• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

cimcimecim hayırlısı olsun canım. niyeti almışsınız gerisi hayırlısıyla belli olur inşallah. aslında annende haklı sende CADIARZU
yüzük meselesine gelince bu sorunun cevabını bende merak ettim şimdi. bide söz yüzüğünü kız tarafı mı takar ki:uhm:
çok cahilim bu konularda senin sayende öğrenecez inşallahkaydirigubbakcemile3

Aile büyüklerinden herhangi birisi takar =)
Bizimde şubat sonu olcak kısmetse sözümüz cimcime model beğendin mi kuzum

canım aile büyükleri takarda, şimdi sözde benimkinede yüzük takıcazmı onu bilmiyorum, bugün sordu bana valla bilmiyorum dedim.
Bu cumartesi bakıcaz modellere canım, nette baktım ama güzel göremedim yaa, nerden bakıcamıda bulamadım zaten...

canım aile büyükleri takarda, şimdi sözde benimkinede yüzük takıcazmı onu bilmiyorum, bugün sordu bana valla bilmiyorum dedim.
Bu cumartesi bakıcaz modellere canım, nette baktım ama güzel göremedim yaa, nerden bakıcamıda bulamadım zaten...

Hımm ben tam soruyu anlamamışımkafamçokkarıştı
Takıyor canım ince söz alyansı işte bende baktım 1 modeli çok beğendim
cumartesi tek taş+alyans bakmaya gidicez fikir olsun diye Şeniz
Bi topic açmştım modele bakabilirsin burdan opuyorumnanaktan
ama kızda-erkekte alyans takıyor :1closedeyes::1closedeyes:
bide tabi biz kapalıçarşıya bakıcaz arkadaşpı falan varmış orada internetten model beğendim.
Sizde kuyumculara bakabilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/soz-kesimi/335834-sipaydi-ye-yardim-lutfen.html

söz yüzüğünü kim takar derken yüzükleri kim alıyor anlamındaydı
yoksa aile büyüğünün takacağı malum :)

söz yüzüğünü kim takar derken yüzükleri kim alıyor anlamındaydı
yoksa aile büyüğünün takacağı malum :)

Buna da cvp veriyim hemen yerimseniben
Genelde Sözde Erkek tarafı alır ama bizde öyle konuşmadık eee bide gerek yok dedik.
O bana alıcak biz ona alıcaz falan karşılıklı Şeniz

kızzz spediyy sen sözlniyormusun ne zman kız hiç duymadık yaa hayırlıs ama azcık anlat bakalım

Lavantacım kısmetse evet genelde giriyorum topice ama kimse ya görmüyor yada kaynıyor
sonra bi daha da bakmıyorumn açıkçası =)
Şubat yada en geç mart gibi düşünüyoruz

Lavantacım kısmetse evet genelde giriyorum topice ama kimse ya görmüyor yada kaynıyor
sonra bi daha da bakmıyorumn açıkçası =)
Şubat yada en geç mart gibi düşünüyoruz

çok şaşırdım ayrıca çok sevindim canım ...en son yanlız biliordum seni demek buldun beyaz atlı prensiniopuyorumnanaktandarısı bendeniz sinem corel ve benim başıma ve tüm istiyenlerin..ayy anlat azcık yaa nasıl tanıştınız nasıl bianda oldu severim ben dinlemeyii:dance:

alkisalkisalkis AAAAAAAA Şok oldum valla speddyyy kuzum hayırıdr yavv maşallah :nazar:
ne zaman buldun kız birini bak haberimiz yok valla aşk olsun hayırlı uğurlu olsun a.s.
canım kızlar nooluyoruz yafff bizim topiğin kızlarının kısmeti açıldı sanırım maşallah maşallah :nazar: :nazar:

Darısı tüm isteyenlerin başına, lavantam inşallah tez zamanda şöyle boyu boyuna huyu huyuna uygun birini bulrsun...
Dicha da yok ortalarda, naptı acaba onuda merak ediyorum

çok şaşırdım ayrıca çok sevindim canım ...en son yanlız biliordum seni demek buldun beyaz atlı prensiniopuyorumnanaktandarısı bendeniz sinem corel ve benim başıma ve tüm istiyenlerin..ayy anlat azcık yaa nasıl tanıştınız nasıl bianda oldu severim ben dinlemeyii:dance:

Evet canım 1,5 yıllık arkadaşımdı zaten
3 ayda da olanlar oldu buraya kadar geldik canım benim opuyorumnanaktan
Çok Şükür herşey istediğim gibi oldu :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

alkisalkisalkis AAAAAAAA Şok oldum valla speddyyy kuzum hayırıdr yavv maşallah :nazar:
ne zaman buldun kız birini bak haberimiz yok valla aşk olsun hayırlı uğurlu olsun a.s.
canım kızlar nooluyoruz yafff bizim topiğin kızlarının kısmeti açıldı sanırım maşallah maşallah :nazar: :nazar:

Canım sen bana dokundun ya sanırım ondan :roflol:
Açıldı kısmetimiz çok şükür canım bakalım bizde hızlı gidiyoruz :1rolleyes:

speedy kız bizde de benim yüzüğümü onlar alacak bende onun yüzüğünü alıcam...
Ablamda da öyle oldu

Darısı tüm isteyenlerin başına, lavantam inşallah tez zamanda şöyle boyu boyuna huyu huyuna uygun birini bulrsun...
Dicha da yok ortalarda, naptı acaba onuda merak ediyorum

Evet Canım Bizde öyle yapıcaz :smiley-cool:
Cumartesi benimkilere bakıcaz çünkü o gümüş istiyor.
Günah olduğu için sonra benimkine göre güzele bi gümüş yaptırıcam ona buyrunnnnnnnnn

ayyy ayyy ayyyyy çok çok mutluyum hepimiz
olmasakda biçoğumuz mutluya o bile insanı çok heycanlandırıyor
çok mutlu ediyor kızlar hiç bitmesin bu büyü bu mutluluk
hepimiz birer birer evlenelim artık yafffff:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:[/ içim kıpır kıprp yaaa bana bi haller oldu valla alkisalkisalkis delikafadulden hihoyyyt COLOR]

işallah hepimiz çok mutlu oluruz kuzular ben böyle mutlu yaşayabileceğimiz bir evlilik diliyorum hepimize

3407.jpg

Son düzenleme:
ınşallah canım sırasıyla gidelim artık değil mi
Secil canım siz napıcaksınız düşünüyormusunuz şimdilik bişeyler

Sipidi canım benimkide gümüş istiyo, ben kuyumcularda istenilen alyansa göre gümüşte var diye biliyodum ama yokmuki yaa, bende var dedim çocuğa :((...
Bizde cumartesi bakıcaz :))

Sipidi canım benimkide gümüş istiyo, ben kuyumcularda istenilen alyansa göre gümüşte var diye biliyodum ama yokmuki yaa, bende var dedim çocuğa :((...
Bizde cumartesi bakıcaz :))

Kuyumcuda sanmıyorum yoktur :lepi:
Biz işte herhangi bi gümüşçiden artık yaptırıcaz isin falan filan yazılcak Şeniz
Cumartesi kapalıçarşıda görüşelim ozaman :roflol::roflol::roflol:

Back