Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

ama konuşcak konu üretemiyorumm dün bugün başım ağrıyo nedense ceryanda kaldım heralde temizlik yaparkenn sen nasıl oldun gözlerin iyimi

resimdeki saç rengin çok hoş bence koyu renk gitmiş açık tenlisin sarı tonlarıda gidermi hiç bilmiyorum daha önce röfle tonları denedin mi?canım

resimdeki saç kendi rengi
röfle denedim
yaşlı gözüküyom.
aslında bembeyazımdır orda bronzlaşmış halim
kaş göz siyah ten beyaz
şu kahverengi gerçide
acep karamel mi yapsam

:) kendi rengi çok güzel gerçekten yani çok çok genç göstermis seni kimse demez 20 küsür yaşında diye koyu renk denemelisin ozman kızıllardan da uzak dur bence sen bilirsin yinede koyu renkler dene mutlaka

herkeş böle diyo
koyu renk gidiyo diye
temam
zaten açık rengi kuaförüm yapmi
saçlarımı yıpratmami istemi
19 mayısta gider bayılırım mangırları
bayan olmak ne zor yahu

evet çok zor ben esmerim saçlarımın rengini değiştirmek istiyorum her renk gitmiyo bana bide geçen sene boyadım ilk akaju kızıl kestane güzel olmustu aslında snr siyak yaptım geçen günde çikolata kahve yaptım ilk gün hoşgelmedi göze yıkaya yıkaya açıldı şimdi kendi saçım gibi duruyo bakalım bende istiyorum kendimde sıkı bir değişiklik ama ne yapsam bilemedim

bende ki en büyük değişiklik dişler olacak
gülen resmi yoktur hiç
yamuk vampir gibi dişlerim var
haftaya başlıcam diş için 2 haftaya bitiririz didi hekim
rahat rahat gülebilcem yafu

törpületicekmiisn canım estetik gülüş yanii hadi hayırlısı olsun rahat rahat gül canım o gülüşlerle erkeklerin aklını başından al emi

benn sizlere söylemedim ama siz şuan pc başında ne yapıyosunuz hepsini görüp biliyorum üstün yeteneklerim varrkaydirigubbakcemile3

bendeniz hoşgeldin canım

anemoncum yamuklar çekilcek,dişler küçültülcek porselen yapılcak.
ben bi bankaya gidip geliyorum
güzeller

hımm cnm imkenın varsa porselen kaplama yaptırma implant yaptır cnm sen git gel bekliyoruz snr konuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…