hani hala ondadır aklı sevemez beni..ona söyledimde hayır dedi aileden dolayı olmasaydı dedi aklımda kalırdı ama beni aldatdı çok şey duydum onun hakkında dedi inş. hayal kırıklığına uğramam..akşam
rüyamdada onun soyismi solucan mış =) aa diyorum ben istemem bu soyismi benim soyismim çok güzel babasıda diyorki bakayım dedi nüfüs cüzdanımı aldı evet seninki güzelmiş dedi =) bu akşmada bhuluşcaz ilk defa yüzyüze
ilahı kızımm güldurdun benı ,solucannn ,,,,ruya tabırı pek anlamam ama bazı yerlerde anlam katabılıorm kendı ruyalarıma...solucan ıyı bısey mıkı ????hyrlısı olsn dıyelmhani hala ondadır aklı sevemez beni..ona söyledimde hayır dedi aileden dolayı olmasaydı dedi aklımda kalırdı ama beni aldatdı çok şey duydum onun hakkında dedi inş. hayal kırıklığına uğramam..akşam
rüyamdada onun soyismi solucan mış =) aa diyorum ben istemem bu soyismi benim soyismim çok güzel babasıda diyorki bakayım dedi nüfüs cüzdanımı aldı evet seninki güzelmiş dedi =) bu akşmada bhuluşcaz ilk defa yüzyüze
esra sımdı senın anlattgn seye ben bole uzaktan bakarak kendım ıyerıne koynca bu tarz seyler bana zor gelmez ..aslnda gelmıo..nsl desem benımde annem alır eder yapar ,,,ben demem aman benm dedıgım olsunn..ama atıyorum mutfakta bı aletın yerını begenmessem alır degıstırırım anne bu cok kroca olmus derım :.)))))oda guler sora ben kaldırırım onu gıbııı...............o sendekı,kendıe aıt evi olma duygusu herkeste var...bak benm sevgılm var ama olmuo ıste o da zor...bu aksm gelck mesela,konu yıne acılack yıne stres yıne stresBizde müdahale çoktur özellikle bizim aileye, babmı kaybettim diye tüm baskıları bizim üzerimizde...
Bizde Allaha çok şükür bu güne kadar hakkımızda kötü söylenecek hiçbişey yapmadık, açlığımızdan ölsek kimse dönüp bakmaz ama böle konulara karışırlar...
corel bellı calkantılı gunler yasıosun,benm dıyecegım mutlu oldugun gıbı yaşa...sen (ınsnaın kendısı)hıc bırsyeden onemlı deılllllsn,paradan bıle,ınsn ruh saglıgını kaybedınce parayı ne yapsnevet tahmin ettiğim şey oluyor ..
beni görmezden geliyor ..
ben evime dönüyorum bu ay sonunda kızlar ..
ne olursa olsun artık ..
belirsizlik,huzursuzluk,gerginlik ..
hiç bir şey benim ruh sağlığımdan daha önemli değil ..
hayırlı tatıller cnmm nereye gıdıosun tatıle?lavanta geldı cnm msjın mrb evet uzun zamandır yktum maleseff
kızlar ben bugun 3 te ızne ayrılıorum 1 hafta yokum
bukez elımde olmayan neden den dolayı burda olamıycm ama dondugumde
olursa guzel gelısmeler yazıcam teker teker :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?