Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

şu kıskanma konusu bütün erkeklerde aynı galiba...
Bu konuda biraz empati kurmalılar eğer biz kıskanınca güvenmiyo olursak, onlarda kıskanınca güvenmiyo olurlar...

madem konu açılmış bende annemi asla kötülemek istemem eminim kimse annesine toz dahi kondurmaz ama bizdede şöyle bir durum var hani eve gelmesem annem nerdesin diyesormucak merak etmicek hep aklımdan geçiriyorum şuna bir oyun oynuyayım eve gitmiyim telide kapatayım acaba merak edicek mi beni önceden bitanecik kızım diye severdi beni inanırmısınız artık konuşmuyoruz bile doğru dürüst ona hak veriyorum tek başına kadın çlışıyor eve bakmaya çalışıyor psikolojik sorunları var ama bu hayatta tek o değildi çalışan eve tek başına bakan..ben bişey anlatayım ona hıı diye hareketi vardır onu yapar hani aman aman gibilerinden o zman tüm heves anlatma isteğim sönüyor.artık annem bıktı anlıyorum onuda allah yardımcısı olsun üzülüyorum ama elimden bişey gelmiyor moral vermeye çalışıyorum ama insanda kendii bırakmamalı dünya tek ona kötü değil dik durmalı inş. birgün tüm gerçeklerin farkında olur bitanecik annem benim

Selam kızlar ben geldim
Bugün ne kadar çok olaylar olmuş
Önce corel sen başlıyayım canım boşver hiç kimseyi takma kafana nerde ve nasıl huzurlu isen öyle yap önemli olan sensin canım:teselli:
lavanta senin kim olduğunu anladım da niye nickini değiştirdin onu anlamadım kafamçokkarıştı
cimcimem anne sözü dinle büyüklerin vardır bir bildiği ben üniversiteye giderken annemin sözünü hiç dinlemezdim şimdi keşke dinleseydim diyorum şimdi herşey benim için çok daha farklı olurdu

annenın senın fıkırlerıne onem vermedıgını dusunuosan hıc bırsyee karısma fıkırde beyan etme,kendı havanda ol yanı..bosveeeeeerrrrrrrr..........sülalenının dedıkelrınede kualgını kapa allah askına ınsn dostuna kırılmıs...bu ınsnlrın dedıklerını nıe onemseyıp kendını uzuosn

Corel,,umarım hersey dıledıgın gıbı olur

şu kıskanma konusu bütün erkeklerde aynı galiba...
Bu konuda biraz empati kurmalılar eğer biz kıskanınca güvenmiyo olursak, onlarda kıskanınca güvenmiyo olurlar...

ben erkek arkadaısmı kıskanmam oda benı kıskanmaz bu guvenle alakalı bırsye...mesela 5-6 kızla berbaer taksıme eğlenmeye gıtsek bısey demez sadece paso tembıhler dıkkatlı olun dıe......bende aynen onaaa..........bı garıplık olunca ınsn sezıo ztn
kıskançlık ıkı nedene dayanır, kişi ya karşısındakıne guvenmıodur,ya da kendısıne guvenı yoktur(aldatılack tıpte oldugunu dusunur yanı)

hım benmki beni kıskanıo bende onu kıskanıom ama güvensizlikten değil güvenmesem teeee uzaklara göndermezdm ama kıskanıom onu ne biliyimm suanda düşünüyomda neden kıskandıgımı bi nedeni bile yok aslında banada tembihler verir...erkek arkadasım olmasını istemez mesela

Seven kıskanır demiş büyüklerimiz...
Ya o güvensizlik değilde çok sevmekten ileri gelir diye düşünüyorum, belkide yorumum yanlış çünkü sevmiyorum...
Sevince nasıl düşünürüm bilemiyorum açıkcası...

ya kıskançlıkta bir yere kadar
hastalık gibi birşey bu
derinleşirse fena
nefes aldırmaz
azsa boynuzlatır
kıvamını bilmek tutturmak ve sıkmamak gerek

Benim kıskançlıklarım
onu yapma şunu giyme şuraya gitme kızlarla görüşme gibi değildir.
o benimdir başkası baksa ki (normal bakış değil bahsettiğim) kıskanırım.
ama boğmam onu
şaka yollu sölerim, güler geçerim.

