Günaydın kıslarrrrrrr..nasılsınız
İstanbulda havalar çok değişken yaa...Güneş var ama acayip soğuk... Donuyordum sabah
burda öyle pek bı güneş yok(ist) dun ki tatılden sora bugun iş çekılmıoo uykum var halaaaa
Aynen yaaa,,hıc sefmıorum bu havayı..bole havalar yuzunden de dıyetımı de bozdum çok kzııyorum kendıme cook :mymeka:
cımcıme yaz gelince sımdı mevsımlıklerı hırkaları uzerımızdena tıyoruz ya cnmmm ben ozmn rahat olamıyorum ama sımdı hırkalar kapıo bır yerlerımı..hem de bole havalarda sıkıtılı olunca yıyesım gelıoo..ay ne bılım,hanı havalar gusel olunca evde temzılıgı daha bır ıcten yaaprısınn ya aynı ona benzıo bu hıste işte
profıldekı ben iştee
aynen annem de diyo armudun sapı üzümün çöpü kalcan evde diyo sevgilim olsa bişey demezlerde o bile yok yaww kuzenim benden 1 yaş küçük o evlendi o ilk günlerde herkes hadi merve senin yok mu bişey evde kalcan bana 30 yaşındaki adamları getiriyorlar neymiş durumu iyimiş kalofiferli evi varmışmışmış çok bunaltılar beni ama şuan duruldu sular çok şükürr üstüme gelmiyor o zamanki gibi ben bilrim ne zaman evleneceğimi diyorum.............sen kaç yaşındaydın efftelyaa
benım yasım daha 23 olacaktamam kucugum bılıyorum ama suan sevgılım bıle yok yaa evde kalcam ben kesın yaa senın yasın kac ?
anemon 20 yaşında dahaa çatlak yaa kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:yahu çok mu küçüğüm 20 yaşında gayet olgunum ama ama ne küçüğü yaa millet evde kaldın kalcan diyip diyip duruyo banaklava: klava: klava ff ya kocaylan işim yok benim ben düzenli sevgili istiyorum 2 3 sene snr da evlilik erken daha kocaya gidenler çok mu memnun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?