benn sizlere söylemedim ama siz şuan pc başında ne yapıyosunuz hepsini görüp biliyorum üstün yeteneklerim varrkaydirigubbakcemile3
bendeniz hoşgeldin canım
anemoncum yamuklar çekilcek,dişler küçültülcek porselen yapılcak.
ben bi bankaya gidip geliyorum
güzeller
korkulur sendennn :1shokc başındayken dikkat etdecem bundan sonraa delikafaduldenkaydirigubbakcemile3
hoşbuldım canım
benim dişlerde estetik değil ben de yakın pilan fotolarda gülemem
en altta kimler var kimler yok yazıyo cnm ordan takip ediyorum yazı yazanlarıda yanında + işareti oluyor ordan ayırıyorum :lepi:
başımdan geçen bi olayı anlatayım... Bugün yengemler bizim bi tanıdıkta mevlüt var oraya gitmişler, bi akrabada yengeme demişki rizeli bir çocuk var esra ile görüştürelim demiş. Yengemde ne dese beğenirsiniz Rizeli ise olmaz görüşmesin demiş. Allahım sinir oluyorum yaa bana hiç seçme seçeneği bırakmıyorlar, inanın varya kim istemeye gelse ben hiç görmeden adamlara yok diyolar...Bende bişey diyemiyorum bu sefer koca delisimisin diyecekler diye...Çok sinirliyim yaa
başımdan geçen bi olayı anlatayım... Bugün yengemler bizim bi tanıdıkta mevlüt var oraya gitmişler, bi akrabada yengeme demişki rizeli bir çocuk var esra ile görüştürelim demiş. Yengemde ne dese beğenirsiniz Rizeli ise olmaz görüşmesin demiş. Allahım sinir oluyorum yaa bana hiç seçme seçeneği bırakmıyorlar, inanın varya kim istemeye gelse ben hiç görmeden adamlara yok diyolar...Bende bişey diyemiyorum bu sefer koca delisimisin diyecekler diye...Çok sinirliyim yaa
senin adına karar vermeleri ne kadar saçma
ne dengesiz insanlar var yaa :mymeka:
yavv ne körümmm. gözümün önündekini göremiyorum. çok dikkatsizim yaa kafamçokkarıştı :roflol:
bende zaten hoşlandığım birine belli etme gibi bir yetenek yok. İsteyenlerede böyle yapıyolarya sinir oluyorum. Geçen sene bir komşumuz oğluna istemişti beni ben çok önemsemedim ama beni zorla görüştürdüler. Çocukla tam anlaşmaya başladık derken annem demezmi hemen bırak bu çocuğu istihare kötü çıkmış diye... İnanın çocuğu bıraktırana kadar duymadığım laf kalmadı. Beni çok zor durumda bıraktı annem. Görüşmek istediklerime izin yok ama istemediklerimide böle yapıyolar.
bende daha yeni yeni keşfediyorum siteyi kayıt olalı 1 sene olcak zamanla öğrencezkaydirigubbakcemile5
İnan bende illa evlencem demiyorum. Sonuçta her görüştüğüme hemen kapılacak halimde yok. Ama beni kendi halime bırakmıyolar... Sadece evde olsa neyse tüm sülale aynı şeyi yapıyor...
23 yaşındayım, babamı kaybettim o nedenle annem yalnız kalacağını düşünüyor galiba. Benimle hiç konuşmuyorki güzelce açıklasa hiç sorun olmaz bu konular
bendeniz ben senide merak ediyorum yine koysan resmini silersin sonra ilerde bende paylaşıcam resmimi sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?