blackqueen bugün bişe fark ettim birkaç mesajdır farkında olmadan yaklaşık aynı şeyleri yazıyoruz kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3
heralde cnm ben genelde inanırmısın reel hayatımda da hep böyle olur ve karşılıklı konuşmlarımda bile aynı anda çok konuşurum niyeyse bende bi tuhaflık var sanırım bu topikde de çok olmuştu herkesle bazen aynı yazıyı attığımız bile oluyordu peş peşine kaydirigubbakcemile3 bnm burcum koç sizinki nedir kızlar kaydirigubbakcemile2
inanmıyoruuum benim de burcum koç hihoyyyt
demek ki ondan aynı şeyleri yazıp duruyoruz kaydirigubbakcemile5
ben balıkım ve kızıyorum kendime çok sabırsız bi insanım bişeyi sonun akadar götüremiyorummsenağlama
kızlar farkındamısınız bu topikte tam bendeniz black corel ve ben onuşuyoruz böcük de var bide müjdeci var ama bikaç gündür yoklar ya hiç topiğe uğrayanda yok kendi kendimize konuşuyoz ama iyi oluyoo ben memnunum sizleri tanıdığıma
bende bi tane abla var koç :)
burda ki muhabbet iyi bencede ..
ablam annem gibidir :)
anlaşırız.
sürtüştüğümüz yerler var tabi :)
olur o kadarcık sürtüşme dört dörtlük anlaşmak zordur zaten a.s
kızlarrr ben biri ile görüşüyorumm ama sadece msn dee bakalım görmedim hiç istdan arkadaşım konuşun dedi gerçi eminim bunuda istemicem ama olsunn konuşmak yeni birini tanımak bile güzelll
bnmde annem balık kaydirigubbakcemile3kardeşim balık. allah bozmasın çok güzel anlaşırız
kızlarrr ben biri ile görüşüyorumm ama sadece msn dee bakalım görmedim hiç istdan arkadaşım konuşun dedi gerçi eminim bunuda istemicem ama olsunn konuşmak yeni birini tanımak bile güzelll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?