Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

:hulya:
saol canımcım a.s.
dışarda yağmur fırtına kırcı ne ararsan var. nasıl gideceksem kursa bilmiyorumkismile

aaa kayseride yagmur mu var :)) burda bişi yok sanırım ben dışarıyı göremedigim için bilmiorum gerçi belki yagıyodur.. ama dışarı çıkarsan daha çok üşütebilirsin istersen sen bu gün gelme kursa ben seni idare ederim kaydirigubbakcemile3

ne güzel olurdu kaydirigubbakcemile3
bugün deneme sınavı var ona gidecem :sinifsinif:
6 da sınav o zamana kadar belki durur yağmur :uhm:

Lavanta ist.a mı geldin???ne güzel geziyorsun ama şansına hava kötü bugün burda..inş. yarın güzel olur e toplanırsanız burdan yazarsanız ve de yakın bir yer olursa ben de gelirim ) ama nasıl iletişilir onu bilemiyorum..

kpss hımm bu günlerde kolumu çarptıgım kpss zede zaten :)) başarılar sana kuşum ..

süpürgelicadı hoşgelgin iyiyiz saol sen nasılsın ameliyat mı oldun geçmiş olsun..

süpürgelicadı hoşgelgin iyiyiz saol sen nasılsın ameliyat mı oldun geçmiş olsun..[/B][/QUOTE]

hb cnm iyi olmaa çalışıyorum,ewet pazartesi ameliyat oldum kıl dönmesinden yatıyom ,tşk ederim,sen nasılsın

Canım şimdi gördüm yazdığını çok geçmiş olsun a.s.[/QUOTE]
tşkler cnm
hb cnm iyi olmaa çalışıyorum,ewet pazartesi ameliyat oldum kıl dönmesinden yatıyom ,tşk ederim,sen nasılsın

çok geçmiş olsun iyimisin peki agrı sızı falan varmı ? [/QUOTE]

tşkler cnm,ağrım arasıra oluyor, yan yattığım için bacaklarım daha çok ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…