Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

Ay kızlar yetişemiyorum size bir yandan işimi yapıyorum bir yandan size bakıyorum -tatlicadiarzu- bendenizzz doğru sölüyorsun kaderde varsa kimse engel olamaz

Canım kimse 27 yaşında olduğuma inanmıyor en büyük avantajım bu zaten:teytey:

bende 26 yaşındayım. bizim nesil genelde yaşını göstermiyor kaydirigubbakcemile5
ama yeni nesil genelde olduğundan çok büyük gösteriyor. şimdiki lise öğrencileri benimle yaşıt gibi duruyor :1closedeyes:

ayy ne güzell bende küçük göstermek istiyorum mm ben yaşımı gösteriyorum hatta büyük bile gösteriyorum yakın tarihte resmimi paylaşıcam sizinlee

bende 26 yaşındayım. bizim nesil genelde yaşını göstermiyor kaydirigubbakcemile5
ama yeni nesil genelde olduğundan çok büyük gösteriyor. şimdiki lise öğrencileri benimle yaşıt gibi duruyor :1closedeyes:

ya sen niye bizim nesil diyosu görende çok büyük koca kadın sancak seni:oklava::oklava:bende sizin nesildeniz ozmanyerimsenibenazcık sonlardayım ama o kadar farketmezkii:uhm:çoçuk gösteriyorum işte ben

Son düzenleme:

Ben anlamıyorum bu yeni nesli valla ya acaba hormonlu ürünleri yedikleri için mi büyük gösteriyorlar:uhm:

Merve canım senin resmini de bekliyoruz meraklayerimseniben

ya sen niye bizim nesil diyosu görende çok büyük koca kadın sancak seni:oklava::oklava:bende sizin nesildeniz ozmanyerimsenibenazcık sonlardayım ama o kadar farketmezkii:uhm:

şekerim koca kadın anlamında söylemedim. arada altı yedi belki daha fazla yaş farkı olduğundan söyledim :utangac:

ayyy hiç işim yok ne güzell gelen yok giden yok çizim yok saatte 3 olmuş deymeyin keyfimee

şekerim koca kadın anlamında söylemedim. arada altı yedi belki daha fazla yaş farkı olduğundan söyledim :utangac:

yok cnmcım 6-7 yaş farketmez bende sizden olmak istiyorumm..gerçekten burası küçük biyer olmasına rağman liseliler falan hem çok büyük gösteriyor hemde herşeyi yapıyorlar anam daha ben hayatımda muck yapmadımm burdakiler parktaa muck muck işleri götürüyorr..:1shok:

yok cnmcım 6-7 yaş farketmez bende sizden olmak istiyorumm..gerçekten burası küçük biyer olmasına rağman liseliler falan hem çok büyük gösteriyor hemde herşeyi yapıyorlar anam daha ben hayatımda muck yapmadımm burdakiler parktaa muck muck işleri götürüyorr..:1shok:

kızz merve alemsin
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

canım valla şimdiki nesil çok hızlı ben üniversite de bile muck yapmadım:delphin:

amin canım. Ama ben karamsarım hep ya annemide kaybedersem kime sığınırım diye düşünüyorum...Bu korku hep içimde

Allah'a sıgınıcaz korkma sen yalnız kalmadık ya bugune kadar kafamızı yaslayacak bı omuz var su an cok sukur... Yalnızlık Allah'a mahsustur hem dusunme sen bunları...

unutamadığım bir olayı anlatayım size hatırladıkça gülerim... Üniv. yıllarımda erkek arkadaşım Tekirdağdaydı ben ise Balıkesirde birbirimize mektup gönderirdik (e-posta olsada mektubun heyecanı farklı oluyor) sevgililer gününde ben ona kargoyla göndermiştim hediyesini oda geç gelir diye otobüse vermişti. O hediyeyi bekleme heyecanını hiç unutmam arkadaşımla aldıktan hemen sonra açmıştık eve gitmeyi falan beklemedik yol ortasında açmıştık. Tam 10 sayfa mektup yazmıştı, çok güzeldii yaa...O mektupları hala saklarım... Ama nişanlanırsam yakmak zorunda kalcam galiba

bendede ole cımcıme ablam var abım var halam var amcam var teyze dayı cok sukur yalnız degılız ama ana babanın yerını tutmayor su an bana annem hasta bıde benım kucukugumden berı ben bakıyorum ona bı esın yarın bı gun bana annenı ıstemıyorum dıyebılme ıhtımalını dusunebıldıkce cıldırıyorum hele son yasamıs oldugum ılıskıde bu sozler aklıma geldıkce offf offf

Back