kendime bir aktivite bulur onunla oyalanırım iş stresi çekmek çok zor...kaydirigubbakcemile2

ben de pek çalışmak niyetinde değilim aslında. beni çalışma isteğine iten tek sebep gelecek kaygısı...

Merhaba kızlar
Çalışmak sadece gelecek kaygısı için değil hayatta kalabilmek içinde geçerli.
Çalışan insan üretir,insanlara faydalı olur.
Tabi bu yaptığımız iş ve çalıştığımız yerin kalitesine bağlı
19 yaşından beri evime bakıyorum.
Kendim ayakta duruyorum.
Sadece maddi olarak değil , psikolojik olarakta hayatta tutan budur beni kaydirigubbakcemile5
Çalışmak üretmektir kızlar.
Bakın annemi doktordan getirdim şimdi.
Çalışmasam götüremezdim hem maddi hem manevi olarak.

NAsılızzzzzzzzzzzzzz

bu konu çok derinn :1closedeyes:
iyiyiz sen nasılsın?
dışarı çıkacağım birazdann

moralim yerlerde.
bende makyaj yapıp diyetisyen kontrolüne gidicem
kahvemi içiyorum sositososito
güneş açtı mutlu etti beni :sm_cool:

neyin var cnm annen ile ilgili mi geçmiş olsun sorumluluk almak çok zor allah yardımcın olsunn:Saruboceq:

neyin var cnm annen ile ilgili mi geçmiş olsun sorumluluk almak çok zor allah yardımcın olsunn:Saruboceq:

annem hasta zaten tatlım
tedavi ettiriyoruz
kronik depresyon
ama abimin nankörlüğü moralimi bozdu
ne varsa kız evlatta var.
sorumluluk zor bişi evet ortaokuldan beri çok fazla sorumluluğum var zaten
bazen çok ağır geliyor.
ama yaradan beni bu şekilde sınıyor diyorum
hayat devam ediyor.
a.s.

allah yardımcın olsun canım benim. ne büyük sevap kazanıyorsun. allah annede acil şifalar versin :Saruboceq:

kızlar ben çıkyorum. görüşürüz yinee öptüm hepinizii Şeniz :a015:

corel gerçekten sen böyle yazdıkça ben seni daha da çok taktir ediyorum gerçekten benim hiç derdim olmamasına rağmen ben isyanlarda bulunuyorum belki cahilliğimden bilmiyorum ama hem büyük bir sorumluluk taşı hem annenin hastalığı çok zor özellikle hastalık çok zor ve sanırım herşeye sen tek başına koşturuyosun öyle seziyorum bende iki lafı sorun yapıp kendimi üzüyorum tüm içtenliğimle söylüyorum allah yardımcın olsun

slm şekerler işten çıktım hemen gelip pc başına oturdum...Corelcim söylediklerine katılmamak mümkün değil. Aman ne bileyim bizde nankörüz galiba bizim gibi çalışmak isteyen binlerce insan varken biz mutlu değiliz...Allah bu günlerimizi aratmasın inşallah

aynen ya nankörüz cimcimecim kendi adıma en azından ben öyleyim saate 5 oldu benim çıkmama 2 saat var daha bugünüde bitirdik çok şükür fakat gençliğim gidiyo ya ve ben hayattan hiç bir zevk alamadımm o kadar çalışıyorum ama malesef eksiklerimi almama yetmiyor yetmiyor ama yinede çok şükür allah başka dert vermesin aman ben çok konuşuyorum yaa

aaaa gittim geldim pek sohbet olmamış burdaa şakkıdı

evet cnm sen olmayın pek tadı olmuyoo sohbetinde sensiz konuşmayalım dedik....
bana arkadaş geldi ben dışardan içeriye giremiyorumm sokaklardan toplucaksınız beni artık kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız nazarmı deydi ne oldu başım çok ağrıyor herkesin gözü bizde ayol
zaten dün teyzeme birisi beni sormuş yapalım edelim diye alla vergisi çoçuk topal teyzemde baktığı var onun demiş snr biri daha sölemiş bu sefer anneme annemde hayır olmaz demiş hayret bişi kocaya kaç diyo bide benim yüzüme snr gelenleride geri çeviriyorrdelikafadulden

bu kadar sevildiğimi bilmiyorum mutlu oldum sırnaşık şey
annenin gelenleri gözü tutmamışta ondan geri çevirmiştir kaydirigubbakcemile3

bu kadar sevildiğimi bilmiyorum mutlu oldum sırnaşık şey
annenin gelenleri gözü tutmamışta ondan geri çevirmiştir kaydirigubbakcemile3

seviliyosun tabii ben bu topikteki daha doğrusu sitedeki konuştuğum tüm insanlra karşı bi sempati oluşturdum yani çok önem veriyorum gerçekten ayrı bi duygu tanımıyosun ama herşeyi paylaşabiliyyosun güzel bi duygu

yok cnm daha görmedi gelcekleride başkası sölemiş evi işi yok diye geri çevirmişalkisalkisalkis

ben de seviyorum seni ve herkesii Şeniz
bak bi nedeni varmış işte boşanuna geri çevirmemiş annen alkisalkisalkis

evet aslında evi olması önemli ama daha önemlisi çalışkan olması eniştem teyzemin eşi bigörün maşallah evi falan yoktu iki katlı ev dikti önemli olan sorumluluk sahibi çalışkan olsun benim için birinci plan o annemde evi olsun istiyo bu devirde de zor evi olan birini bulmak ki

gerçekten çalışkan ve azimli olunca aşılmayacak sorun yok. ev araba hepsi olur. kafalar uyuşsun yeter a.s

allah yardımcın olsun canım benim. ne büyük sevap kazanıyorsun. allah annede acil şifalar versin :Saruboceq:

kızlar ben çıkyorum. görüşürüz yinee öptüm hepinizii Şeniz :a015:
sağol denizcim.
ablalarım var Allahtan onlar olmasa napardım bilmiyorum. Sorumluluğum fazla olabilir ama onlar nefes almamı sağlıyor.

kızlar nankörlük değil yaptığınız.
her insan bazı bazı hayatından şikayetçi olur.
yazdıklarınızdan anladığım kadarı ile nankör değil sadece arada bunalan insanlarsınız kaydirigubbakcemile5
arada herkeste olur bu.
insan olmanın gereği hepsi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…