Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

kızlarr ya bide neoldu biliyomusunuz ..teyzeme gittik annemle ..annem dedi siz dedi küstümü hepiniz küsüyosunuz dedi ..lavanta işte ben küs olduğum biri ile inadına daha çok konuşuyo dedi. annem.kuzen de ne desin çok değişmişin teyze bi hoşsun lavanta ablamda içten pazarlıklı:1shok:mafoldumbenşok oldum gerçekten niye böyleyiz ya aileler birbirini kollaması dertleşmesi lazım bizimkinler arkadan konuşuyor allah sabır versinn valla biz uzaktayken ne kadar rahatmısız meğersem

Lavanta Umarım Bakalım Olursa Artık Olacak ama üstüne basarak diyrum bu çocukla Evlilik falan mümkün değil buyrunnnnnnnnn sanmıyorum

Sana gelince canım çok yüzvermişsin insan kendini geliştirmek için bişeyler yapar ben sevmedim bu çocuğu

kızlar nasılsınız ben bu mübarek günde sabah büyük bi arkadaş şoku yaşadım...şimdi bizim akrabamız biri var ve bunun sevgilisi var normalde be görüyodumm pazarda ama konuşmuşluğum yoktu arkadaşım ben ve o bi akşam iki tur attık parkta ogünden snr slm vermeye başladı bir günde yoluma çıktı dedi sizin mah.gidiyorum bırakayım gel dedi ben işim var dedim snr sana bişey söylücem ama snr dedi ben kendimi çektim bu olay üzerinden geçti bayağı akrabamızla ortak arkadaşımız var oa dedim böyle böyle bu çoçuk işte işe yaramaz dedim lafta atıyor kızlara uyaralım ama sen söyleme bana bişey söylüceni dedim oda tamam dedi ama bu sabah msj.çekti ben söyledim işte akrabana oda gitmiş sevgilisine söylemiş ismini vermiş seninle yüzleşmek isitiyor ...yüzleşirim sorun değilde çoçuk kabul mu edicek üstelik ben kıskanıyorum durumunda oldum sadece uyarmaktı niyetim..iyi oldu kime güvenip güvenmicemi öğrendim en azından..

ıyi olur Allahtan Olur Canım Kötü olur Kuldan Herşeye burnunu sokmamak Lazım bırak herkez kendi kendine öğrensin bişeyleri Kim olursa olsun

kimsenin işine karısmaaa lavantacımmm bukadar da iyi olmaaaa ciddiyim seni tanıdım gerçekten bu kadar iyi olma kimse haketmiyo sevgiline gelince herseyi zamana bırak madem ayrılmak istiyorsun arama onu o arasın soguk davran belki anlar ikinizede işkence etme

Ah lavantam neden herşey iyi niyetli insanların başına geliyor anlamıyorum
Gülpembenin söylediği gibi kimse hak etmiyor bu kadar iyi niyetli olmayı

gasmee hoşgeldin seninde kandilin mübarek olsunn

deruş hoşgeldin yoksun ne zamandır iyisindir inş.senide kandilin mübarek olsun cnm

gülpembe ve sinem ...ben dersimi aldım gerçekten bir dahamı aslaa

gasmee hoşgeldin seninde kandilin mübarek olsunn

deruş hoşgeldin yoksun ne zamandır iyisindir inş.senide kandilin mübarek olsun cnm

gülpembe ve sinem ...ben dersimi aldım gerçekten bir dahamı aslaa

yavas yavas tatlım ögrenceksin ögrencez daha yolun basındayızzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…