hoşgeldin sinem iyiyiz sen nasılsın
Evet canım yenı sayılırım arada yazıyorum ama cok aktıf olmuyor ben yazdıgım zamanlarda topık
canım yaa evet şu sıralar pek kimse girmiyor bende dahil..topik yalnız kaldı bazen ben bile okuyup çıkıyorum yazamıyorum kalabalık oluyor yanımm
sinemim ben iyiyim sen nasılsın hayatımm
slm kızlaar yazdıklarım gitmiş(
Lavantacım doğum günün tekrar kutlu olsun, eniştemiz kutladımı bakim :))
Bu günlerde çok yoğunum yaa 5dk önce bitti işim ama heran yine çıkabilir
evet cimcimem yarın abbas yolcu
arkadaşlarım şimdi size içimdeki herşeyi anlatıcam bana yol gösterin şayet çevremdekiler tamamn maddiyata odaklanmış durumdalar haklılarda ama ben sıcaklaık duymuyorum herkese kolay kolay beğeniyorum bi tanışıyorum hoşuma gi,tmeyen birsürü yönleri çıkıyor şimdi ise ali hem kendini hemde huylarını çok beğendim o kadar içten ki ona okadar inandım ki aklım şuan onda..dün doğumgünümü kutladı küçük bi hediye almıştım sana aslında ayrılmasaydık sana süpriz yapıcaktım ama olmadı dedi..ben seni daha tanımadan sevdim artniyet olmadan yine severim seveceğim diyor sen hep şuana kadar tanıdığım merve kalcaksın diyor..tamam erkeklerin klişeleşmiş sözleri olduğunu biliyorum ama ona inanıyorum benimle konuşmöalarından tepkilerinden tabi akşam söyleyemedim başka biri ile sevgili olduğumu=(.bana diyorki geri dön diye söylemiyorum ama nedir korkuların ben seninle paylaşmak seni neşelendirmek isityorum dedi..bayağı konuştuk aslında benim korkum kendimden kendime güvenemiyrum ali ile beni bi çk zorluk beklicek ailem onun ailesi iş ev vs.vs.bunları göze alabiliyorum şuan için ama tanıştıkça değişirmi bilmiyorumm yani benim ondan uzaklaşmak istemem aslında kendime olan güvensizliğim korkuyorum ben herşeyi bırakıp şuan ona gidebilirim o kadar kanım ısındı uzun zamandır ilk defa daha ilk görüşte ama tahmin ettiğim zorluklar gözümü yıldırdı zaten bu yakın zmana hariç pekte rahat bi hayatım olmadı ..rahat isityorum aşk isityorum sevgi isityorum saygı isityorum ama sadece isityorum ben onları verebilirmiyim bilmiyorum..akşam anneme doğandan bahsettim ama aliyi istediğimi söyledim annem hayır diyor çok pişman olursun beni gözününn önüne al diyor ..bense çalışır olur herşey yeterki gönül bağı olsun ..şimdi hem ciddi olarak yazmısın alttarafı sevgili olucak diye düşünenler olabilir ama ilerside gelir büyük ihtimal çünkü arada acayyip çekim varaklinialirimsmileçokkk kafam karışık ben sizden akıl isityorum iyde kötüde olsa vurun yüzüme gitsin ben başka türlü akıllanmam çünkü tospacım cimcime sinem bendeniz birazdaha yumuşak davranıyo bu konuda senden bekliyorum acı ama gerçek yorumlarıa.s.ayy yaa gülüyorum halimee ama aklım karışık işte ne yapayımm birilerini yüzüme vurması lazım lank diye gerçeklerii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?