Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

bendenizcim saol tatlım evet badana işleri zor.

özlemcim benim malesef bi ilişkim yok hoşlandığımda yok onun için bu gidişle evlenemicem diyenlerdenim..inş.baban da anlayış gösterir işler yoluna girer

corel canım geçmiş olsun sanada azcık dikkat edin kendinize bide bende iştiyorum resimlerinizden görmekkk

sağol tatlışım gamyoncuiremsu
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/273061-corelin-ba351ar305-246yk252s252-2.html
ben burdayım beni görebilirsin :)

durup duruken mi oldu corel evet dr görünmeden olmaz en azından dinlendir gözlerini sık sık

waaaww çok hoşsunn kız masallahın var kesin nazara geldin okut önce kendini gerçekten çok değiimissin ama olumlu yönde çok beğendim seniii

slm kızlar nasılsınız... Topiği bi açtım birisi hasta birisi kavuşamama sıkıntı çekiyor. Ay kızlar içimi kararttınız neyse biraz açılalım bakalım. Mesela hava çok güzel dışarıya bakıp ferhalamanızı sağlar, ayrıca hayal etmek gerçekleşmenin yarısı derlerya bizde göreceğimiz güzel günleri hayal edelim en azından bir anlık bile olsa rahatlama sağlar bize öyle değilmi?

merhaba canım. ya benim kötü bi huyum var. çok gerçekçiyim o yüzden pek hayal kurmam :tomato:

cimcime eses ben çok hayal kuran birisiyim balık burcuyum ama hayal kurucam birisi olmayınca o hayal pek bişey anlam ifade etmiyorr

hayal kırıklığına uğramaktan korktuğum için hayal kurmaktan kaçıyorum galibaa fisfisfis

ben kurudğum hayalleri anlık olarak yaptığım için unutuyorum güzel bişey aslında bide olmucanı bile bile kurduğum hayaller var onlar beni çok mutlu ediyo olmucanı biliyorum ama öyle düşünüp hayal kurmak beni çok mutlu ediyo hayata daha da bağlıyo mesela ben ülkemi seviyorum ama başka kültürler hayatlar görmek için yurtdışını gezmek isterim bunun asla gerçekleşmeyeceğini bilirim ama yinede hayal kurmaktan zevk duyarım sende denemelisin güzeş bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…