Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

corelsim hayırlısı olsun hakkında iyi şeyler düşün ne olur herşey olcağına varır.

Çok soğuk bana karşı
telefonda sanki zorla konuşuyo
bende sildim numaralarını o arayana kadar ses çıkarmıcam
bide zaten sabah moralsiz uyandım

ben evime dönmek istiyorum yahu
arkadaşlarımı,ailemi,şehrimi özledim ..
bu şehir beni bitiriyor ..
melankolik,sümüklü bişi oluyorum
herşeye ağlıyorum

dün kankalarım aradı candan erçetin konserindeydiler ..
bi başladım ağlamaya
özlemişim onları, onlarda beni ..
işin güzel yanı herşeyiyle mükemmel 2 insana sahibim yıllardır ..

bugün böle kızlar ben depresyon modundayım mafoldumben

corelim noluyo yaa...
Sevdiklerinden uzak olmanın üzüntüsü olabilir bunlar, hem iş stresi hem tek olmanın verdiği zorluk...
Allah yardımcın olsun...
Lavantacım canımcım nan meraktan öldük bu 1.si
2.si şu enişte adayımızla uyum varsa devam et derim tabi işin matık yönünüde bırakma, nasıl biri sizin aileye göremi, kötü huyları varmı, aşık olmadan bunları ölç tart derim...

cimcimecim seninde görüştüğün biri var mıydı?
geçmiş sayfaları fazla okumuyorumda gözümden kaçmış olabilir :))

yok canım yoktu sadece bi kere görüştüm onuda yalanlarından dolayı sildim...
Canım bende insanlara karşı aşırı güvensizlik var özellikle karşı cinse karşı...
Sokakta gördüğüm ve tanımadığım birinin doğru insan olacağına asla inanamıyorum...
Muhakkak bi referansı olsun onu bana ii anlatacak biri olsun istiyorum, bu nedenle eski şirketimdekileri istemedim ve eski erkek arkadaşımı bıraktım...
Şimdi 2 kişi var tabi anneleri istiyor, oğullarıyla henüz görüşmedim, aslında biriyle tanışıyoruz...
Kadınlardan birine sinir oldum beni çantada keklik gibi görüyo, neymiş evi müteahhite verince hemen gelip beni isteyecekmiş, bizim kabul edeceğimizden o kadar eminki...
Diğeriylede annemlerin gününde görüşcez bakalım hayırlısı...

cimcimecim hayırlısı olsun hakkında..,,
coralcim biraz sabır etmelisin iş bulmak kolay değil gerçi eminim sei havada kaparlar ama iyi düşün derim ..
bendeizcim özel msj atıyorum cnm
cimcime işi var çalışkan askerden geleli 4 ay olmuş.hemen işe girmiş daha öçncede orda çalışıyormuş 2 yıllık üni.mezunu ve alkol yok sigarası var babası imam bazılarına göre daha dine bağlı bunlar hep bende etken sebeb ama 3 yıllık ilişkisini 1.5 ay önce bitirmiş askerldeyken aldatılmış o aklımı karıştırıyor

cimcime canım aynen bende senin gibiyim. çabuk güvenip ısınamıyorum kimseye
görücü usulünde ilk anneyle tanışmak garip geliyor bana. bu yüzden çoğu anne soğuk geliyor bana. ilk oğlunu görmem lazım. eğer elektrik alırsam annesiye tanışmak isterim. ama işte herşey bizim istediğimiz gibi olmuyo malesef.
senin içinde hayırlısı olsun. sende gelişmelerden haberdar et bizi. merakta bırakma :)

corel daha çok zamanın varmış kolay gelsin sana. keşke sevebilseydin oraları....

ah bendenizim yaa bugüne kadar annemi dinlememiş olsaydım çoktan evlenmiştim...
Hep annem doğrudur dedim ve inanırmısın onun için sevdiğim adamı bıraktım, bazen yanlışmı yaptım diyorum ama şuan çok geç...
Umarım annemi dinlediğim için hakkımda hayırlısı olur...

annenin sağlıklı kararlar verdiğine eminsen kaybetmiş değil kazanmış olursun
ama işte annenin kriterleri ne bilmek lazım

Evlilikte çevrem çok etkiliyor beni, artık doğup büyüdüğüm evimi kendi evim gibi göremiyorum...
Evde değişikliği her zaman annem kendi kafasına göre yapar, banada sorar ama iş olsun işte, çünkü onun değilde benim istediğim yapılırsa illa bi trip atar...
En basiti geçen gün vişne alıyoruz, kuzenim ve ben dedikki buradaki vişneler güzel hemde büyük annem yok dedi aşağıdakiler daha güzel, neyse biz güzel dedik aldırdık. Aşağıya gittik almak istediği vişneleri gösteriyo "bak bunlar daha güzel" diyo, oysaki onlar hem küçük hemde tam olgunlaşmamıştı illa dediği olcakya...
Aslında amacım annemi kötülemek değil sakın yanlış anlamayın, anlatmaya çalıştığım belirli bir yaştan sonra evinde misafir gibi oluyosun, kendi isteğine göre hareket edemiyorsun...

hani hala ondadır aklı sevemez beni..ona söyledimde hayır dedi aileden dolayı olmasaydı dedi aklımda kalırdı ama beni aldatdı çok şey duydum onun hakkında dedi inş. hayal kırıklığına uğramam..akşam
rüyamdada onun soyismi solucan mış =) aa diyorum ben istemem bu soyismi benim soyismim çok güzel babasıda diyorki bakayım dedi nüfüs cüzdanımı aldı evet seninki güzelmiş dedi =) bu akşmada bhuluşcaz ilk defa yüzyüze

annenin sağlıklı kararlar verdiğine eminsen kaybetmiş değil kazanmış olursun
ama işte annenin kriterleri ne bilmek lazım

Hiçbir anne evladının kötülüğünü istemez, ama annem evlilik durumlarında bizim sülalenin söyleyeceklerinide göz önünde bulunduruyo gibi geliyo...
Mesela eski arkadaşımla (artık sevdiğim demiyorum) evlenme konusunda, yengem anneme demişki "ona verirsen seninle asla konuşmam" bende bunu yengemin ağzından duydum başkasına anlatırken, şimdi ise o sözünü dinlediğimiz yengem suratımıza bakmıyor...
Başka biri vardı, neymiş kürtmüş, bir başkasıda lazmış vs. vs.
Anlayacağın sülale gazabına çok uğruyorum...
Kendi başımada bulamadığım için böle durumlar oluyo...

Back