Aman kızlar hayatınız keyfıne bakın bende bır zamanlar oleydım gercı daha cok olmadı ama 6 aylık evlıyım yanı dıyecem aaaaaaaa ben evde kaldım su olacak bu olacak dıye kasmayın enınde sonunda oluyor en ıyı ornek benım kendımce cunku neler neler yasadım benı ıstemedıler fılan sımdıde benı bırakmıyorlar evıme gıdıyım ılla burda durrr yanı hayat o kadar garıp kı nerde ne olacagın hıc bellı olmuyor kaynanam benı ıstemezdı ogluyla asla evlenmemı sımdı ylz ylz ylz ylz
yok ben beklemekten vazgeçtim :roflol:
kısmet cnm bi bakmışsın yarın karşında kaydirigubbakcemile3 gene 2 miz kaldık
benimde çıkmama az kaldı.
saatlerce bilgisayar başında kalınca baş ağrısı yapıyor bende
cnm pc nin yanına 1 tane kaktüs al koy tüm radyasyonu çekiyormuş faydalı bilgilerde okudum bnmde az işlerim var bende şimdi çıkıyorum kojaman Şeniz kib. iyi hafta sonları geçirmen dileğiyle .... :a015:
hem de ne koca bir yalan...
bir insan 7sinde neyse 70 inde de odur...
kimse kimseyi değiştiremeyeceği gibi değiştirmeye kalkarsa kendisini kaybeder.
çenebaz hoşgeldin cnm aramızahihoyyyt
cnm çok güzel yazmışın aslında bişeyler isterken hep bi taraftan bakıyoruz şuan için benim geriye dönüp baktığımda en iyilerini kaçırmısım sanırım ama kısmetim değilmiş olsaydı ben anlamadan olurdu bile nekadar istemesemde sonuçta allahın işi bizim elimizde sanıyoruz ama değil bu benim görüşüm bazen bu fikir değişsede yine bu fikre geri dönüyorum:1hug:herşeyin herkes için hayırlısını dilerima.s.
bı ben varım black süprizzzzz
bendenizzz tünaydın kuzum burdamısın bende kuafördeyim birazdan dip boyası yaptırcam cnmhihoyyyt
slm kızlar...
var cnm bizim kuaför tam teşekküllü hastane gibi ne ararsan var cnm kaydirigubbakcemile3
bendenizz cicim ben şimdilik çıkıyorum öptüm cnm seninde işin var sanırım bugün hava çok güzellll hihoyyyt güzel bir pazar geçirin kızlar :teytey: :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?