Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

cimcimecim hadi hayırlısı cnm görüşceksiniz demi ama...

sinemcim konuştuk ya burda bide bi kaç topiğe daha girdim okudum ben ortada bişey yokken kendi kendimi strese sokuyomuşum bunu anladım..eğer ilerleyen zmanlarda gerçekten sorun olursa o zman konuşucam çünkü daha öncede merak etme herşeyin olcak dedi ben anlamamazlığa vermiştim.şimdi onu söyledi diye kendimi strese sokmam ne kadar saçma herşey olcana varır..iyiki kk var gerçekleri daha çabuk kabulleniyorum hayallerle gerçek arasındaki farkı öğreniyorum.hayırlısı herkes hakkında şuan için beni sevsin ve birbirimizi kollayalım başka bişey istemiyorum..

topiklerde kimsecikler yok..kızlar bu akşam erdeğe gidiyorum gece döncez de nasıl söylücem bunu benimkine bilmiyorum dün akşam çan a gitmek istediğinde izin vermemiştim ben nasıl söylücem şimdi..azcık işve birazda cilve mi yapsamm:jeyyar::jeyyar:

kıs cimcimecim eniştenizle dediğine göree sen bunu beğendin etkilendin hadi hayırlısı biz oturduk ondan önce telefonda tartıştık soğuk konuşuyosun nofros gibisin dedi biz cumartesi akşamı erdeğe gittik de onun için bana diyor ki koca mı buldun çok soğuksun falan .bilmiyorum ben kendimi zorlamıcam artık başlamadan biterse bitsinn bazen çok saçmalıyor ..erdeğe gittim koca buldum ona soğuk davranıyorum böyle saçmalıkları konuşuyoruz iştee

sinemcim nerdesinn geç kaldın bugünn

bendenizin tatili bitmedi ki kaç hafta olduu hala yokk

katılım olmaz olurmu? bende birini seviyorum 5 sene konuştuk zar zor sözümüz oldu 1.2 yıl sonra nışanımız oldu . ve 9.senedeyiz daha evlenemedik hep bir sorun çıkıyo buseferde kasım gibi düğün düşünüyoruz ama düşünüyoruz icraat yok bakalım oluyo.ve bu da beni çok üzülüyo yani kızlar yarı yolu atlattım ama hala bekliyorum

arzah herşeyde bir hayır vardır zamanı gelmemiş deyip teselli buluyoruz ve veriyoruz cnmm hayırlısıolsun

Selam kızlar
Lavanta kuzum nasıl izin veriyorsun senle böyle konuşmasına kocamı buldun falan hayatta böyle şeylere tahammülüm yok :olmaz:
Lütfen bu çocuğu alttan alma bırak nereye kadar giderse gitsin

Cimcimemm diğer topicte yazdıklarını okudum canım senin ki daha çok yeni belki zamanla
alışırsın :bbo:

tünaydın kıslarr bugün geç kaldımm kusura bakmayınn =)

çinganecim yok inş.seni evlendiririz bide cimcime görüşüyor olumlu olursa onu evercez

sinemcim dün akşamda konuştuk kitap okuyorum bi kitap var onuda okucam falan dedim işte bu saatten snr kitapmı okucaksın snr gelip bana bilmişlik taslama bpşver okuma okuyup napıcaksın çok sinir oldum ben aklımda tamamen bitirdim sadece ona nasıl söylücem oda canımlara cicimlere başladı ben hissediyorum ki o bana değer vermiyor hani değer verdiğini falan hissetsem devam ederdim ama kısa zmanda bitirmek isityorumm

Selam kızlar
Lavanta canım kafanda bitirdiysen sakin erteleme ve ona söyle
Eğer devam edersen çok acı çekersin
ınsan her yaşta kitap okur ne var bunda sanki insan okuyarak kendini geliştirir
Lavanta seninkine çok sinirleniyorum
Allah sana sabır vermişki onu çekiyorsun:olmaz:

sinemcim kafamda bitirdim evet ama yinede acabamı diyorum ne kadar zor ya kendimide yokluyorum acaba ben mi büyütüyorum diye bende biraz pimbirikim ama hayırlısı yaa

Back