Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

evet cimcimecim çok doğru ben daha o dereceye gelmedim ama çevremde senin gibi düşünen birkaç arkadaşım daha var..

ii iletletiyorsunuz inşallah sonu hayır olur, bunu tüm kalbimel söylüyorum...
Çünkü biz kötü insanlar değiliz, ailemizede çevremizede kötülüğümüz dokunmuyor, biz hakediyoruz sevmeyi, sevilmeyi :lepi:

Ayhh coştum bugün

cimcime tabiki hiç bir anne kötülüğünü istemez. yanlış anladın beni galiba...

akrabalara ne oluyorsa sanki. sinir olurum böyle aile dışından birilerinin müdahele etmesine...

lavanta özel msjın hala gelmedi canım?

Bizde müdahale çoktur özellikle bizim aileye, babmı kaybettim diye tüm baskıları bizim üzerimizde...
Bizde Allaha çok şükür bu güne kadar hakkımızda kötü söylenecek hiçbişey yapmadık, açlığımızdan ölsek kimse dönüp bakmaz ama böle konulara karışırlar...

evet tahmin ettiğim şey oluyor ..
beni görmezden geliyor ..
ben evime dönüyorum bu ay sonunda kızlar ..
ne olursa olsun artık ..
belirsizlik,huzursuzluk,gerginlik ..
hiç bir şey benim ruh sağlığımdan daha önemli değil ..

sanmam bitanem ..
olmuyor yapamıyorum ..
yalnızlık sardı her yanımı
oda gitti , iyice yalnız kaldım ..
dün hallettiğimizi düşünmüştüm ama edememişiz ..
ben hiç olmamışım yokmuşum gibi ..
üst üste geliyor bazen herşey ..
dün yazıp imzalamıştım istifamı zaten ..
ama 2 ay önceden bildirmem gerekli resmi olarak ..
o konuyu nasıl halledicem bilmiyorum ..
bakalım elimdeki iş bitsin konuşurum ..

corelcim hakkında hayırlısı olsun senin için dua edebilirm elimden başka birşey gelse keşke

ecrin nerrlerdesin cnm yoksun ne zmandır ben nickmi değiştirdim şimdi tanımasın beni ben sanada özel msj atayım

bendeee dua istiyorum...
Kızlar sizin facebook hesabınız varmı...
Ben açtım ama doğrumu yaptım hala düşünüyrum, hergün tanımadığım biri ekliyor, oysaki kendi resmim bile ekli değil...

cimcime benim var. onu ayarlardan halledebilirsin. gizlilik ayarlarından

şimdilik çıkıyorum kızlar hoşçakalın

lavanta geldı cnm msjın mrb evet uzun zamandır yktum maleseff

kızlar ben bugun 3 te ızne ayrılıorum 1 hafta yokum
bukez elımde olmayan neden den dolayı burda olamıycm ama dondugumde
olursa guzel gelısmeler yazıcam teker teker :)

bendizcim güle güle ecrincim sana iyi tatiller tatlım haberlerini bekliyoruz güzel olsun ama

ilahı kızımm güldurdun benı ,solucannn ,,,,ruya tabırı pek anlamam ama bazı yerlerde anlam katabılıorm kendı ruyalarıma...solucan ıyı bısey mıkı ????hyrlısı olsn dıyelm
esra sımdı senın anlattgn seye ben bole uzaktan bakarak kendım ıyerıne koynca bu tarz seyler bana zor gelmez ..aslnda gelmıo..nsl desem benımde annem alır eder yapar ,,,ben demem aman benm dedıgım olsunn..ama atıyorum mutfakta bı aletın yerını begenmessem alır degıstırırım anne bu cok kroca olmus derım :.)))))oda guler sora ben kaldırırım onu gıbııı...............o sendekı,kendıe aıt evi olma duygusu herkeste var...bak benm sevgılm var ama olmuo ıste o da zor...bu aksm gelck mesela,konu yıne acılack yıne stres yıne stres
corel bellı calkantılı gunler yasıosun,benm dıyecegım mutlu oldugun gıbı yaşa...sen (ınsnaın kendısı)hıc bırsyeden onemlı deılllllsn,paradan bıle,ınsn ruh saglıgını kaybedınce parayı ne yapsn

hayırlı tatıller cnmm nereye gıdıosun tatıle?

esra sımdı senın anlattgn seye ben bole uzaktan bakarak kendım ıyerıne koynca bu tarz seyler bana zor gelmez ..aslnda gelmıo..nsl desem benımde annem alır eder yapar ,,,ben demem aman benm dedıgım olsunn..ama atıyorum mutfakta bı aletın yerını begenmessem alır degıstırırım anne bu cok kroca olmus derım :.)))))oda guler sora ben kaldırırım onu gıbııı...............o sendekı,kendıe aıt evi olma duygusu herkeste var...bak benm sevgılm var ama olmuo ıste o da zor...bu aksm gelck mesela,konu yıne acılack yıne stres yıne stres

o müdahalede sülaleyi kasdetmiştim hayatımıza çok karışıyolar demek istedim. Bende illa dediğim olcak demiyorum anneme sadece sorduğunda öneri sunuyorum. Sunduğum öneriyi hiçbir zaman umursamayınca doğal olarak kendimi önemsiz hissediyorum, o zaman sorma bana diyorum. Belki çok büyütülecek şeyler değil bunlar ama yaşadığımız düşünce farklılığı bizi tartışmaya teşvik ediyor işte... Nebileyim annemi hiç kırmak istemem ama herkesin kendine göre doğruları olunca düşünce ayrılığı yaşanıyor...İnan bunları yazdım ama asla annemi kötülemek için değil çünkü içimde onun sevgisi bambaşka bigün görmesem sesini duymadan yapamıyorum...Şeniz

Başkasına sinirli bana tavır yapacak
o kıskanacak ben kıskanınca güvenmiyo olcam
ben ilgisiz kalınca kalpsiz o ilgisiz olunca yoğun olcak
oldu canım ara beni :ecrin_bebek:
zor azizim bu erkekleri anlamak
eski kararıma geri dönüyorum anlamaya uğraşmıyorum ..
varsın kalpsiz sansınlar ..
ben eski ben olam ..
ararsa konuşurum, aramazsa aramam.
kendime karıştırtmam
kafama göre yaşarım ..
zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…