Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

canım aşkın tamamen bitmesini kast etmedim. zamanla aşkın o çok yoğun hali kalmaz zaten. saygıyı yitirmezsen aşk yerini sevgiye bırakır

evet yas farkida cok onemli bir konu. erkeigin buyuk olmasi herzaman iyidir.

inş.lah istediğin gibi olur cnm ama sayısı yok denecek kadar az öle hemen aşık olup evlenip ömür boyunca mutlu olan dilerim Allahtan kalbine göre en hayırlısını nasip etsin sizlere cnm :Saruboceq: hadi sen bak gel ben sana linkini atmıştım cnm

bu yaş farkının önemi kişiye göre değişir. olgunluk uyuşmalı bence a.s

çok saol cnm içtenlikle söylüyorum ki inş.herkesin gönlüne göre hayallerindeki gibi olur linki görmedim kusura bakma cnm çok üzücü bi durum allah yardımcısı olsun..ve yaş farkı gerçekten olmalı hem kadınlar çabuk çöküyo hemde erkekler geç olgunlaşıyo tabi karakter meselesi ama genel olarak öle

ya arkadaslar dusunun elbisesine kadar o cikartip o giydiriyormus yuh yani 2 yasinda degil ki bu. benden size tavsiye evlenirseniz sakin esinize bebek muamele yapmayin onunda size bebek gibi davranmasina izin vermeyin.sonuc ortada hep veren taraf olan siz olursunuz.

ya sölemesi ayıp ama ben yinede söylicem fantezi amaçlı arada yaparsın ama herzmanda öle olması çok kötü koca adam inş.herşey düzelir

yas fark cok degil ama olmali mesela benimle esimin arasinda 8 yas fark var ama hem fiziksel acidan hemde olgunluk bakimindan hic farkedilmiyor aramizdaki yas.
biraz karaktere bagli birsey.mesela ben sessizimdir cok konusmayi sevmem esimde oyledir cok konusmaz. bu yonumuz cok uyuyor sorun olmuyor ama tersi olsaydi ya ben cok konuskan o suskun yada o cok konusan ben suskun sykinti olabilirdi bu durum bu sadece bir ornek yanin bunun gibi seylerde cok onemli birbirinize uyup uymadiginiz.

allah mutluluğunuzu daha da arttırsın..mutlu bir evlilk biz bekarlarada nasip etsin

ne güzel sizinde mutluluğunuz ömür boyu sürsün inşallah :Saruboceq:

hee melike gelmiş ama yine çıkmış ya ben arkadaşlık isteği göndermek istiyorum şimdi ona baktım ama bulamadımfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…