Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

benimki rahatlatmıyodu kanser ediyodu
hergün düzenli ağlıyodum hıçkıra hıçkıra
görsen biri mi öldü derdin
ben ağlamak değil gülmek istiyoruma rtık

valla tospacım ben hep ağlıyorum, moralim bozuksa duygusal bir parça dinlesem hemen ağlayıveriyorum, hatta geçen gece saat 1'di ben ağlıyordum hemde ne ağlama (
Bugün yine ağladım ( Sulugöz biri olup çıktım....

günaydın canlarım dün giremedim nete ..çünküü işerime beklenen kameralar takıldı ..sinirlerim çok bozuktu ama takılınca da görsün bakalımm nelr olcak işyerinde.neyse hayırlısı..dün müşterilerim patronun yanında senin kıza görücü geliyorz demez mi??bugün detaylı anlatma için gelicekler..kendime şaşmış durumndayım bu ne kısmet ne bereketli bir şubattır böyle günde 2 tane olduğu bilem oldu..çok kısmetli geçiyor şubatım ama elde var 000 hayırlısı tabi siz neler yaptınız bakalım cimcimecimm doğumgünün nasıl geçti kuzum

Günaydın canım takma canım, takılsın kameralar sen yine olduğun gibi davran.
Hayatımda geçirdiğim en kötü doğum günüydü..

günaydın kızçelerimmm lavantacıım hadi hayırlısı olsun bakalım opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar nasılsınız
Cimmmciiimmmeeeemmmm geçmiş doğum günün kutlu olsun canım dün mesaj yazmak istedim ama bir türlü yollayamadım mafoldumben sonrada nettimiz gitti
Hayırdır canım neden hayatının en kötü doğum günüydü :teselli:

günaydın kızlar. dün misafir vardı gündüzüm yoğun geçti yoruldum
lavantacım bence kısmetlerinden fazla kimseye bahsetme nazar değecek. biri ciddileşirse dile getirirsin. ben olsam öyle yaparıma.s
cimcimem kıyamam sana :teselli:

bendenizicmm haklısın =)
cimcimemhayrdır canımm
tospa seçil biricik spedii sinem ....sizler nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…