Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

aa benim 2013 ü bulcak sanırım şuan ki sevdiğim kısmet olursa 2013 de düşünüyoruz çok uzak bi tarih bana göre ben 2012 de evlenmek istiyorum işyerindeyim cuma günü abdest olayını falan nasıl yapsam ki okuyayım bide işyerinde olduğum için türkçeden hızlı hızlı okusam olurmu ki deneme şansım olursa arapça çok yavaş okuyorum bu cuma bi deneyeyim bakalım nasip olcak mı:80:

canım şahmeran duası(yasin kitaplarında var) bide 4444 tefriciye oku

hayat ne oldu ablanı tanıştırdınız mı düğünde merak ettim hani yazıcaktın

hayat ne oldu ablanı tanıştırdınız mı düğünde merak ettim hani yazıcaktın

canım cts dünür gelceklermiş,,, önce ailesi gelecek tanıştıralım falan derler,, sonra bakalım artık dua et nolur,,, ablam bu dünür işinden çok tırsıyo direk oğlanla tanıştırsalardı keşkem ama annesi falan çok beğenmiş,, cts evdeyse kız gelelim diye haber yollamışlar yengemle

Dün rüyamde pek iyi şey görmedim ama 2 kişi gelmiş ablamla tanışmayay ikisininde boyu kısa ablamda uzun boylu aya hayır dedi falann böyle bişeydi bakalım belki rüyam tersine çıkar,, bide idam edilen insanlar gördüm yeri 10 metre falan kazıp diri diri gömüyolardı,,, idam cezası hayra yorumlanırmış netten baktım ölye yazıyoooo

hayır olsun canım rüyan öncellikle rüya tabirinden pek anlamam...

ablan için hayırlısı inşallah inşallh hayırlıdır olur..

haftasonu köy mevlidindeydim halamın kızı evli onun eltiside gelmişti görücü usülü evlenmiş işte sordum nasıl sevebildin mi hemen diye daha kapıyı açar açmaz ısındım dedi inşallah ablandada öyle bişey olur iyi insanlarsa tabiki değilse ablanın başını yakmaya gerek yok benden slm söylersin

tatlım benim sağolasın teyzemin tanıdığıymış işte annemle konuşmuşta çok iyiler diye söylemiş,,, evlilik nasılsa olurda önemli olan istediğim sevip sevilsin ,,,

gözleri aşka gülsün

gerçekten birisine seni seviyorum demek ve seni seviyorum dendiğini duymak harika bi duygu

GÜNAYDINN.....

bu topikte ne muhabbetler oldu

cimcime vardı bu yaz evlenicek
spedii vardı onun düğünü yakında
sinem 44 vardı görmüyorum onu artık nerelerdeki:44:
tospacım vardı ama nickini değiştirmiş o nerde onuda bilmiyorum
gülpembe arkadaşımız evlendi diye biliyorumm
bi ben kaldım ciddi ilişki içindeyim ama evlenemiyorumm yaa 2013 gelir mi ki
ne güzeldi eski muhabbetlerr ahh ahhh

evet ilk sayfaları okudukça nerden nereye diyo insan sabret be kuzum elbet bizde ışığı görürüz bi yerden

ilerde bi de hayat vardı ablasının mutluluğunu çok istiyodu dermisin acaba:26:

bugün canım ablamın doğum günüüüüüüüüüü

ya kızlar bir birine aşkla bakanları öyle kıskanıyorum ki, bende imreniyorum keşke bendimde olsun diye bakıyorum ama nerde bekliyorum işte...

merhaba kızlar ben geldim

hayatcım derim tabiki ablanın doğumgününü kutlarım inş.yeni yaşı ile birlikte aşkta gelir

eylülgüzeli kaç yaşındasın sen sevgilinde yok heralde..inşallah seninde başına gelir aşkla bakar aşkla bakılırsın

canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…