Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu kıskanma konusu bütün erkeklerde aynı galiba...
Bu konuda biraz empati kurmalılar eğer biz kıskanınca güvenmiyo olursak, onlarda kıskanınca güvenmiyo olurlar...
öhöm öhömmm teşekkur ederım arkadasımmmm hihoyyyt göre herkes de ole dıo cok sevınıyorum,kıcımn ufaldıgını gormek o kdr garıp gelıokı bazen donup donup bakıorum hehehMeryem bu arada ideal kiloya çok yaklaştın, takdir ettim valla.
Ben rejim mejim yapamıyorum yaa...
yaaa kıskanmak geniş bı konu heralde yaa....ne tarafından bakıosnz mesela ona gore deıgısr......ben bı anımı anlatayım...Gcen yaz bız Marmarıse gttık grupca tabı Emre de var..nyse donusumzde otobusteyız bız en on koltuktayız...yan sıranın ıkıncı koltugundada bır kız var (kii kahpeee) .ızmırden bındı kız .bole tiki gibi bişey ,izmirin kızları ısteeee :mymeka: ya nasıl bakıo nasıl bakıo analtamam yaa kahpe sen nerden enre bakıosn kı bnmkıde cam kenarındaa...emre de farketmıs buy durumu acaba bakıomu dıye ıkı kere baktı aralıkalrla bende bunu gordummu....sımdı yalan solemıyım bakıslarında emrenın soru ısaretı vardıı...farkettım kızn bakısını ondan baktm dedı....kızlar cıldrdım cıdlrdmmm anlatamam..sesımı cıkarıp tartısmıorm ..cunku kız çakacakkk ve mutlu olacak....ama dyanamadım mola yerınde gırıstık bırbrımze ...neden sana bakıor kız dıye...bu da bana kızdı tabıı..ben mı bak dedım kzıa dıye ...3. senemıze grdk ılk kes ole bırsye yasadıkkk..........normalde kıskanc deılım dıorum ama bole bı durumda cok fena oldummmm..çok ıgrenc bı hıs...demekkı aldatılmak nsl brısyedr dusunmk bıle istemıorumSeven kıskanır demiş büyüklerimiz...
Ya o güvensizlik değilde çok sevmekten ileri gelir diye düşünüyorum, belkide yorumum yanlış çünkü sevmiyorum...
Sevince nasıl düşünürüm bilemiyorum açıkcası...
öhöm öhömmm teşekkur ederım arkadasımmmm hihoyyyt göre herkes de ole dıo cok sevınıyorum,kıcımn ufaldıgını gormek o kdr garıp gelıokı bazen donup donup bakıorum heheh
yaaa kıskanmak geniş bı konu heralde yaa....ne tarafından bakıosnz mesela ona gore deıgısr......ben bı anımı anlatayım...Gcen yaz bız Marmarıse gttık grupca tabı Emre de var..nyse donusumzde otobusteyız bız en on koltuktayız...yan sıranın ıkıncı koltugundada bır kız var (kii kahpeee) .ızmırden bındı kız .bole tiki gibi bişey ,izmirin kızları ısteeee :mymeka: ya nasıl bakıo nasıl bakıo analtamam yaa kahpe sen nerden enre bakıosn kı bnmkıde cam kenarındaa...emre de farketmıs buy durumu acaba bakıomu dıye ıkı kere baktı aralıkalrla bende bunu gordummu....sımdı yalan solemıyım bakıslarında emrenın soru ısaretı vardıı...farkettım kızn bakısını ondan baktm dedı....kızlar cıldrdım cıdlrdmmm anlatamam..sesımı cıkarıp tartısmıorm ..cunku kız çakacakkk ve mutlu olacak....ama dyanamadım mola yerınde gırıstık bırbrımze ...neden sana bakıor kız dıye...bu da bana kızdı tabıı..ben mı bak dedım kzıa dıye ...3. senemıze grdk ılk kes ole bırsye yasadıkkk..........normalde kıskanc deılım dıorum ama bole bı durumda cok fena oldummmm..çok ıgrenc bı hıs...demekkı aldatılmak nsl brısyedr dusunmk bıle istemıorum
AMMA YAZMISIM