Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

bnmde annem balık kaydirigubbakcemile3

cnm dikkat et sakın resmini falan gönderme cam açma o açmak isterse açsın sen bozuk falan de malumm ortalık çok kötü (bende çok karamsarmı yaklaştım ki )a.s.

beni düşünmen çok güzel canımcığım ama samimi arkadaşımın kanksaı bu kişi bişey olucanı zannetmiyorum ama hayırlısı tabii ist da bide :bbo:

neden daha görmeden istemicem diyorsun
baştan ön yargılı yaklaşıyorsun gibime geldi

ne biliyim hep bu sefer kabul edicem diye başlıyorum ama elektrik alamıyorum bunuda ters diyip başlamak istedim tersi olsun diyee çok samimi biri gibi geldi amam bilmiyorum iştee kısmet meselesi

cokacimcoook ben çok acıktım bugün ne varsa yiyimde yarın diyete başlıyoz dimi mervecim kaydirigubbakcemile2

ne biliyim hep bu sefer kabul edicem diye başlıyorum ama elektrik alamıyorum bunuda ters diyip başlamak istedim tersi olsun diyee çok samimi biri gibi geldi amam bilmiyorum iştee kısmet meselesi

ön yargılı yaklaşma, temkinide hiç bir zaman elden bırakma tanıdık bile olsa. sana tavsiyem bu canım. hayırlısı olsun...

neyse ben bişeyler atıştırim bu arada sevdiğim programda başlamış hem yiyim hem ona bakim hemde size laf yetiştirim şimdi reklamlar :))) dermişim şaka bir tarafa hazirlimde tekrar devam ederiz arkşlar

neyse ben bişeyler atıştırim bu arada sevdiğim programda başlamış hem yiyim hem ona bakim hemde size laf yetiştirim şimdi reklamlar :))) dermişim şaka bir tarafa hazirlimde tekrar devam ederiz arkşlar

sevdiğin program yemekteyiz yarışması ise acayip iştah açıyor
diyetteyken izlemeni tavsie etmem :roflol:
afiyet olsun cokacimcoook

evet cnm sabahtan itibaren yiyemicez gerçi ben kokusu midemi kaldsırmassa yerim göbeğimi geçtim artık lekem gitsinn

aynen ya onu izlerken karnım gurulduyo ne kadar yeni yemek yemiş olsamda bende tavsiye etmem diyette olan arkadaşlara aslında ordaki konuşmalar ne kadar çok sıradanlaşmış olsada saçma gelsede izlemekten alamıyorum kendimi gerçi ne zamandır arada bakıyorum ama insan merak ediyo ben en çok yemektenziyade evlerini nasıl dizzyn etmişler onlarla ilgileniyorum:roflol:

Selam kızlar bu topiği yeni gördüm benide aranıza kabul edermisiniz
Ben de bu gidişle evlenemiyecem evin küçük kızıyım ve annem benim evlenmemi istemiyor
Gerçi bir sevdiğimde yok ama olursa ne yapacam bilmiyorum:uhm:

hoşgeldin cnm.. merve ben ne güzel annen evlenmeni istemiyo benimkide evlende git başımda diyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sen kaç yaşındasın

hoşgeldin cnm.. merve ben ne güzel annen evlenmeni istemiyo benimkide evlende git başımda diyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sen kaç yaşındasın

Hoşbulduk merve valla annemle ne yapacam bilmiyorum. Bana görücü falan geldiğinde çıkmama izin vermiyor:1no2: yaşımda 26 p.tesi 27 olacamkaydirigubbakcemile3

tskr ederim cnm Şeniz evt iştah açıyor ama tutcaz artık boğazı sırnaşık şey

aynen bende nasıl hazırlıcak takımı ne renk nasıl yemek yapıcak diye bakıyorum kaydirigubbakcemile3

hşg.din aramıza a.s.

bi ara çok sık izlerdim sonra çok sıkıcı gelmeye başladı. yine de arada bakarım. masa düzenlemelerine bakarım birde hangi tatlıyı yaptıklarına. tam bir tatlı canavarıyımdırda :roflol:

hoşgeldin aramızaa a.s.

kokmuşlar naparsınız
benım burda bı kokmus arkı olcak blackk bacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…