ben bu topiki bilmiyordum hayırlı olsuın la
1.65 fazla uzun değilim ama herkes benden kısa erkek olarak diyorum benim kuzen 15 yaşında o benden çok daha uzun ben bulamıyorum o büyüyünce nasıl bulcak bakalım..baktım olmadı ilerleyen yaşımakadar evlenemedim kısa mısa idare etcem artık:çok üzgünüm:
ben 23 yaşındayım nişandan döndüm yeni bunalımdaım herkes adın çıktı falan dio kim isterseni dio katlanamıom insanlara artık banada hiç ewlenemiicekmişim gibi gelio hiç umudum kalmadı artık...benneyaptımki:a015:
ben 23 yaşındayım nişandan döndüm yeni bunalımdaım herkes adın çıktı falan dio kim isterseni dio katlanamıom insanlara artık banada hiç ewlenemiicekmişim gibi gelio hiç umudum kalmadı artık...benneyaptımki:a015:
boşver işlevselliği önemli :jeyyar: :roflol:
BENDE EVDE KALANLARDANIM:çok üzgünüm:YAŞIM OTUZ NE SEVGİLİM OLDU NEDE Bİ İSTEYENİM..HER GELİNLİKÇİ HER HAMİLE KADIN BOĞAZIMA DÜĞÜMLENİRsenağlama
slm arkadaşlar her mevsimde evlenecek olanlara bölüm açılmış bide evlenmek isteyip evlenemeyen aradığı aşkı kişiyi bulamayanların bölümü olsun...ben daha 20 yaşındayım yaşım geldi ben hala gönlüme göre birini bulamadım sanırım evde kalıcam senağlama
bizim ailede bi ben kaldım sayılır ve laflar beni çok üzüyor
Herhalde bu bir şaka olmalı öyle olduğunu söyleyin lütfen.Ben sizin yaşınızdayken daha üniversiteye başlıyordum.
Okuyun yada okumayın çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk erken 20 yaşında evlenmek için.
Ben iki aylık evliyim ve 33 yaşıma giriyorum.Ha size şunuda demiyorum benim kadar bekleyin diye benim iş-kariyer ...vs sebeplerim vardı.Evlilik için ideal yaş 26-27-28
ALLAH RAZI OLSUN ANEMONCUMkaydirigubbakcemile5...İNŞALLAH BENİMDE Bİ KISMATİM ÇIKARsenağlama
:roflol::roflol:allahta seni güldürsün emi:roflol::roflol:
gelıyok bekle gene yakalandıkBöcük çabuk başlığına kırmayayım bacaklarını. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol: napam başka türlü kocayı azıcık lafımdan çıkmasın..sonra burdan derdim var topiğine tranfer olmak istemem kocam şöle böle diyee delikafaduldenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gelıyok bekle gene yakalandık
kaynanasıyla oturasıca sus bakım sen bende manıta bılem yokıken sen ısteklerı sıralıyon :mymeka:
bende de yok bi bulsam istekleri es geçiçem aman ağzını hayra aç kaynanayla oturmaktansa ben şu köşede hiç sesimi çıkarmadan otururum..
ayyy sorma bi-iki sene önce benimde vardı başımda böle bi dert herif tutturdu annemle oturcaz diye çıngar çıkarmıştım sonu gelmedi zaten bi süre sonra tıkandı ilişki
hangi devirde yaşıyoruz ya
anne kuzusu noolcak :mymeka:
:roflol:
benı sevmeyen kaynanası ıle otursun amın
benim annem kaynanasıyla oturmuş onlara kızmış hep beni dövmüş..cahil tabi benden almış hırsızı yani olan bana olmuş:bbo:çok zor hayılısı tabiki ama iyiki bitmiş çünkü kaynana yanında ben ki bazen annemi çekemiyorum kendi evim olsun istiyorum en ufak bi tartışmada kaynanaylan ömür geçmez..kaynana yanında olanlarada allah sabır versinkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?