şu chp deki çocuk olsa
ben çok mutlu olcam ya
anemoncum annen şanslıymış yakısıklı cocuuu kapmıs hebu arada anasına bak kızını al derler,emınım sende becerıklısındır de mütevaziliğinden o dedıklerın :)
ben ark tansıtrma kısmına karsı değildim de sadece değişik bişe ya sonuç olumsuzsa dıye duusnceye kapılıo ınsn ama şükürki gunumzde cep tel MSN net var .herhangı bır negatıflıkte bulusmaya tasımayabılıoısun olayı..Anemon yaş kaç?
COREL, Chp de kı cocuk ne iş ?
bu kişi için keşke sevgilim olsa diyorum ben ya
inş.olur cnm ama önce hayırlısını dile lütfen çünkü annem tanımadan öyle sölemiş ve babam şımartılarak büyüdüğü için sorumsuz bir insan annem çok zahmetini çekti bende belki onun için sevgili seçerken bile karaktere çok dikkat ediyorum inş.allah hayırlı sorumluluk sahibi ailesine bağlı insanlarla karşılaşırrız allah düzgün insanlarla hayatımızı birleştirmeyi nasip eder:Saruboceq:
:)
29 yaşındayım
muhasebeciyim yakında mali müşavir olucam inş.
inş.olur cnm ama önce hayırlısını dile lütfen çünkü annem tanımadan öyle sölemiş ve babam şımartılarak büyüdüğü için sorumsuz bir insan annem çok zahmetini çekti bende belki onun için sevgili seçerken bile karaktere çok dikkat ediyorum inş.allah hayırlı sorumluluk sahibi ailesine bağlı insanlarla karşılaşırrız allah düzgün insanlarla hayatımızı birleştirmeyi nasip eder:Saruboceq:
ayy ne güzel terfi edicen haa..seni tebrik ediyorum her yönden çok azimlisin başarılı bir insansın..hem kilolarda hemde iş olarak
ayy tam benlik bi bölümm heeeD
bu gidişlee bende evlenemiiicemmmm kaydirigubbakcemile3
amaaaaann sanki evlenenler çokmu mutluuu :teselli: :dilcikar::enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?