bnmde annem balık kaydirigubbakcemile3
cnm dikkat et sakın resmini falan gönderme cam açma o açmak isterse açsın sen bozuk falan de malumm ortalık çok kötü (bende çok karamsarmı yaklaştım ki )a.s.
beni düşünmen çok güzel canımcığım ama samimi arkadaşımın kanksaı bu kişi bişey olucanı zannetmiyorum ama hayırlısı tabii ist da bide :bbo:
neden daha görmeden istemicem diyorsun
baştan ön yargılı yaklaşıyorsun gibime geldi
HAHAHA
bende diete başlamadan son 3 gün ne buluyosam yedim
karşılığı 1 kg olarak döndü :)
ne biliyim hep bu sefer kabul edicem diye başlıyorum ama elektrik alamıyorum bunuda ters diyip başlamak istedim tersi olsun diyee çok samimi biri gibi geldi amam bilmiyorum iştee kısmet meselesi
neyse ben bişeyler atıştırim bu arada sevdiğim programda başlamış hem yiyim hem ona bakim hemde size laf yetiştirim şimdi reklamlar :))) dermişim şaka bir tarafa hazirlimde tekrar devam ederiz arkşlar
sevdiğin program yemekteyiz yarışması ise acayip iştah açıyor
diyetteyken izlemeni tavsie etmem :roflol:
afiyet olsun cokacimcoook
ön yargılı yaklaşma, temkinide hiç bir zaman elden bırakma tanıdık bile olsa. sana tavsiyem bu canım. hayırlısı olsun...
Selam kızlar bu topiği yeni gördüm benide aranıza kabul edermisiniz
Ben de bu gidişle evlenemiyecem evin küçük kızıyım ve annem benim evlenmemi istemiyor
Gerçi bir sevdiğimde yok ama olursa ne yapacam bilmiyorum:uhm:
hoşgeldin cnm.. merve ben ne güzel annen evlenmeni istemiyo benimkide evlende git başımda diyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sen kaç yaşındasın
sevdiğin program yemekteyiz yarışması ise acayip iştah açıyor
diyetteyken izlemeni tavsie etmem :roflol:
afiyet olsun cokacimcoook
aynen ya onu izlerken karnım gurulduyo ne kadar yeni yemek yemiş olsamda bende tavsiye etmem diyette olan arkadaşlara aslında ordaki konuşmalar ne kadar çok sıradanlaşmış olsada saçma gelsede izlemekten alamıyorum kendimi gerçi ne zamandır arada bakıyorum ama insan merak ediyo ben en çok yemektenziyade evlerini nasıl dizzyn etmişler onlarla ilgileniyorum:roflol:
Ben de bu gidişle evlenemiyecem evin küçük kızıyım ve annem benim evlenmemi istemiyor
aynen ya onu izlerken karnım gurulduyo ne kadar yeni yemek yemiş olsamda bende tavsiye etmem diyette olan arkadaşlara aslında ordaki konuşmalar ne kadar çok sıradanlaşmış olsada saçma gelsede izlemekten alamıyorum kendimi gerçi ne zamandır arada bakıyorum ama insan merak ediyo ben en çok yemektenziyade evlerini nasıl dizzyn etmişler onlarla ilgileniyorum:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?