Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

sorma canım yaa bitane şöle iç açıcı haber yok...
Benimki bitti, lavanta kararsız, bitircem diyip duruyo...
Gülpembeyi işten attılar,ben cumartesi düştüm sol yanım komple yara oldu..
Corel bunalımlarda, kurtulmak istiyo oradan
Daha haber istermisin mafoldumben

aaa haberler hep olumsuz yav üzüldüm yahuuu benneyaptımki
hakkınızda hayılısı olsn canlarım benim :teselli:
sanada çok geçmiş olsun tatlım:teselli:
nasıl olduda düştün öyle kopmle yara oldu :uhm:

sorma canım yaa cumartesi güya denize gittik orada bi yağmur başladı, sonra koşarak arabaya gidelim dedik, demez olaydık ayağım bi takıldı sol tarafımın üstüne düştüm ve oda yetmedi o hızla düşünce sürüklendim... Şuan sol tarafıma yatamıyorum...

off büyük aksilik olmuş canım yaa. neyse allah beterinden korusun :Saruboceq:
doktora gittin mi peki? yaralar için krem ilaç filan aldın mı?

Hoşgeldin bendenizz Şeniz
Özlettin kendini ya
Nasılsın tatilin nasıl geçti
Cimcime sana tüm haberleri vermiş zaten

sinemcim tatlım hoşbuldumŞeniz
evet yaa haberleri verdi ama sevinçli haberler olsaydı keşke benneyaptımki
tatil fena değildi ama evimi ve sizi çok özledim opuyorumnanaktan

günaydınn kızlarrr

oo kimleri görüyorumm bendeniz hayatım hoşgeldin özlettin kendini nasılsın.tatilin nasıl geçti senden alalım haberleri bizdekinler hep kötüü

cimcimecim geçmiş olsun aksilik iştee vardır bunda da b,r hayır cnm çabuk geçer inş..

sinemcim sen nasılsın tatlımm

kızlar ben düğüne gittim yaa ..köye eski enişteniz geldi..bana süpriz yapmış ama ben kızdım ona aslında gelmesi çok hoşuma gitti de..biliyosunuz onun eski sevgilisi geldi .cumartesi akşamıda ortak arkadaşımızdan benim tlf numaramı istemiş ..bence tarık için istemiştir duyduysa..tarık demişti o eski sevglilisine döndü beni aldattı falan eğer öyle bişey olsa niye dedim böyle bişey yağsın hem o bırakıyor hemde benim tlefonumu istiyor bunda var bir iş..neymiş ayrılırken tarık kötü bi kaç kelime söylemiş o kızda görürsün sen demiş tarığa göre çekemiyor ondan yapıyor diyo bende bitirelim dedim ..var bu işin içinde iş çünkü kız iyi yani aldatıcak türden değil..neyse hayırlısı olsunn

lavantam tatlım hoşbuldum Şeniz

benden kolay kolay güzel haber çıkmaz. orda da yanlız yanlız oturdum öylece benneyaptımki

senin anlattığından bişe anlamadım canım yaa :kedi: geçmişi okumadımda CADIARZU

bendenizcim ben biri ile görüşüyordum..1 ay olcaktı bu hafta içi ama kısmet değilmiş olmadı eski sevgilisi ile ben tanışıyorz samimi değiliz fakat slmlaşıyoruz geçtiğimiz cumartesi ben evet demiştim tam sevgili olmuştuk işte akşamına eski sevgilisi slm verdi ben vicdanen çok kötü oldum..zaten oda hal ve hareketlerimden demiş acaba bilmeden ben hatamı yaptım diye geçirmiş aklından bende acaba bizim çıktığımızı öğrendi onun içinmi geldi diyip kendimi strese sokuyodum tarığa dedim ben vicdanen rahat değilim arkadaşım sayılır onun eski sevgilisi ile çıkamam dedim düğün girdi araya pek konuşamadık.bugün tamamen bitti aslında tarık nasıl yalancı biri imiş çok şaşırdım ama şuan çok rahatladım eski sevgili geldi yaıma muhabbet ettik sen tanı konuş falan dedi ilk yalan söylediğini bana söylemedi snr işte ben dedim olmaz bu saatten snr öyle diyince işte söylediği tüm yalanları döktü ortaya bende çok rahatladım iyi olduu

=) burdaki arkadaşımda öyle dedi bende üzülmedim son duyduklarımdan sonraa hayırlısı değilmiş demek inş.çok yakın zamanda benim için (herkesiçinde ) hayırlısı çıkagelir

Gençlerin yazdıklarını okuduğum zaman halime gülesim geldi.Şairin dediği gibi umutlarım mükemmel ama durumum umutsuz

canım madem yalancıymış çok iyi ve hayırlı olmuş ayrılman gerçekten. şanslısın ki baştan öğrendin herşeyi...

günaydınn fıstıklarrr....çok güzel bir gün kararsızlık yok artık herkes benim yaşasınn:lepi::lepi:

aslında içinde var umutsuzluk ama kararsızlıktan kurtulduğum arakama bakmadan bitirebildiğim için mutluyum

günaydın kızlar...
lavantam en kötü karar kararsızlıktan iyidir derler. iyi yapmışsın kesin bir karar vermekle...

yaa kızlar ben dün siteye hiç giremedim. sizde de aynı sorun oluştu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…