hoşgeldin sinembuyrunnnnnnnnn
kolay gelsin sana
Sağol canım
Kızlar size bişey soracam neden insanlar ikiyüzlüdür
malesef bu zamanda tek yüzlü insanı bulmak zorlaştı
çoğu kişi maskesiyle geziyo:1ninca:
sinecim zatii biz seni böle seviyoruss maske takıpta o güzel gönlünü kirletmemak en güzeli allah iki yüzlü fesat insanlardan korusunn
günaydın canlar ben iyiyim çok şükür siz nasılsınız bakalım
akşam rüyamda çok güzel iç çamaşırlar gördüm dantelli dantelli rengarenk ipliler gecelikler diyorum ki bunlar benim olsun çeyizime koyarımmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kendi kendimi kınıyorummm ne meraklıymışım beeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Merve hatırlatmışken geçenlerde gördüğüm bi rüyayı anlatayım...
Gece yatarken aklımdan geçti Allah'ım kısmetimi göster bana dedim abdest almıştım bide...
Rüyamda ben mutfakta bulaşık yıkıyorum (zaten kaderimdir bulaşık yıkamak) içeriden beni çağırıyolar gel sana yüzük takcaz diye bende tam net duyamıyorum yani emin olamadığım için gitmiyorum bu sefer annem bağırıyo gel yüzüklerinizi takalım diye sonra bi anda yüzüğü parmağımda görüyorum ve yanımda esmer uzun boylu birisi oturuyo üzerindekiler bile hala aklımda...Daha sonra bi kadın görüyorum elinde de elbise ve parçalar var annem kadına diyoki bu elbiselerden esra'ya da dik inşallah onu sonbaharda verice diyo bide ellerini kaldırıp du ediyo...Hala etkisindeyim rüyanın merakla sonbaharı bekliyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?