Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

günaydın kızçelerimmmmmmmm opuyorumnanaktan
bu akşam araba kullanıcam acaip enerjiğim ohhhh ohhh yandannnnnnnn hihoyyyt sırnaşık şey delikafadulden

slm kızlaar nasılsınız, ay seçil ne güzel yaa bende bi araba alabilsem...
Hava çok güzeel, şimdi balkonda bir kahvaltı keyfi yapıp gezmek vardı ahh ahh...

valla ben ank.ya nazar değdirdim yaaa dün akşam dolu yağdı bide yetmezmiş gibi hafif çaplı bir deprem olmuş ama ben hiçbirşey hissetmedim valla bugünde hava kapalı ve puslu olmasına rağmen ben baya enerjiğim bide dünden beri aklıma geldikçe güldüğüm bir olay var dün akşam iç çıkışı eve gittim annemin bir arkadaşı var kadının böyle 3 tane çocuğu torunu felan var duldu evleniyormuş bende duyunca yuh dedim o kadın 50 yaşında evleniyorsa kızlarrrrr biz kesin evleniriz valla.... :lepi: sırnaşık şey delikafadulden

Son düzenleme:
cimcimem seçilim nasılsınız hayatımmm..

seçilcim he yaa kimler evleniyor..allahın izni ile bizde evleniriz akşam teyzemdeydik teyzem artık evlenmem için gelmiyor üstüme annem geliyr.teyzemde dedi çok uzakta mı gelemiyor küçük mü büyümüyor falan dedi..allah hayırlısını nasip etsinn pazar günü biri ile görüşücem ama tek olmucam bu sefer.

iyiyim canım bi dolu irsalye yazmam gerekiyo ama canım hiç istemiyo valla, kızacak patroncum....
Lavantacım bu ne yaa görüştüklerinin sayısını hatırlıyomusun kız :)) ınşallah bununla hayırlı bir birlikteliğin olur, ama bence referansı güvendiğin biri olsun

lavanta geldm cnm

şimdi hazırlanıorum ben annem dio kızım hyaırdır nereye diorm anne lavantanın nikahı var bugün şahidi benm geç kaldım hemen çkmalıyım yoksa evlenemicek diorm hahhaa ay uyandım sabah diorm bu ne biçim ruya

günaydın kızlar. dün gece öyle yağmur yağdı ki buraya hala da devam ediyo. akşamda sınavım var yine eyvahedigeldismile

aman hilalim nasıl bi rüya öyleeboshayallersmilehayırdır inşallah..rüyan ters çıkmaz umarımbilmiyorumkismile

spedimmm nasılsı kuzum ben iyiyim..nasıl olayımm hava güzel gün güzell morelimde çok güzel allah bozmasın..

cimcimem referans komşum ramazanın ablası o na söylemişler tanıştıralım diye oda beğenmez o demiş ama ısrar etmişler iyi insanlar diyor..kısmet bakalımm hiç heyecan ve panik yok alıştım artık..ya ben bepenmem ya o beğenmez yada anlaşamayız illaki olur bişeyy..

bendenizim gel canım burda hava günlük güneşlik azcık için açılırr..yağmurlardan gıa gelmişti bize iyi oldu bu güneş..

tembel tospa olalı corel artık gelmez oldu topspaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nassınnn bakalımm

ayy canım yazmak ta yazmak istiyorr..

hayırlısı olcun canım hakkında aradığın aşkı bulursun inş:asigim:

bu uyuz saçlar uzadıkça kıvırcık oluyo beni deli ediyo ya alsanaalsanasmile
lavantacım pek vakit bulamıyorum girip yazmaya.
akşamlarıda girmiyorum
uykum varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

eylülgüzeli çok teşekkür ederim hayatım inş.arayan herkes hakkaettiğin aşkın daha da üsütnde bi aşk ve mutlulukla bi ömür boyu yaşar..

bizim kapının önünede tam güneş vuruyorr nasıl yakıyoo ama özlemişim bee kapıları ardına kadar açtımm ohh dışarsı kalabalıkk ...çok şükür bu günlere..kış bitmez gibi gelmişti bu sene kar çok tutunca

DUR daha önümüzde mart var
mart bi ayaz olur
sonra en sevdiğim iki ay
nisan mayıs zemuszemus
bende ufak ufak araba bakmaya başladım
bakalım alabilcem mi

inşallah alabilirsin kuzum..bizde gezeriz..=)yani gezdirirsin..ben mart başı gibi gelicem buluşabilicekmiyizz???yani ayarlasak çok güel olur çok sevinirim..

bendenizim gel canım burda hava günlük güneşlik azcık için açılırr..yağmurlardan gıa gelmişti bize iyi oldu bu güneş..

canım keşke fırsatım olsada gelsem senle sohbet etsek güneşte içim açılsaboshayallersmile
bugünde sınav var yine kafamçokkarıştı

ahhh canım yaa inşallah bu sene atanabilirsin..ben kpss kursa yazıldımda 3 gün gittim zor gelkdi gitmedim daha matamatikten tırstığım için hiç anlamıyorummm çok ayıp biliyorum ama temel kavramları bile çözemiyorumm ..o kadar ilgisizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…