Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

Bazen evde oturmayı o kadar özlüyorumki. Çalışmak zorunda olmasam hiç bir işe girmem heralde... Kendime bir aktivite bulur onunla oyalanırım iş stresi çekmek çok zor...kaydirigubbakcemile2

ben de pek çalışmak niyetinde değilim aslında. beni çalışma isteğine iten tek sebep gelecek kaygısı...

Selam kızlar nasılsınız gamyoncuiremsu
Canlarım çalışmak kadar güzel bişey yok ama tabiki insan bazen tatil istiyor
Ben iki yıldır çalışıyorum ve daha hiç izin almadım :a015:

Selam kızlar nasılsınız gamyoncuiremsu
Canlarım çalışmak kadar güzel bişey yok ama tabiki insan bazen tatil istiyor
Ben iki yıldır çalışıyorum ve daha hiç izin almadım :a015:

anammm izin yapmadığım bir yıl düşünemiyorum. 1 hafta bile olsa kesin tatile çıkarım, yoksa bütün bir yıl kafayı yerim...

anammm izin yapmadığım bir yıl düşünemiyorum. 1 hafta bile olsa kesin tatile çıkarım, yoksa bütün bir yıl kafayı yerim...

Canım valla ilk başlarda bende öyle diyordum kafayı yerim ama alıştım artık
Bazen işten çıkayım evde oturayım diyorum ama evde oturmak bana göre değil sıkılırım

Bende istiyorum ama kiminle çıkıcamki. Bütün arkadaşlarım evli kocaları bırakmaz. E benimde bir partnerim olmadığına göre kös kös evde oturucam

cnm arkadaş önemli ama evde oturma bence bütün işini bitir giyin süslen tek başına gez gitsinn bazen insanın canı istemiyor tek başına ama piskolojik olarak hazırla kendini ben bazen öyle yapıyorum tek başıma marketleri geziyorum bişiler alıyorum ufakta olsa iyi geliyor hem 1 saat gezzen yeter:lepi:

ii fikir galiba aslında işten çıkıp üsküdara gitsem diye düşünüyodum. Kız kulesine karşı bir çay içer kalkarım, deniz insanın içini açıyor

Bazen evde oturmayı o kadar özlüyorumki. Çalışmak zorunda olmasam hiç bir işe girmem heralde... Kendime bir aktivite bulur onunla oyalanırım iş stresi çekmek çok zor...kaydirigubbakcemile2

aynen cnm ya tam benim kafadansın sende bende aramam gezerim günlere katılırım kızlar arasında tabii snr halk eğitim kursları var onlara katılırım bütüngün oturduğum halde hiçde çalışmak istemiyorumm ..bazede düşünüyorum evde dursak para kim vercek en azından istediğimizi alabiliyoruz..ama inş allah ilerde hayırlı bir eş nasip ederde çalışmak zorunda kalmam diyorumm ama bide adamın elinemi bakcam diyede düşünüyorumm değil..hayırlısı olsun:Saruboceq:sırnaşık şey

ii fikir galiba aslında işten çıkıp üsküdara gitsem diye düşünüyodum. Kız kulesine karşı bir çay içer kalkarım, deniz insanın içini açıyor

hee şöle boşver arkadaş herzaman olmayabiliyor..biz buraya taşındığımızda kuzenim vardı iyidi o kocaya kaçınca ben tek kaldım snr kendim tek gezdim ettim snrda çevrem oluşuverdi birden şimdi diğer arkadaşlarda evlenme aşamasındalar seneye yanlızım yinee-tatlicadiarzu-

Sonuçta erkekler evlerine bakmak mecburiyetindeler evlenmeye cesaret ediyorlarsa bu sorumluluğu almak zorundalar. Aslında biz bayanlar psikolojik nedenlerden dolayı isteyemiyoruz. Bir erkek eve gelince karısından yemek istemeye çekinmiyorsa bizde onlardan para almaya çekinmemeliyiz. (Diyorum ama bende dediklerimi uygulayabilirmiyim bilmiyorum mirmirmirmir )

Canım valla ilk başlarda bende öyle diyordum kafayı yerim ama alıştım artık
Bazen işten çıkayım evde oturayım diyorum ama evde oturmak bana göre değil sıkılırım

evde uğraşın olmadı mı öyle sıkılır insan ama gezip tozarsan senden iyisi olmaz..mesela şimdi bana 2 ay tatil verseler çok güzel olcak babanem ist.halam evde biraz öle öle gezmeyi planlıyorum aslında sürekli evde otursam da bana para verseler daha da güzel olur ama kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

evet ya haklısın öyle olmalı yemek çamaşır bulaşık kolaymıı vermeli para ama ben sürekli para ver diyemem eğer evlenirsem kocamı nasıl alıştırabilirm acaba ben istemeden bana para bıraksın taktik geliştirmek lazım ki zorlanmayalım mesela hergün az buz para koymalı masanın üstüne falan ama bunu nasıl alışkanlık etmesini sağlayabilirza.s

İyiyim canım
Yok canım özel sektör olduğundan yıllık izin falan yokki senağlama
Ameliyat oldum patronum bana hastaneden çıktıktan sonra bir gün dinlen ertesi gün işe başlarsın dediklava:

yuhh artık. gözlerini para bürümüş bunların. allah'tan da korkmuyorlar :mymeka: klava:

Canım ben gezmeyi fazla sevmem Malatya da fazla gezilecek yerde yok :a015:
Bana iki ay değil onbeşgün izin verseler yeter valla dinlenmek için

yuhh artık. gözlerini para bürümüş bunların. allah'tan da korkmuyorlar :mymeka: klava:

böyle insanların işleri nasıl rast diyorr yani gitsinde tabiki ekmek yiyen birçok insan var ama en azından rüyalarında görseler kabus falanda insafa gelselerÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook3 kuruş veriyorlar onuda canından bezdiriyorlarrklava:

Canım valla çok güzel rast gidiyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…