Meryem bu arada ideal kiloya çok yaklaştın, takdir ettim valla.
Ben rejim mejim yapamıyorum yaa...
öhöm öhömmm teşekkur ederım arkadasımmmm hihoyyyt göre herkes de ole dıo cok sevınıyorum,kıcımn ufaldıgını gormek o kdr garıp gelıokı bazen donup donup bakıorum heheh

yaaa kıskanmak geniş bı konu heralde yaa....ne tarafından bakıosnz mesela ona gore deıgısr......ben bı anımı anlatayım...Gcen yaz bız Marmarıse gttık grupca tabı Emre de var..nyse donusumzde otobusteyız bız en on koltuktayız...yan sıranın ıkıncı koltugundada bır kız var (kii kahpeee) .ızmırden bındı kız .bole tiki gibi bişey ,izmirin kızları ısteeee :mymeka: ya nasıl bakıo nasıl bakıo analtamam yaa kahpe sen nerden enre bakıosn kı bnmkıde cam kenarındaa...emre de farketmıs buy durumu acaba bakıomu dıye ıkı kere baktı aralıkalrla bende bunu gordummu....sımdı yalan solemıyım bakıslarında emrenın soru ısaretı vardıı...farkettım kızn bakısını ondan baktm dedı....kızlar cıldrdım cıdlrdmmm anlatamam..sesımı cıkarıp tartısmıorm ..cunku kız çakacakkk ve mutlu olacak....ama dyanamadım mola yerınde gırıstık bırbrımze ...neden sana bakıor kız dıye...bu da bana kızdı tabıı..ben mı bak dedım kzıa dıye ...3. senemıze grdk ılk kes ole bırsye yasadıkkk..........normalde kıskanc deılım dıorum ama bole bı durumda cok fena oldummmm..çok ıgrenc bı hıs...demekkı aldatılmak nsl brısyedr dusunmk bıle istemıorum
AMMA YAZMISIM

heh işte benimde anlatmaya çalıştığım bu işte:lepi:

sinemcim özel msj kapalımı avatarının orayı tıkladığımda özle msj çıkmıyorda

slm kızlar günaydınn nasılsınız bakalımm
hepinize iyi hafta sonları dilerim her nekadar çalışıyorda olsak..
aslında kızlar bekarlık sultanlık diyorlar ya yanlızlıkta hemen hemen onunla eş değer bişi olsa gerek moralim akşam bozuktu beyefendi ile buluşucaktık çanakkaleye gitti için bende 11 e kadar dışardaydım eve git diyip durdu onun haricinde bir konu açıldı ben seni erdeğe götüreyim diye bende gelmemki dedim niye falan dedim sen varsın dedim gelmem dedim oda annenide alırız dedibende seni boğuversin orda dedim niye diye sordu bende senin için kim dicez dedim (sevgili değiliz şuan tanışıyoruz)arkadaşım dersin dedi bilmem kimin arkadaşı dersin dedi abim dersin dedi ve dediği gibi benim moral alt üst hayır yani biliyorum benim düşüncelerimi merak edip soruyor götürücenden değil ama öyle kelime mi edilir zaten ısınamadım tam iyice soğutuyor yaa

Selam kızlar
Lavanta boşver takma kafanı bişeyi ya
Benimde yerimde olsan ne yapardın acaba CADIARZU
Ben bu hayatta şunu öğrendim kimseye olduğundan fazla değer vermeyeceksin lmaz:
Cimcimemmmmm sen nasılsın
Lavanta özel mesajımı açmıştım ben
Üfff bir türlü öğrenemedim kk bazı şeyleri yapmayımafoldumben

ben en iyisi burdan diyim deşifre oldu ondan değiştrm ...
yok tkmıyorum diyorum ama etkiliyor gerçi ben çok çabuk duygu geçişleri yaşarım ondan 1 günlük hatta saatlik ...allahtan hayrlısını dilemekten başka yapabilcek bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…