Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

şu chp deki çocuk olsa
ben çok mutlu olcam ya

kim ki o tanımıyorum ve merak ettim 40 kere sölesen olmamı kii annem içten mi sölemiş ne etmiş ki..şans işte ben desem de olcanı sanmıyorum çünkü ah keşke kocam olsa diyebilceğim kişiler sadece dizilerde onlarda gerçek karakterde olmadıkları için ahh ahh:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canımcım 20 yaşındayım..ama ne olursun bu yaşta evlilikmi düşünüyosun diye sölenme çünküm ben sevgilim olmamasından muzdaripim daha çok çünkü biliyosun artık kimseye güven olmuyor güven olsa sen sevemiyosun hani sevgilim bile yok bugidişlede olamıcak ee sevgilim olmayınca evlenemicemde ben bu düşünceyle açtım bazı arkadaşlar daha çok erken hayatını yaşa falan dedi haklı olarak ama ben bir insanla 6 ayda evlenemem körkütük aşık olmadıkça 2 sene veriyorum e ozmanda zmanı anca geliyo diyerekten açtım..biraz karşıtı ammme

anlıorum senı,bende senın yaslrda sevgılım yokken öle dıodum çunku...ben üni okudugum ıcın evlılıgı 25 e kdr dusunmedım mezun ol işi oturt dıyene kdr 25 oluosun ztn.suanda 25 yenı bıttıı zateen :)

bu kişi için keşke sevgilim olsa diyorum ben ya

inş.olur cnm ama önce hayırlısını dile lütfen çünkü annem tanımadan öyle sölemiş ve babam şımartılarak büyüdüğü için sorumsuz bir insan annem çok zahmetini çekti bende belki onun için sevgili seçerken bile karaktere çok dikkat ediyorum inş.allah hayırlı sorumluluk sahibi ailesine bağlı insanlarla karşılaşırrız allah düzgün insanlarla hayatımızı birleştirmeyi nasip eder:Saruboceq:

valla tatlım
evlilik 2.planda
ilk önce iyi bi ilişki istiyorum ..
zaten uygun biri değilse ilişki aşamasında biter.
her zaman hayırlısı derim zaten.
ama 6.hissim doğru insan diyo bu kişi için.:sm_cool:

ayy tam benlik bi bölümm heee D
bu gidişlee bende evlenemiiicemmmm kaydirigubbakcemile3
amaaaaann sanki evlenenler çokmu mutluuu :teselli: :dilcikar::enbuyukkk:

AMİNNNNNN ...bugun perşembe dua günü kızlar sizlerde ısmınızı ekledınızmı duanızla beraber dua topiğine?

ayy ne güzel terfi edicen haa..seni tebrik ediyorum her yönden çok azimlisin başarılı bir insansın..hem kilolarda hemde iş olarak

terfiden ziyade
okul gibi düşün bunuda
bağlı olduğumuz meslek kuruluşunun sınavlarına giriyoruz. kazanırsak staj yapıyoruz. ve bitirme sınavları var. benim stajımın2.senesi bu sene sonunda bitiyor.
sonrasında bitirme sınavları
eğer halledersem kendi kendimin patronu olurum.
azimliyim ama aşk konusunda çok şanssızım-tatlicadiarzu-

ya Corell ben dıyetı bıozdum (( 60 -69 kg aralıgındakılerdeydm ama veremynce bıraktım 2 haftada ınsn sadece 500 gr mı verır yaaaa :1closedeyes:

bazı haftalar 500 gr verirsin bazı haftalar 2 kg
ben dietin ikinci haftasında gram veremedim
ama bozmadım moralimi
diğer 2 hafta 2 şer 2 şer verdim
bu haftada 1.5 felan gitmiştir:)
motivasyon diyorum.

kızçeler
ben çıkıyorum
bi fatihe gidip aylaynır ve far alıcam
öpüyorum sizi
burda olursanız görüşürüz:

ayy tam benlik bi bölümm heee D
bu gidişlee bende evlenemiiicemmmm kaydirigubbakcemile3
amaaaaann sanki evlenenler çokmu mutluuu :teselli: :dilcikar::enbuyukkk:

mutlu olanıda var olmayanıda
risk herşeyde var
evliliktede olması doğal gamyoncuiremsu
iyi bi evlilik yapabilirsek ne mutlu bize
ama evlenemezsekte ölmeyiz kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…