Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

cimcime arkadaşlarım bu yönümü çok sever
acıyı dibine kadar yaşarım ama uzatmam ..
dünde kalır acı bugün güzeldir.

:lepi::lepi:
valla siz olmasanız hiç kimseye anlatamam sıkıntılarımı...
Moralim bozuk olduğu zaman bir arkadaş ihtiyac duysam, karşımdaki kendi dertlerini daha çok anlatır...
Nedense bana hep böle oluyo acaba bendenmi kaynaklanıyo bilmiyorumki...

Bendenizz bizim yerimize de tatil yap
Cimcimemmmm umarım sende tatile çıkarsın
Benim izin almam biraz zor görünüyor mafoldumben

ayy bendenizcim sizi seviyorum diyice valla kalbim nasıl heyecan sevgi doldu bir bilsen bende sizi seviyorum yargılamadan herşeyi heryönden gösteriyorsunuz bitanesiniz siz allah size uzun ömürler mutluluklar versin hiçbir zman yüzünüzü kara çıkartmasın mutluluğunuza mutluluk sağlığınıza sağlık katsın ...

cimcimem hayatım sadece sana olmuyor öyle ben kuzenimle dahi konuşurken beni dinlemiyorya sinir oluyor ben dinliyorum fikirlerimi sunuyorum acısına mutluluğuna ortak oluyorum ..o anlatsın diye ben anlatmamakiçin duruyorum ama karşımdaki bana aynı özeni göstermiyorr o konudan bende rahatsızım açıkcası

sinemcim canım benim inşallah sanada tatile gitmek kısmet olur. hiiç belli olmaz. heran bi süprizle karşılaşabilirsin...
lavantacım amiiin canım. aynı dua ve dilekler senin içinde geçerli olur inşallah...

vay beeee
herkes koca bulmuş
ben yine yanlızım yaaa
küçük emrahın hayattan darbe yemiş ablası gibi
:lepi:

kazulettkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar çok sıcak ve buakşam buluşucaz ilk kez tek başımıza buluşcaz konuşcaz heyecanlı ve tedirginim

aaaayy lavanta
hazır yanlız kalmışken
herbiryerine bak adamın
iyice kontrol et
bak bakalım çarığı çürüğü varmı
test et bakkk öle herkese kız vermeyizz biz!!!!
:lepi: hayırlısı olsun çiçeeem ya
hakkında hayırlısı nasılsa öyle gelişsin herseyyy

kızlar miraç kandiliniz mübarek olsun...
allah gönlünüzden geçen tüm hayır dualarını kabul eder inşallah...

kızlar geçmiş mirac kandiliniz mübarek olsun...geç oldu biraz kusura bakmayına.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…