kızlar ya sinir oluyorum neye mi? şimdi ben tarıkla görüşmeye başladım ya haber geldi bu zmanada kadar 1 senedir postacımız var hep aynı kişi geliyor hayırlı işler kolay gelsin diye konuşurduk bugünse nasılsa konuşma uzadı biraz emeklisine az kalmış sen kpss ye girsene kaça kadar okudun düşünmedin mi gibi sorular sordu snr yaşımı sordu evlilik mi düşünüyorsun dedi hayır dedim bulamadım ki dedim yaşıtlarım biraz hoppan kafama göre bulamadım dedim evliliği düşünüyorsun yani dedi bende bulursam evlenirim tabi böyle nereye kadar dedim snr.benim yeğenim var çok efendideir beğenmesem sana söylemem senide beğeniyorum yakışırsınız dedi eczacıymış evi arabası varmış hemde erdekte bir hafta sonu çağırıcam onu konuşun dedi...aklıma takılan ne biliyormusunuz neden hep evi var arbası var ilk onları söylüyorlar gittikçe ne kadar maddiyetçı insalar olduk fakirler bekar kalcak fakire kız verilmicek artık gerçekten öyle ama tembih ederken bile evi olsun işi olsun diye tembih ediyorlar durumu iyi olmayan biri ile evlnesen kişi insan adam gibi adamda olsa fakir ya sevilmez hayır olsun sonumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?