Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

cımcıme yaz gelince sımdı mevsımlıklerı hırkaları uzerımızdena tıyoruz ya cnmmm ben ozmn rahat olamıyorum ama sımdı hırkalar kapıo bır yerlerımı..hem de bole havalarda sıkıtılı olunca yıyesım gelıoo..ay ne bılım,hanı havalar gusel olunca evde temzılıgı daha bır ıcten yaaprısınn ya aynı ona benzıo bu hıste işte

Artık yavaş yavaş yaza yaklaşıyoruz kızlar, birazcık daha sabır sırnaşık şey

bak bu yönünü hiç düşünmemiştim. Boyun kaç kilon ile orantılı değilmi?

benım yasım daha 23 olacak tamam kucugum bılıyorum ama suan sevgılım bıle yok yaa evde kalcam ben kesın yaa senın yasın kac ?

benım yasım daha 23 olacak tamam kucugum bılıyorum ama suan sevgılım bıle yok yaa evde kalcam ben kesın yaa senın yasın kac ?

:roflol::roflol:20 yaşındyım cnm benimde sevgilim yok ve bu gidişle olamıcak diye dertlenip duruyorum ahh ahh şans yok ki anam bi bulamadımklava:

anemon 20 yaşında dahaa çatlak yaa kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:yahu çok mu küçüğüm 20 yaşında gayet olgunum ama ama ne küçüğü yaa millet evde kaldın kalcan diyip diyip duruyo banaklava:klava:klavaff ya kocaylan işim yok benim ben düzenli sevgili istiyorum 2 3 sene snr da evlilik erken daha kocaya gidenler çok mu memnun

Selam kızlar nasılsınız
Canlarım ben 27 yaşındayım yani sizden daha büyüğüm
Bir sevgilim bile yok
Ve annem evlenmemi istemiyor

Son düzenleme:

kııı sen balıkesırın neresındensın hemşooo

daha 20 yasındasın aman bırak ya ne gocası kıı varya bende senın yaşlarında dıodum şöle cıddı olsun ama 2-3 sene cıkım nerdeee öle olmuo cnm bulunca hemen verı verıolar vallaa gercı sende gıdıosun ıstıosun delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…