Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

ınsanlar gerçekten iki yüzlü kimseye göstermedikleri karanlık yüzleri vardır.
Bendeniz çıkan çıktı boşver sadece çok kırgınım çıkan kişeye

malesef bu zamanda tek yüzlü insanı bulmak zorlaştı
çoğu kişi maskesiyle geziyo:1ninca:

malesef bu zamanda tek yüzlü insanı bulmak zorlaştı
çoğu kişi maskesiyle geziyo:1ninca:

Haklısın canım herkesin yüzünde bir maske var :1ninca:
Ama benim hiçbir zaman yüzümde bir maske olmayacak
Neysem oyum kardeşim beni böyle arkadaş olarak kabul ederlerse etsinler yoksa paşa gönlleribilir vereliniortak

slm kızlarr neler kaynatmıssınız siz öyle corelcim tebrik ederim seni çok güzel bir düşücee

sinecim zatii biz seni böle seviyoruss maske takıpta o güzel gönlünü kirletmemak en güzeli allah iki yüzlü fesat insanlardan korusunn

Günaydın kızlar
Nasılsınız
Umarım çok güzel bir gün olur :Saruboceq:

günaydın kızlar...
yine yeni bir güne başladık. kahvaltıdan sonra ilk işim buraya gelmek oldu opuyorumnanaktan

günaydın canlar ben iyiyim çok şükür siz nasılsınız bakalım

akşam rüyamda çok güzel iç çamaşırlar gördüm dantelli dantelli rengarenk ipliler gecelikler diyorum ki bunlar benim olsun çeyizime koyarımmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kendi kendimi kınıyorummm ne meraklıymışım beeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Hayırdır canım
Merve içlerinde beyaz varsa saflık ve temiz
yeşil dileğin, mavi aşk, siyah istediğin bişeyin çabuk olacağını simgeler bildiğim kadarı ile alkisalkisalkis

merve rüyan hayır olsun inşallah...
bende bu aralar rüyamda abuk subuk şeyler görüyorum. sonrada hatırlamıyorum zaten mirmirmirmir

Merve hatırlatmışken geçenlerde gördüğüm bi rüyayı anlatayım...
Gece yatarken aklımdan geçti Allah'ım kısmetimi göster bana dedim abdest almıştım bide...
Rüyamda ben mutfakta bulaşık yıkıyorum (zaten kaderimdir bulaşık yıkamak) içeriden beni çağırıyolar gel sana yüzük takcaz diye bende tam net duyamıyorum yani emin olamadığım için gitmiyorum bu sefer annem bağırıyo gel yüzüklerinizi takalım diye sonra bi anda yüzüğü parmağımda görüyorum ve yanımda esmer uzun boylu birisi oturuyo üzerindekiler bile hala aklımda...Daha sonra bi kadın görüyorum elinde de elbise ve parçalar var annem kadına diyoki bu elbiselerden esra'ya da dik inşallah onu sonbaharda verice diyo bide ellerini kaldırıp du ediyo...Hala etkisindeyim rüyanın merakla sonbaharı bekliyorum :))

bekar bir kızın, kendini yaşadığı evin mutfağında görmesi evleneceğine işarettir diye biliyorum.... inşallah hakkında en hayırlı olacak şekilde evlilik nasip olur sana da :Saruboceq:
alkisalkisalkis

cimcime senin ki de güzel rüyaymış. hayır olsun inşallah.
damadın yüzünü hatırlıyor musun? böyle rüyalarda en çok merak ettiğim şeydir
bide esra senin adın mı?

evet esra benim yüzünü yandan gördüm yaa esmerdi kirli sakallıydı ama uzun boyluydu...

mulberry canıım mutfak bizim değildi farklı bi evdeydik illa bizim mutfakmı olması lazım yav...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…