günaydınnnn
canlarım size iyi haberlerim var ali ssk lı iş buldu söylemişmiydim hatırlamıyorum geçmiş sayfalarada bakmadım ..buarada anneme her fırsatta aliyi anlatıyorum ki kabullensin diye aslında çok haklı çalışmak heleki evleni,nce çalışmak çok zor küçükken çok zorluklar çektim şimdi çok rahatım evlenincede annem bu rahatlığımın sürmesini isityor hak veriyorum ama kısmet..inşallah sizde gönlünüze göre bulursunuz gerçi ben daha gönlüme göre mi karar vermiyorum ama olsun çok mutluyum aklımda evlenince çalışmak zorunda olmamdan başka takılan problem yokguclubacismile
annen çok bencil lavantacım hiç kusura bakma ..SİNEMCİMM İYİKİ DOĞDUN CANIM ŞU SIRALAR HERKESİN DERDİ VAR SANIRIM..SENİ UNUTTUĞUMUZDAN DEĞİL HAYAT TELEŞESİ CANIMCIM ALLAH HUZURLU MUTLU SAĞLIKLI Bİ ÖMÜR NASİP ETSİN..TÜM DİLEKLERİN KABUL OLUR İNŞALLAH
LİLİGUM SAOL CANIMCIM
çok moralim bozuk bugün öyle yemeğine gittim annemle kavga ettik babalık araştırmış aliyi fakir değilmiş çok çok fakirmiş annem asla istemediğni söyledi hatta ve hatta ben evlnemene izin vermem kaç diyor aslada affetmem diyor bugünse yeni kelime kullanarak beni iyice kopardı huzurunu bozuyormuşum artık rahat etmek isityormuş napıyorsam tek suçumda ali ile görüşmem anlıyorum rahat etmmi çalışmamı istemiyor bende istemem ama gönül meselesi sonuçta..ben topuklarla güne gitmeliymisin çalışmamalımısım araba ile gezmeliymişim kültürlü biri ile beraber olmalıymısım yok ki nerde olmasını bende isterim ama kısmet ve hayırlısı olması en önemlisi çok moralim bozuk kızlar artık sizde gelmiyorsunuz zaten:gitme:
günaydın canlarımm
dün eve gitmedim teyzeme gittim..ailemin huzurunu bozmamak adına napıyorsam artık..açıkcası ali hakkında bende pek parlak göremiyorum geleceğimizi geçekten bu devirde zor evi olan birini bulmak tabiki ama çalışmak istemiyorum ama onada çok alıştım ama ne kararsızlıkmış hayırlısı deyip konu üzerinde durmamaya çalışıcam sıkıldım artık kendimi yemekten..
deliboncuk hoşgeldin kurumayız inşallah..
sultan sen nasılsın bakalım sen kaç yaşındaydın
tospacım bu sefer ben evlilik olarak baktım ama içimde hep ona göre değerlendirdim ama o dile getirerek hep o baktı annemle tanışmak o istedi burası küçük bi yer ben söylemesem de görenler oluyor bi park var e orda pazar günü herkes çıkıyor saklı kalması çok uzun zaten sürmezdi bende gizli bi iş yapmak istemiyorumda ama bu sefer evlen evlen diyen kadın onunla evlenmiceksin diye tutturdu arada kaldım bilmiyorum bırakrım zamana hayatım bakalım yaşanacaklara göre ayrılıp ayrılmama kararı alıcam hem ali ilede hemen evlilik söz konusu olamaz sadece annemin bu ısrarı aşık olmadan bırakmam için
kulaklrını herkese tıka ..
akışına bırak ..
hayırlısı değilse zaten olmayacaktır ..
daha genceciksin ..
çıtırsın, güzelsin ..
sana ne kısmetler çıkacaktır bilemezsin ..
acele etme e mi kuzum
önceki yorumum biraz ağır olmuş ama annenin tavrına epey kızdım ..
kusura bakma olur mu
günaydın canlarımm
dün eve gitmedim teyzeme gittim..ailemin huzurunu bozmamak adına napıyorsam artık..açıkcası ali hakkında bende pek parlak göremiyorum geleceğimizi geçekten bu devirde zor evi olan birini bulmak tabiki ama çalışmak istemiyorum ama onada çok alıştım ama ne kararsızlıkmış hayırlısı deyip konu üzerinde durmamaya çalışıcam sıkıldım artık kendimi yemekten..
deliboncuk hoşgeldin kurumayız inşallah..
sultan sen nasılsın bakalım sen kaç yaşındaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?