Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

slm canım aynı kaderi paylaşıyoruz benimde annem vermiyor. Nedeni hakkında bir fikrin varmı

Evet canım ben evin küçük kızıyım üç tane ablam var ikisi evli biri bekar onuda evlendirisem tamam diyor bide erkek kardeşim var ona bile çeyiz yapıyor ama bana yapmıyor senağlama
Senin annen niye seni vermiyor canım

Son düzenleme:

Ben 23 yaşındayım geçen sene ablam evlendi. Babam olmadığı için yalnız kalacağını düşünüyor galiba. Oysaki erkek kardeşim var. Benimle evlilik konularını hiç paylaşmaz isteyenleri bana hiç sormadan geri çevirir. Sdece geçen sene biriyle görüştüm annemin zoruyla oldu, onuda sonradan bırak dediği için bırakmak zorunda kaldım. Hep annemin sözünü dinliyorum onun için sevdiğim adamdan bile vazgeçtim. Umarım doğru yapıyorumdur

kıssssssss cımcıme maşşallh kıs sana sevdıgın adamdan annen ıcın vazgectın hee hele bıde annen yalnz kalmasın dıye vazgectysenn tü tüü maşşallh kıs sana

kıssssssss cımcıme maşşallh kıs sana sevdıgın adamdan annen ıcın vazgectın hee hele bıde annen yalnz kalmasın dıye vazgectysenn tü tüü maşşallh kıs sana

vazgeçtim valla vardır bir bildiği dedim. Ama sevdiğim kişi evlenince inan çok üzüldüm. Yakın olduğu için herşeyinden haberim oluyor hala üzgünüm aslında. Hep hayırlısı değilmiş diyerek kendimi teselli ediyorum

ben balıkesirin gönen ilçesindenim ama cnm sen neredensin....

cimcimecim hakkında hayırlısı olsun inş.allah öyle birini çıkartsın ki karşına annende verme taraftarı olsun sende iyiki tanımışım iyiki evlenmişim dersin ban selada okunuyo inş.kabul olur..cümlemiz için

cimcimecim hakkında hayırlısı olsun inş.allah öyle birini çıkartsın ki karşına annende verme taraftarı olsun sende iyiki tanımışım iyiki evlenmişim dersin ban selada okunuyo inş.kabul olur..cümlemiz için[/QUOTE]

ii dilekler için teşekkürler. Aminnn diyorum. İnşallah dediğin gibi olur

cımcımem uzulme aynı durum bızdede var annem yalnız kalmasın dıye ona bakacak kımse yok dıye bende ablamda evlenmek ıstemıyoruz ıc guveysı gelmekte ıstemez erkek mılletı... sımdı zaten forumda neler okuyorum gozum korktu ayrıca Allah hepımızın yardımcısı olsun...

amin canım. Ama ben karamsarım hep ya annemide kaybedersem kime sığınırım diye düşünüyorum...Bu korku hep içimde

benim annemde yanlız kalcak kardeşimle ama hiçte öle demiyor daha çok milletin yanında kocaya kaç diyo bana evlenme manyağı bizim aile yaa çok mu azgınız neyykaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benim annemde yanlız kalcak kardeşimle ama hiçte öle demiyor daha çok milletin yanında kocaya kaç diyo bana evlenme manyağı bizim aile yaa çok mu azgınız neyykaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

demekki kadıncağız bir an önce mürvetini görmek istiyo...
Guzum sende çok yüzsüzsün kadın evlen diyo sen hala bekliyon...

demekki kadıncağız bir an önce mürvetini görmek istiyo...
Guzum sende çok yüzsüzsün kadın evlen diyo sen hala bekliyon...

kız bulsam arkama bilem bakmıcam koştura koştura gidicem:roflol::roflol::roflol::roflol:
anam öle valla kaç diyo snr da ben biliyorum bunu hayatta kaçmaz kaçsa keşke diyoo :1shok:beni deli ediyo yaakaydirigubbakcemile
hem daha erken ya ben bi sevgili yapsam başka bişey istemem dicem ..yalan ...snr evlenmek isticem ..snr çoçukk..isiticem de isticem ama şuna için gözüm yükseklerde değil sevgilim olsa yeter:dance::Saruboceq:

sinemcim öle valla sizin işiniz benden daha zor sevgili bulsanızda kabul etmeniz zor biraz aile açısından inş.hem annenin hem senin gönlüne göre olur hem ailenden ayrı kalmaz hemde kocasız kalmassın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…