Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

hoşbuldum canım Şeniz

ya fena alışkanlık olmuş sizinle sohbet etmek kaydirigubbakcemile5
iki gün doğru dürüst giremedim canı çok sıkıldı. aklımda hep burası vardı :enbuyukkk:

dimi bende de öle acaba ne kaynattılar diye merak ediyo insan bu arada melike(blackqueen) nereler yaw yok kaç gündür:oklava:

sinemcim öle valla sizin işiniz benden daha zor sevgili bulsanızda kabul etmeniz zor biraz aile açısından inş.hem annenin hem senin gönlüne göre olur hem ailenden ayrı kalmaz hemde kocasız kalmassın

Yani canım çevremdeki herkes niye annemle mücadele etmediğimi soruyor. Ortada kimse yokken annemle aramı bozmak istemiyorum:1no2:
İyi dileklerin için çok teşekkürler canıma.s.

Yani canım çevremdeki herkes niye annemle mücadele etmediğimi soruyor. Ortada kimse yokken annemle aramı bozmak istemiyorum:1no2:
İyi dileklerin için çok teşekkürler canıma.s.

zaten millet herşeye maydonozdur sanki biz bişey bilmeyiz haklısın tamamen cnm yani kimin için mücadele ediceksin ki hani insanın sevdiği olsa eyvallah mücadele edilir..anlamıyorum kimseyi hiç empati kuramıyorlar:oklava:

hiç 27 göstermiyosun yahu kimse yaşını göstermiyo bir ben büyük gösteriyorum sanırım-tatlicadiarzu-

canlarım kısmetinde varsa anne baba aile hiiç kimse engel olamaz. bu kesin bişe yasakkelime
o yüzden hiç canınızı sıkmayın yerimseniben
allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın :Saruboceq:

evett haklısın bendeniz kısmette varsaa kimse engel olamaz ...inş kısmetimizde vardır birileri topikcek buna çok ihtiyacımız varrr aminnn

Back