Canım öyle çok üzücü bir derdim yok neden böyle anlayamadım limonlu su içtim belki ii gelir diye hiç fayda etmedi...
Sarhoş gibiyim yaa
günaydın kızlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..
bendenizcim sinemcim corelcim cimcimecim beyzacım .....nasılsınız ayy ben bugün çok karamsarım ümidim tamamen bitti aynaya bakıyorum beni kim ister değip moralimi bozuyorum elimi kaldıracak halim bilem yok..
Hoşbuldum.. opuyorumnanaktan Nasılsınız*
sinemcim panayırdan kendime çeyizlik gecellik falan aldım snr düşündümde düşündüm bunları kullanımıcam niye alıyorum diye bide dün temizlik bide sıcak bunaldım çok
Ben iyiyimde cimcime ve merve'nin keyifleri yok :teselli:
inş. sinemcim senin bu hayata pozitif bakışına bayılıyorum..önemli olan mutlulukla giymek demi geç olsun güç olmasın aman bende kısmetse olurr bir sevgilim yok diye dünyaya sırtımı dönüyorum..kendimi motive deyimde kendime geleyim..cimcimecim illa ayılıp bayılman gerekmiyor kendimi iyi hissetmiyorum de izin al bu patronlarda çok insafsız
Ne dicemki görüntüde bir belirti yok ama içimde fırtınalar esiyor...
Bunuda patron milletine anlatmak zor, helede iş arkadaşlarında patrondan yanaysa daha kötü...
yok maalesef kızlar hala bekarımmm benden bi yol olmaz onuda anladım artıkişyerinde birbuçuk aylık bi başka departmana geçmiştim oradada önümde pc yoktu sıkıntıdan patladım ve sizi çok özledim :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?