Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

benn sizlere söylemedim ama siz şuan pc başında ne yapıyosunuz hepsini görüp biliyorum üstün yeteneklerim varrkaydirigubbakcemile3

korkulur sendennn :1shokc başındayken dikkat etdecem bundan sonraa delikafaduldenkaydirigubbakcemile3

bendeniz hoşgeldin canım

anemoncum yamuklar çekilcek,dişler küçültülcek porselen yapılcak.
ben bi bankaya gidip geliyorum
güzeller

hoşbuldım canım
benim dişlerde estetik değil ben de yakın pilan fotolarda gülemem

korkulur sendennn :1shokc başındayken dikkat etdecem bundan sonraa delikafaduldenkaydirigubbakcemile3

hoşbuldım canım
benim dişlerde estetik değil ben de yakın pilan fotolarda gülemem

en altta kimler var kimler yok yazıyo cnm ordan takip ediyorum yazı yazanlarıda yanında + işareti oluyor ordan ayırıyorum :lepi:

başımdan geçen bi olayı anlatayım... Bugün yengemler bizim bi tanıdıkta mevlüt var oraya gitmişler, bi akrabada yengeme demişki rizeli bir çocuk var esra ile görüştürelim demiş. Yengemde ne dese beğenirsiniz Rizeli ise olmaz görüşmesin demiş. Allahım sinir oluyorum yaa bana hiç seçme seçeneği bırakmıyorlar, inanın varya kim istemeye gelse ben hiç görmeden adamlara yok diyolar...Bende bişey diyemiyorum bu sefer koca delisimisin diyecekler diye...Çok sinirliyim yaa

senin adına karar vermeleri ne kadar saçma
ne dengesiz insanlar var yaa :mymeka:

ahh cnm ya bu millet adamı deli eder beni de evlendirmek için elinden geleni yapıyorlar görücü gelcek istemiyorum diyorum bi konuş ne olur bi konuş belki olur sizinkinlerde tam tersi boşver üzülme cnm evlilik hakkında çok konuşmamaya çalış ben öyle yapıyorum akşamda yengemler bizdeydi badanaya yardıma gelmişler koca konusu açıldı yine siz bana karışmayın ben ne zaman evlencemi bilirim dedim artık ne yapayım başka türlü susturamıyorum hem olcak oldum mu kısmetin bağdatta olsa zamanı geldimi olur ben öle düşünmeye başladım artık tatlı canımı üzmücem artıkdelikafadulden

senin adına karar vermeleri ne kadar saçma
ne dengesiz insanlar var yaa :mymeka:

bende zaten hoşlandığım birine belli etme gibi bir yetenek yok. İsteyenlerede böyle yapıyolarya sinir oluyorum. Geçen sene bir komşumuz oğluna istemişti beni ben çok önemsemedim ama beni zorla görüştürdüler. Çocukla tam anlaşmaya başladık derken annem demezmi hemen bırak bu çocuğu istihare kötü çıkmış diye... İnanın çocuğu bıraktırana kadar duymadığım laf kalmadı. Beni çok zor durumda bıraktı annem. Görüşmek istediklerime izin yok ama istemediklerimide böle yapıyolar.

İnan bende illa evlencem demiyorum. Sonuçta her görüştüğüme hemen kapılacak halimde yok. Ama beni kendi halime bırakmıyolar... Sadece evde olsa neyse tüm sülale aynı şeyi yapıyor...

kaç yaşındaydın cnm.. annen senin mutlu olman için böyle davranıyo ama farkında değil seni üzdüğünün hakkında hayırlısı olsunn canım:1no2:

23 yaşındayım, babamı kaybettim o nedenle annem yalnız kalacağını düşünüyor galiba. Benimle hiç konuşmuyorki güzelce açıklasa hiç sorun olmaz bu konular

bende daha yeni yeni keşfediyorum siteyi kayıt olalı 1 sene olcak zamanla öğrencezkaydirigubbakcemile5

ben de hergün yeni bişe öğreniyorum :enbuyukkk:

İnan bende illa evlencem demiyorum. Sonuçta her görüştüğüme hemen kapılacak halimde yok. Ama beni kendi halime bırakmıyolar... Sadece evde olsa neyse tüm sülale aynı şeyi yapıyor...

sanki onlar bi öümr o insanla yaşayacaklar
kendi haline bırakmıyorlarsa olacak tüm sonuçlarada katlanmak zorundalar o zaman
çok sinirleniyorum böyle şeylere
canım allah iyi insanlarla karşılaştırsın seni inşallah

23 yaşındayım, babamı kaybettim o nedenle annem yalnız kalacağını düşünüyor galiba. Benimle hiç konuşmuyorki güzelce açıklasa hiç sorun olmaz bu konular

erkende evlenmeni istemiyordur başın sağolsun bu arada benim annem hadi sen kocaya git diyo aa sen git ben durcam daha diyorum senağlamaçünkü bulamıyorum gönlüme göre bulamıcam galiba da senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamaallah versin gönlümüze göree

nası bi hava çözemedim ya
esiyor
ama terliyorum

bana görücü çıkmiyi çıkanlarıda ben karşı olduğum iiçin sölemeden döndiriler
:)
benim babamda yok
annen yalnız kalmaktan ziyade senide kaybetmekten korkuyo olabilir.

corelcim şaşıyorum ya sen çok güzelsin bi bayansın bu erkeler kör mü yawwklava:acaba bu gidişle evlenemicem diyenler çok mu mükemmelliyetçi ondan mı ki sonuçta mutlaka burdaki herkese görücü gelmiştir teklif gelmiştir asılan takılan mutlaka olmuştur..içimize biri sinsin artık

bendeniz ben senide merak ediyorum yine koysan resmini silersin sonra ilerde bende paylaşıcam resmimi sizinle

evet birazda fazla seçici davrandığımızdan bu yanlızlığımızın sebebi. olmuşken tam olsun istiyoruz
benim hoşlandıklarım benden hoşlanmadı. benden hoşlananlarıda içim atmadı
eğer ikisini denk getirirsem tam süper olacak :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…