Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

sorunum hem onun tarafından hemde benim tarafımdan oldu
onun benden sonra 1 ablası ve 1 de abisi evlendi en son benim ablam evlendi. martta nışan yaptık nışanımdan 1 hafta sonra da onların giresunda evleri yandı. bu yüzden yine beklemedeyim sanırım
:çok üzgünüm:

ben eylülde 26. yaşıma giricem kısmetse şuan çalışmıyorum.ama nakış işleriyle ilgileniyorum . çeyiz yapıyorum kendime dünyayı yaptım ve dahada yapıyorum çok seviyorum çünkü. böyle benimde sana kanım ısındı bende seni tanımak isterim aslında.

kızlar banada oyle gelıyo ekımde 27 olucam ve sankı bırını sevıpte evlenemem gıbı gelıyor topıkte ılk basta yazan 20 yasındakı arkadasa da cok guldum o yasta evlılık erken olur zaten gunumuzde 25 ve sonrası normal 30a dogru gıdınce ınsan bı dusnuyor bıde ayrılık falan olursa umutsuzlasıyor bırde benım gıbı sevmeden evlılık olmaz dıyen bırıysenız

anammm bendenizim gelmiişşş.
Hoşgeldin canıım çok özledim seni yaa...
Öbür topicten bu topige zaman kalmıyor unutuyoruz ilk göz ağrımızı yaa...
Tatilin nasıl geçti canım...Bol bol stres attın mı??

cimcimem hoşbuldum canım benim Şeniz
tatile evi özlemek için gittim. sonuçtada öyle oldu kaydirigubbakcemile3

yok ben güneşlenmeyi sevmem. zaten 50 dereceye yakındı sıcaklık. nasıl güneşleniyorlar o sıcakta anlamıyorum kafamçokkarıştı
ilk hafta gezdimç ikinci hafta hep oturdum bişe yapmadım

siz neler yaptınız ben yokken??
var mı yeni güzel haberler???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…