Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

boşver işlevselliği önemli :jeyyar: :roflol:

canım niye bu kadar karamsarsın?
insanlar evlenip ayrılıyor ve tekrar evleniyor..
sen nişandan döndün diye neden adın çıksın?
insanlar çok cahiller yaa, lafa bak..
sen kimseyi takma, evlenip ayrılsan daha kötü olacaktı belki de..
olumlu düşünmeye çalış canım...

bu ne saçmalık canım yaa daha senin yaşın kaçki böle düşünme
insanların bu önyargısına sinir oluyorum ne geçiyo ellerine
kader ve alın yazısı denen bişi var hiç allaha da mı inanmıyo bunlar :mymeka:
sen moralini bozma canım herşey olacağına varır kısmetinin ne zaman karşına çıkacağı belli olmaz..a.s.

BENDE EVDE KALANLARDANIM:çok üzgünüm:YAŞIM OTUZ NE SEVGİLİM OLDU NEDE Bİ İSTEYENİM..HER GELİNLİKÇİ HER HAMİLE KADIN BOĞAZIMA DÜĞÜMLENİRsenağlama

canım yaa üzülme:1no2:akşam dua edicem herkesin gönlüne göre olsun diyee belki kabul olur karşına çıksın şöyle beyaz atlı prens ama bu devirde beyaz arabalı prens daha iyi :1hug:

Herhalde bu bir şaka olmalı öyle olduğunu söyleyin lütfen.Ben sizin yaşınızdayken daha üniversiteye başlıyordum.
Okuyun yada okumayın çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk erken 20 yaşında evlenmek için.
Ben iki aylık evliyim ve 33 yaşıma giriyorum.Ha size şunuda demiyorum benim kadar bekleyin diye benim iş-kariyer ...vs sebeplerim vardı.Evlilik için ideal yaş 26-27-28

şu maydonoz insanları hiç anlamıyorum kalbimizi kırmaktan başka yaptıkları bişey yok insan moral verir kader kısmettir bu işler allah kimseyi tek yaratmamıştır elbet birgün karşımıza çıkıcak bazen inanamasamda öle üzülme hiç lütfen daha önümüzde güzel günler var

20 yaşında evleneyim demiyorum sadece bi sevgilim olsa yetecek zaten hemen bi insanla evlenemez insan 2 sene tanımalı tanıma aşamasından snr söz nişan derken tam yaşı gelicek şuan bana diyorlar evde kalcan galiba ki istemeye gelenlerde var ama ben kafama göre bulamadığım ve bulamayacağım için yakınıyorum aslında inş. sende evliliğinde bi ömür boyu mutlu olursun

Böcük çabuk başlığına kırmayayım bacaklarını. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gelıyok bekle gene yakalandık
:roflol::roflol::roflol: napam başka türlü kocayı azıcık lafımdan çıkmasın..sonra burdan derdim var topiğine tranfer olmak istemem kocam şöle böle diyee delikafaduldenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaynanasıyla oturasıca sus bakım sen bende manıta bılem yokıken sen ısteklerı sıralıyon :mymeka:

salla be bacım ende sözlumden ayrıldım

gelıyok bekle gene yakalandık

kaynanasıyla oturasıca sus bakım sen bende manıta bılem yokıken sen ısteklerı sıralıyon :mymeka:

bende de yok bi bulsam istekleri es geçiçem aman ağzını hayra aç kaynanayla oturmaktansa ben şu köşede hiç sesimi çıkarmadan otururum..

bende de yok bi bulsam istekleri es geçiçem aman ağzını hayra aç kaynanayla oturmaktansa ben şu köşede hiç sesimi çıkarmadan otururum..

ayyy sorma bi-iki sene önce benimde vardı başımda böle bi dert herif tutturdu annemle oturcaz diye çıngar çıkarmıştım sonu gelmedi zaten bi süre sonra tıkandı ilişki
hangi devirde yaşıyoruz ya
anne kuzusu noolcak :mymeka:

benim annem kaynanasıyla oturmuş onlara kızmış hep beni dövmüş..cahil tabi benden almış hırsızı yani olan bana olmuş:bbo:çok zor hayılısı tabiki ama iyiki bitmiş çünkü kaynana yanında ben ki bazen annemi çekemiyorum kendi evim olsun istiyorum en ufak bi tartışmada kaynanaylan ömür geçmez..kaynana yanında olanlarada allah sabır versinkafamçokkarıştı

ahh ahh bı enayı bulamadımya yazıklar olsun baana hatta tüpürem kendıme
bu kadr guzellık varken armutun sapı üzümün çöpü dedım kaldım 22 yaşımda evde

Evet çok haklısın canım çok şükür şimdi çok mutluyum :asigim:
allah herkese nasip etsin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…