Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

ışte güzel bir mesaj:
Kızlar ağaçtaki elma gibidir,
En iyileri üst dalda bulunur,
Erkeklerin çoğu düşüp incinmekten korktuğu için üst dallara uzanmak istemezler,
Onun yerine yere düşmüş çürükleri toplarlar,
Çünkü onları elde etmek daha kolaydır,
Yukarıdaki elmalar kendilerinde ararlar suçu, nerde hata yapıyorum diye
Aslında hatasız ve muhteşemdirler,
Sadece doğru erkeğin ortaya çıkıp cesaretini ve yüreğini toparlayıp
o üst dallara ulaşmasıdır bütün olay
Lütfen bu gerçeği bütün elmalarla paylaşın
bütün

bayıldım bunaa acayip moral verici
ve deee çook doğruuu :lepi:

aman allahım tam bizim topiğin yazısı bu kadar uyar ancak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bayıldımm ya

HMM ANladım ,ama kımın yattıgı neden onemlı benım annem yattı ılk gece yesıl gormus ve aynı gece komur gormuş ama hatırlamıyorum sanki köurdu dıo. 2. ve 3. gece ıse brısye gormemışş ne demkkı acaba ıyı mı kotumu benneyaptımki

Selam kızlar nasılsınızyerimseniben
cimcime ellerine sağlık süper bir yazıkaydirigubbakcemile2

olayla alakasız kişiler yatırılır genelde.bilinçaltı rüyaları etkiliyor malum.istiare net olsun diye...en azından bizde öyle:1hug:birde illa bir kişi istiareye yatacak diye bir kural yok. benim bildiğim aynı iş için birkaç kişi yatabilir.yanlışsam düzeltin kızlara.sa.sa.s

canım gördüm seni yahu bir site ancak bu kadar güzel kadınları ağırlar yarabbim şu sitede çirkin kadın göremicez heralde bendeniz harikasın tatlım gerçekten yaşınızı hiç göztermiyosunuz corel de öle afiften benziyosunuz yoksa ben mi yanılıyorum beni kırmadığın için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…