Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

Benim başıma gelmişti. Arkadaşlarım vasıtasıyla tanıştığım birisi evlilikten konuşurken bana sordu. Ailemle beraber otururmusun diye neymiş annesini babasını bırakamazmış, bırakması için beni çok sevip aşık olması lazımmış. O öyle diyince o kadar sinirlendimki anlatamam.Bende "senin en azından baban var annenin yanında, eğer ben annemi bırakmayı göze alıyorsam seninde aileni bırakmayı göze alman lazım" dedim ve orada ipler koptu zaten. O muhabbetten sonra çocukla hiç görüşmedim.klava:

Canım Allah annene acil şifalar versin:Saruboceq:
Aileni istemeyen biriyle ne işin varki

bu kadar dusuncesızlık olmaz artık ıyıce kendını dusunur olmus ınsanlar.. Allah kalbıne gore versın cımcıme... yuzun hep gulsun inş. sen mukafatını er gec alacaksın ınş... ben karsıma o hayırlı insanın cıkacagı gunu sabırla beklıyorum...

İnşallah çıkar be canım. Sen kalbini temiz tut...

kızlar yaa ben önceden böyle değildim tahammül edebiliyodum ama şimdi öyle değil..şimdi 2 haftadır yandaki döşemecinin annesi geliyo ben ilk sevindim arkadaş olcak bana diye ama ben bu kadını hiç sevmedim wc yi bi kere kullan dedim hata ettim biliyorum şimdi alıştı hep kullanıyo ve ben rahatsız oluyorum sormuyo üsttelik açıkçası snr 2-3 defa türk kahvesi yaptım içtik şimdi kendi gelir gelmez hadi kahve yapta içelim diyo bide kahve sevmiyomuş ..ya ben yaparım sorun değil ama hani böyle söylüyorya ona sinir oluyorum bide bütüngün bişeyim yoktu bu kadın gelince beni bi esnemek bi esnemek tutuyokii 2 haftada yüzümü astım konuşuyorum yine yanlış yaptığım ama benim sevmediğim davranışlar hadi çay söle hadi kahve yap tuvaleti kullan yüzsüz gibi çok konuşuyoo ya ben bu kadını sevmedim çay kahve sorun değil en azından wc yi kullanmasını istemiyorum nasıl desem iğreniyorumm yaa

yüz verdin astarını istiyor yani. süprizzzzz
ben dayanamazdım sinir olduğumu belli ederdim galiba kötükedihüso

yüz verdin astarını istiyor yani. süprizzzzz
ben dayanamazdım sinir olduğumu belli ederdim galiba kötükedihüso

işte ben onu yapamıyorum diğer yanımızda da fırın var oraya benim yaşımda arkadaş geldi o çok şeker bak onunla herşeyi yapar paylaşırım ama bu kadınla hayırr sevmedim ya ben nasıl belli edicem bilmiyorum...delikafaduldendelikafadulden

Bende istiyorum ama kiminle çıkıcamki. Bütün arkadaşlarım evli kocaları bırakmaz. E benimde bir partnerim olmadığına göre kös kös evde oturucam

yaa o derdi ben de çekiyorum. arkadaşlarımın ya işi var, ya sevgilisi var, ya da evliler. ben de hç biri yok. çok yanlızım çoookkk :çok üzgünüm:

cnm ben istanbuldayım ama aslen balıkesir susurluk luyuz gönenı bılıorum :))

canım uygun bi iş bulamadım kendime. seneye kpss ye girmeyi düşünüyorum. ancak memurluk uygun gibi bana. hayırlısı bakalım

Bazen evde oturmayı o kadar özlüyorumki. Çalışmak zorunda olmasam hiç bir işe girmem heralde... Kendime bir aktivite bulur onunla oyalanırım iş stresi çekmek çok zor...kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…